1.Perfect

573 10 5
                                    

Catherine

Deschid ochii si incerc sa ma dau jos din pat, dar ceva nu ma lasa sa ma ridic. Ma uit prin camera incercand sa ma obisnuiesc cu lumina si cand reusesc acest lucru imi dau seama ca nu ma aflu la mine acasa. Imi masez usor tamplele pentru ca[,] capul mai are putin si imi explodeaza.

"Unde ma aflu?" ma intreb in sinea mea incercand sa imi aduc aminte ce s-a intamplat noaptea trecuta.Imi amintesc doar ca ma aflam la petrecerea firmei si ca am baut putin cam mult facand mai apoi o scena in fata lui James. "Nu pot sa cred ca am facut asa ceva.", imi spun in sinea mea.

Incerc inca o data sa ma dau jos din pat si spre surprindera mea reusesc. Ma chinui sa imi amintesc unde ma aflu, dar nu pot, ceva imi blocheaza mintea.Ceva cum ar fi durerea mea de cap. Urasc cand pierd numarul paharelor de bautura. Ma ridic in picioare si raman masca cand vad ca Ryan este langa mine in pat.

"Te rog sa nu fii dezbracat, te rog sa nu fii dezbracat", imi spun in timp ce dau patura jos de pe el. "Perfect, esti dezbracat." Este clar ca am exagerat cu bautura aseara, dar sa ajung sa ma culc cu seful meu? Ceva este putred aici si nu vorbesc despre mirosul care venea de afara. Incercand sa ajung la baie ma impiedic de unul dintre pantofii mei si aterizez pe jos.

-La naiba,tip eu.

-S-a intamplat ceva? intreaba Ryan venind la mine.

Era inca dezbracat si pot sa spun ca nu am mai vazut un asemena abdomen perfect. Sau poate am mai vazut la cineva, dar nu asta conteaza acum. "Zi ceva proasto.", imi dicteaza constiinta.

-M-am impiedicat doar,ii raspund luandu-mi ochii de la el.

-Lasa-ma sa te ajut, imi spune intinzandu-mi mana.

-Nu o sa functioneze asta, ii spun prizandu-l de mana.

-Asta fiind ce?

-Asta, spun aratand in jur. Noi doi.

-Nu inteleg.

-Noaptea trecuta eram nervoasa si m-am imbatat din prostie si de asta s-a ajuns aici, dar a fost doar o noapte si nimic mai mult.

-Inteleg.

-Doar o noapte si.....Stai putin.Ce?Adica chiar intelegi?intreb eu surprinsa.

-Da, inteleg.Si imi pare rau ca s-a ajuns aici.Ce zici daca dam uitarii noaptea asta?

-Perfect.Atunci eu imi caut hainele si plec.

-Ne vedem maine la munca?

-Cu siguranta sefu',spun eu.

In cele din urma mi-am gasit si celalalt pantof, rochia si lenjeria intima si m-am imbracat. Am deschis usa de la intrare si m-am uitat in ambele directii sa ma asigur ca nu ma vede nimeni. Mi-am mai aranjat o data parul pentru a-l face sa stea mai cuminte.

-Incerci sa acoperi ceea ce ai facut aseara? se aude o voce in spatele meu.

Nu am putut sa ma intorc la el ca sa ii spun ceea ce cred despre remarca lui caci am inghetat cand i-am simtit respiratia calda pe gatul meu. Mana i-a alunecat usor pe spatele meu pana la capatul fermoarului.

-Ai uitat asta, imi sopteste senzual la ureche in timp ce imi incheia fermoarul.Perfect, spune in timp ce ma admira.

-Ce cauti aici? ma trezesc intreband.

-Am venit sa vorbesc cu Ryan si imi pare rau ca nu am venit mai devreme. Poate o faceam in trei.

-Porcule, spun eu trecand pe langa el.

Am inaintat cativa pasi pana cand m-a prins de mana si m-a tras spre el.

-Ai grija cum vorbesti cu mine daca nu vrei sa ramai fara limba, imi spune el.

Sex and other drugsWhere stories live. Discover now