6. bölüm

72 12 4
                                    

**(Çağtay)**
Dedem basıncıları dagıtmaya çalışırken bende göz yaşlarına boğulmuş mirayı izliyordum . Basıncılar gittikten sonra miranın annanesi
"Polis çağırıyorum ben böyle rezillik görmedim!"
Diyerek yakındı , araya dedem girdi

"Sakin olum efendim, anlarız şimdi gençlerin derdin!"

"Neyin derdini anlıycakmışız! Yıllardır ellerinizi çekmediniz bizden bitmedi bi intikamınız bu seferde torunumdanmı çıkaracaktınız saçma intikamınızı"
Kafayı yiyecektim herşey birbirine girmişti. Babamın yıllar once miranın annesi ve babasını öldürmesinden söz ediyor olmalıydı,
"Ben mirayı kaçırmadım ona yardım ettim" diyerek atıldım .

"SEN SUS! Haydut herif hep senin boklamalarını temizliyoruz zaten!"diye dedem bağırınca daha işler daha kötü oldu . Benim mirayı kaçırdığımı düşünüyorlardı.

"O pis zafer hapislerde çürüdü öldü !sende hapislerde çürüyceksin !" Diyerek elini telefonuna uzattı tam o sırada mira annanesinin koluna uzandı ağlamaktan zor cıkan sesiyle;

"Annane lü-lütfen" diyerek yalvarır gibi konuştu titriyordu. neden böyle anlayamıyordum "lütfen kimseyi arama eve gidelim" diyede ekledi .

Annanesi bana tiksinir gibi kısa bi bakış attı .
Daha sonra araya dedem girdi;

"Bakın daha seneler önce oğlumun yaptıkları affedilir şeyler değil bende hiçbir zaman zaferi affetmedim. Oğlum zafer öldüğünde zaferin hapiste idare ettiği şirkete bakmak ve kızım için geldim bende bugün burda Çağtayın torununuz mirayı kaçırdığına inanamıyorum yıllar önce kapanmış bi mesele bu serseri herif böyle şeylerin peşine düşmez emin olun "dedi.

"Dua edin polisi aramıyacağım sebebi ise torunumun istememesi ama sizde emin olun bu olayin peşini bırakmıycam.!" Diye ekledi miranın annanesi daha sonra herkez yoluna gitti .
Mira ve ben düşman ailelerin çocuklarıydık . Berk piçi bize oyun oynamıştı benim mirayi kaçırdığımı ve öldürmeye çalıştığımı sansınlar diye yapmıştı bu oyunu Mirayı kaçırıp Egenin öğrenmesini sağladı Egede bana söyledi tabi . Mirayıda korkutup, ben kötü şeyler yapmışım süsü verdi .
Tüm bunları çok iyi planlamış tamamda ya mira berkin kaçığını söylerse bunları düşünememiş aptal herif . Tabi Mira söylerse sonuçta benim babam onun ailesini öldürdü .

Şuana kadar Berkin kurduğu plan iyi ilerliyordu suçlu durumunda olan bendim.
Numarası olsa Miraya mesaj atmak isterdim ama yoktu. Tabi benimle konuşmazdı çünki beni görünce zar zor nefes alıp konuşuyor. Her kızda bu etkiyi yarattığım dogrudur ;)
Ama o başkaydı sanki krizde gibi davranıyordu berkide rahatsızlıkları vardı neyse ben bunları kesinlikle öğrenicektim. Düşünceler içerisinde uykuya daldım...

Alarmin sesiyle kalktım hazırlanıp dışarı cıktım. Egeyle buluştuk kahvaltı etmek için bi kafeye girdik .
Egenin yüzü beter olmuştu.

"Ne bu halin berki hallet diye yollarken o mu seni halletti?"

"Berki alıp bi güzel hallettim ama sonra adamları çıktı başıma bayılana kadar dövdüler başa çıkamadım sayıları çoktu. hain! biz nasıl anlamadık oyununu."dedi küfürler savurarak.

" neyse olan oldu. Benim mirayla konuşmam lazim" .

"Okula geldiyse belki ama konuşacağını pek sanmam."

"Neden"diye sordum merakla.

"Mira nın okulda Durudan başkasıyla konuştuğunu görmedim ,duymadım onun hakkında bildiğim kadarıyla piskolojik sorunları var küçükken tramva gibi şeyler geçirmiş ,annesi babasi öldürülmüşya hani onunla ilgili seyler işte" dedi azına tıkmaya çalıştığı tostla.

" Miranin anne, babasını benim babam öldürttü."sakin bi şekilde cevap verdim

"Ne !" Diye bağırdı şaşkınlıkla
"Neden"diye de ekledi

"Bilmiyorum çok eski mesele ben bile tam olarak bilmiyorum sanırım Miranın babasının hastanesi varmış abim orada  kanser tedavisi görüyormuş abime tedavi diyerek deney işleri için kullanmışlar abim ölmüş. babamda abim öldükten birkaç sene sonra öğrenmiş ve intikam diyerek yapmış. Bir gece yollarini kesip onları katletmiş Miranın ve benim gözümün önünde. O arabada ağlıyan ürkek kızın mira olduğunu ben dün öğrendim. "
 
Şaşkınca bana bakıyordu .

"Babam cinayetten 6 sene sonra yakalandı emin ol bende Mira gibi büyüdüm . Lanet olası ailelerimizin cezalarını biz çektik. O lanet gün sonrası gördüklerim için çok mücadele ettim eminim Mira dahada kötüdür. Babam müebbet hapis yedi ve 2 ay önce geberdi . 6 sene boyunca kaçtı yurt dışında bizi umursamadi bile , annemi kaç kere aldattı.!annem ne yaptı biliyomusun ?!Hep babama bizi yanına alması için yalvardı "
Konuşmama devam ederken sesim çok yüksek çıkmıştı kendime gelmek için su içmeye başladım.

"Sakin ol kardeşim ben yanındayım anliyorum seni"diyerek teselli verdi Ege .
Kafamı dağıtmak için gazeteyi elime aldım sayfaları okuyordum ki 3. Sayfaya gelince gördüklerim ve okuduklarim karşısında şok oldum!.

            İMKANSIZ AŞK!!

SARSILMAZ' ların şımarık oğlu Çagatay sarsılmaz ve GÜZERSOY'ların sessiz kızı Mira Güzersoy ,
birlikte kaçtıkları dağ evinde basıldılar , ailelerine ve basına yakalanan aşıklar ,paniklemeye başladılar . Çocuklarını o şekilde bulan Cemaat aileleri ise şok yaşadı . Hiçbir röportaj vermeden olayı ört pas eden aileden bir açıklama bekleniyor , yıllar önce aralarında kan davaları yaşanan iki aile'nin . Çocuklarının İmkansız aşkları . Hayret ettirdi.!
 
Gördüğüm metni birde yüksek sesle Egeye okudum oda benim gibi şok oldu .Berk çok ileri gitmişti üstelik gazetede Mirayla benim yatakta şaşkınca baktığımız anlar vardı .
Dedem bunu görünce beni kesin öldürücekti . Ya mira? O okuyunca daha kötü olucaktı.

                     ( MİRA)

Sabah uyandığımda kahvaltımı ettikten sonra gördüğüm haberle şok olmuştum.
Babaannem de tıpkı benim gibiydi Ama onun polis çağırıp olay çıkarmasını istemiyordum
babaannemin Zor da olsa yatıştırıp okula gittim .
okuldaki herkes garip bakışlar atıyordu Bunun nedenini biliyordum sınıfa ilerledim,
Sırama oturup sakinleşmeye çalıştım
Duru yanıma geldi.
"olayları anlatmaya ne dersin?" diye sordu oda haberi görmüştü
tüm her şeyi Baştan sona anlattım o da şok oldu.

tüm kızlar bana delici bakışlar atıyordu.
okula yeni gelen yakışıklı çocuğu Yani çağatay'ı ben kapmıştım öyle düşünüyorlardı
ders bitmişti.
bana bakanları umursamadan okuldan çıkmaya çalıştım üçüncü dersen sonrasına dayanamamış tım
okuldan çıkmaya çalışırken biri kolumu tuttu
Bu Çağatay dı
"Konuşmamız gerek" dedi.
"hayır !"
diye bağırdım herkes bize bakıyordu Çağatay beni Kolumdan tutarak boş olan spor salonuna sürüklemeye başladı.
titremeye başladım ne yapacağımı bilmiyordum Çağatay konuşmaya başladı.

"ben de senin gibiydim Ama bunu herkesten ve Gerçeklerden kaçarak yenemezsin !o akşam sana yardım etmeye gelmiştim.
ama Berk bize oyun oynamış"
Titreyerek onu dinliyordum
"Büyük ihtimal Berk bu oyunlarına devam edecek. Bu sabahki çıkan haberi o vermiş olmalı. Senin daha fazla zarar görmemen bir planım var ,
Ama seninde bu plana uyman gerek .

Gözyaşlarımı silerek titrek sesimle "ne planı ? " dedim
Gözlerime bakarak
"Birlikte olmamız gerek . Yani sadece bi oyun Berkin kaybettiğini anlamasi için ."dedi..

Berabermi olucaktık? Kabuslarımdaki çocukla berabermi olucaktım!!!.       her gün kaçmaya çalıştığım Çağtay Sarsilmaz ile hemde !!!!..

-Sizce nasıl bi beraberlik olucak ?
-Berk vazgeçicekmi?
Biraz geç geldigi için üzgünüm :( ama intetnet sıkıntısı yaşadım
LÜTFEN VOTE larınızı eksik etmeyin.😘😘😘

MAVİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin