4.Molly

193 4 2
                                    

James

Petrecerea a durat pana a doua zi dimineata si cam tot pana atunci am stat si eu cu Mia. Sora mea s-a tot dat la Connor si el ii cam raspunde flirtului si probabil le-ar sta bine impruna, dar daca cumva o raneste o sa o primeasca urat de la mine. Asta mi-a amintit ca trebuie sa vorbesc cu Raven. Ultima oara cand am vorbit cu ea era impreuna cu un tip pe nume Caleb, dar la cat de repede isi schimba Raven iubitii nu m-as mira daca acum ar fi cu altcineva. Am plecat acasa chiar cand s-a spart petrecerea, adica pe la ora 5 dimineata. Inca ma simteam un pic ametit de la nenumaratele pahare de whisky pe care le-am dat pe gat toata noaptea urmarind-o pe Catherine destrabalandu-se chiar in fata mea cu unul dintre prietenii lui Connor.

Asta mi-a ranit putin orgoliul, dar nu chiar asa de mult incat sa ma duc sa o iau cu forta de pe masa care dansa. Ajuns acasa a trebuit sa o car pe Mia in brate pana in camera de oaspeti. Piticania asta a zis ca vrea sa stea la hotel, dar cum eu am un apartament cat o casa cu 2 etaje de mare am refuzat-o din prima. Am dormit si eu cu sora mea pana pe la ora 13, cand Mia s-a trezit spunand ca vrea sa se duca sa vada orasul. Mi-a spus ca o sa il sune pe Ryan, iar eu m-am pus din nou sa dorm. Cand m-am trezit era deja ora 17 si nu era nicio miscare prin casa. Cum azi este duminica am timp de ceva distractii si cand spun distractii ma refer la tipul acela de distractii.

Ma duc in camera mea doar pentru a ma schimba in ceva mai comod, in locul costumului aleg o pereche de blugi deschisi la culoare, un tricou si geaca de piele. Imi incalt tenisi si inchid usa in urma mea. Cobor scarile si dau in bucatarie, unde imi preagates repede o cafea pentru a ma trezi putin si sunt gata de plecare. Ma urc in masina si ma las purtat de valul de adrenalina care mi l-a dat cafeaua. De la 60 de km/h ajung cu usurinta la 120 de km/h si simt adrenalina prin vene. Drumul, care normal ar fi durat 30 de minute, a durat doar 15. Ajung in fata cladirii imense la care lucrez si ma dau jos din masina. Eric, care lucreaza la paza, nu se mira cand ma vede deoarece nu este prima oara cand vin aici duminica. Intru in cladire si sunt intampinat de vesnicul miros de mere verzi si de ceara de parchet. Martha, care se ocupa de curatenie, uda plantele de pe hol. Am trecut pe langa ea si am salutat-o, oprindu-ma mai apio in fata liftului. Cand am intrat am apasat pe butonul pentru ultimul etaj, unde se afla biroul meu si am asteptat. Melodia aia insuportabila din lift afcea timpul sa mearga mai incet de cat credeam si mi-am notat undeva in minte sa pun pe cineva sa inlocuiasca melodia aia. Cand in sfarsit am ajuns la ultimul etaj si usile liftului s-au deschis am dat peste Molly.

-Ce cauti aici? am intrebat-o trecand pe langa ea. Ti-am zis ca nu vreau sa te mai vad. Parca asa ne-am inteles.

-Discutii, discutii, spune fluturandu-si teatral mana in aer. Am venit doar sa vorbim.

Micuta blonda, bine dotata, vine cu pasi marunti dupa mine cand am deschis usa biroului. Nu este imbracata decat cu o fusta scurta neagra si o camasa, mult prea transapenta, alba, prin care i se observa sutienul crem. Fata micuta este acoperita de o tona de fond de ten si de alte produse cosmetice care o fac sa para mult mai batrana de cat este. Asta nu am suportat niciodata la femei. Faptul ca se cred frumoase daca se acopera cu o tona de fond de ten, rimel si alte prostii. Buzele, marite cu botox, le are de o nuanta de rosu mult prea aprinsa.

-Vorbeste, o indemn eu asezandu-ma pe scaunul de la birou.

Nu spune nimic, dar se indreapta spre mine cu o viteza demna de maraton. In secunda urmatoare o vad in poala mea tragnd de marginea tricoului si la inceput nu protestez. Buzele ei fac contact cu ale mele, dar nu este un sarut pasional si nu are nimic tandru in el, este mai degraba un sarut fortat si fara pic de pasiune. Cand imi da geaca jos realizez ca mainile mele se plimba peste sanii ei artificiali si imi dau seama de ce am putut sa o parasesc. Vreau sa o dau jos de pe mine, dar faptul ca Catherine s-a comportat in felul acela la petrecere ma afec sa vreau o eliberare. Cand geaca mea face contact cu podeaua perfect lustruita mainile imi aluneca la nasturii camasii ei. Il deschid pe primul, si pe al doilea si pe urmatorii si camasa ei zboara pe undeva prin birou. Ma ridic doar pentru a o aseza pe Molly cu fundul pe birou. Profita de ocazie si imi da tricoul jos dintr-o singura miscare. Imi  plimb gura pe gatul ei plasand saruturi umede pe toata suprafata lui, Cand ajung la sutien marai gutural si imi duc o mana in spate pentru a-i desface sutienul, insa nu reusec pentru ca suntem intrerupti de un zgomot. Usa se deschide si din spatele ei aparae Catherine cu o expresie ciudata.

-Imi pare rau, spune punandu-si mana la ochii si reusind astefat sa imprastie dosarele pe jos. Am vazut lumina si am crezut ca a  uitat-o Martha aprinsa.

-Cine-i Martha? Se trezeste Molly intreband. Cumva ma inseli?

-Molly, noi nici macar nu am fost vreodata impreuna si Martha e femeia de serviciu.

Blonda, revoltata pana peste cap de raspunsul meu isi ridica corpul micut de pe birou si se indreapta spre usa. In drumul ei isi recapata si camasa, dar din pacate demnitatea nu o va mai avea niciodata. In timp ce se inchia la ultimii doi nasturi de la camasa s-a mai uitat o data la mine si dupa a iesit nervoasa pe usa, dand peste Catherine, intentionat.

-Scuzo, a crescut in jungla, ma simt obligat sa ii spun lui Catherine.

-Se vede dupa aspect, spune aplecandu-se sa isi stranga dosarele. Totusi, ce faci aici la ora asta?

-Nu puteam sa dorm, tu? O intreb ajutand-o sa isi stranga dosarele.

-Am venit dupa astea, spune aratandu-mi dosarele. Trebuie sa ma uit peste ele pana maine.

-Peste toate? Intreb surprins.

-Da, spun ridicandu-ma. Ryan are nevoie de ele pana maine.

-Te tine din scurt, nu?

-Nu-s caine sa ma tina in lesa, spune revoltata.

-Nici nu am vrut sa spun asta, spun apropiindu-ma incet de ea.

Am vazut-o cum a inghetat cand am ajuns in fata ei. Mi-am aplecat buzele pana la nivelul buzelor ei si ne mai desparteau doar cativa centimetri pana acestea sa se intalneasca. I-am simtit incordarea cand am inceput sa imi plimb mana pe spatele ei. Ii auzaem bataile inimi si zgomotul care il facea cand respira. Am lipit-o de cel mai apropiat perete, facand-o sa isi scape, din nou, dosarele din mana. Mi-am dus mana la fundul ei strangand si obligand-o sa imi inconjoare talia cu picioarele ei. Mi-am lipit buzele de buzele ei si sarutul acesta era mult mai diferit decat cel cu Molly. I-am simtit dorinta cand mainile ei au inceput sa se plimbe pe spatele meu gol. Am strans-o mai tare in brate, lipidu-i pieptul de abdomenul meu. De la gura am trecut la gat si m-ai apoi la lobul urechii drepte, sarutand si sugand. Gura mi-a coborat pana la materialul rochiei ce ii acoperea corpul firav. I-am gasit fermoarul si in cateva secunde rochia ei era pe podeaua biroului. Purta un sutien negru cu buline albe si chilotul era tot negru. I-am gasit gura flamanda si am inceput sa o sarut. O mana o plimbam pe coapsa piciorului ei stang in timp ce cealalta inchidea usa biroului pentru a nu fi intrerupti. Cand usa s-a inchis cu un zgomot puternic Catherine m-a muscat de buza, ceea ce a scos de la mine un marait gutural.

Este scurt, da stiu, dar maine incepe scoala si in ultima vreme m-am ocupat de teme si proiecte si portofolii si toate cele necesare pentru scoala. Promit sa revin vineri sau sambata cu un nou capitol, mai lung si mult, dar mult mai incitant si aprins.

Tin sa metionez ca si aceasta coperta este facut tot de buna mea pretenasa @skydragon8 si tin sa ii multumesc pentru asta. :*

Sex and other drugsWhere stories live. Discover now