3.Ce a fost asta?

221 7 2
                                    

Catherine

Stau la bar de ceva timp dand pe gat nenumarate shot-uri de tequila. Ma uit putin prin club si observ femeile, imbracate sumar, miscandu-se pe ritmurile melodiei lui Enrique Iglesias-Push. Imi mut privirea spre usa de la intrare chiar in momentul in care James intra insotit de papusa Barbie din parc. Il observ pe Connor indreptandu-se in directia lui si in sinea mea abia astepat sa inceapa circul, dar Connor in loc sa il dea afara i-a strans mana. De unde naiba se cunosc astia doi? Imi intorc privirea spre barman si ii mai cer inca o tequila. Nu dureaza mult pana cineva se aseaza langa mine si comanda un pahar de wishky cu gheata si imediam cum deschide gura stiu cine este. Prefer sa raman intoarsa cu spatele la el, prefacandu-ma ca nu l-am vazut, poate va pleca, dar imediat simt cum privirea aceea pe care o stiu se plimba pe tot corpul meu.

Dupa discutia pe care am avut-o decid ca ar fi mai bine sa plec de langa el cat mai repede asa ca o anunt pe Tess ca ma duc la baie. Intru in baie unde nu era nimeni si ma uit in oglinda. Aceeasi ochii caprui pe care i-am mostenit de la mama ma privesc necontenit. Atentia mi se indreapta spre parul lung si, acum buclat, de un satin perfect mostenit de la tata. Culoarea pielii am mostenit-o de la amandoi. Privirea im aluneca in jos la rochita care se muleaza perfect pe corpul meu si imi lasa la vedere picioarele mele lungi. Un clic se aude cand usa se deschide si stiu sigur ca este Tess, dar cand ridic privirea raman masca. James tocmai intrase in baia fetelor cu o privire de putea ucide pe cineva. Cred ca i-am ranit orgoliul cand i-am tinut piept la bar.

-Ce faci aici? il intreb eu nervoasa. Nu vezi ce scrie pe usa sau nu stii sa citesti?

Nu imi spune nimic ci doar porneste spre mine. Incep sa faci cativa pasi inapoi pana cand spatele meu se lipeste de perete. Acum sunt prinsa intre el si perete si nu am nicio cale de a scapa. Isi plimba mainile reci ca gheata pe umerii mei goii si simt cum ma topesc. Incepe sa plaseze saruturi trande pe gatul meu pana ajunge la inceputul rochitei cand inca o data incerc sa scap din stransoarea lui. Isi plimba acum mainile peste sfarcurile mele si trage usor de materialul rochitei mele. Imi capteaza gura intr-un sarut salbatic, animalic si incerc inca o data sa scap din stransoarea lui, dar ma las captata de electricitatea sarutului si ma las prada bratelor lui puternice care imi inconjoara talia. Incep sa imi plimb mainile pe abdomenukl lui bine facut si il simt cum se incordeaza la fiecare atingere. Buzele lui inceteaza dansul cu buzele mele, iar mainile si le i-a de pe taila mea. La fel de repede cum a intrat la fel a si plecat.

„Ce a fost asta?” ma intreb uimita ca am putut fi atat de proasta incat sa ii cad in vraja. Ma zgaiesc la relexia mea din oglinda si incep sa imi aranjez parul care statea in toate directiile posibile si imposibile. Imi aranjez si rochita dupa care imi verific machiajul si sunt gata sa ies din baie. Las usa sa se inchida sigura si ma uit dupa Tess care sta si vorbeste cu Connor. Incep sa merg in directia lor, dar ajung cu greu din cauza multimii care dansa peste tot.

-Ce s-a intamplat cu tine? ma intreaba Tess cand am ajuns in dreptul lor.

-Dar ce am? Probabil am baut cam mult deci o sa plec.

-Cum sa pleci cand petrecerea abia incepe? ma intreaba Connor plecand de langa noi in pasi de dans.

-E din cauza ca e si el aici? intreaba Tess aratand in directia lui James care vorbea cu micuta blonda din parc.

-Poate, spun expirand. Mai devreme a intrat peste mine in baie si a inceput sa ma sarute.

-Poate doar te place.

-Pe bune, Tess? Tu nu il cunosti pe James.

-Si vrei sa zici ca tu il cunosti? Inafara de informatiile de baza nu stii absolut nimic despre el si poate chiar este o persoana buna, in ciuda a tot ceea ce a facut. Mai ales ca parintii lui au murit in urma cu cati ani? Doi sau trei?

Sex and other drugsKde žijí příběhy. Začni objevovat