Luku 3. This drink is a liver killer

2.6K 133 6
                                    

Ed Sheeran - Grade 8

Laura:

En muista vastaanottaneeni juhlakutsua saati vastanneeni siihen myöntävästi, mutta illalla Juha seisoo odottavasti mun ovella. Se näyttää hieman hermostuneelta, kun näkee mun vaatetuksen. En selvästikään ole kartalla tilanteesta, ja sitä alkaa ahdistaa, kun en ole muistanut. Ihan kuin mun varhaisdementia olisi mitenkään sen vika. Vitsi vitsinä.

"Noora odottaa jo autossa, kuulemma Sakukin pitäis hakea", Juha mumisee hermostuneena ja saa vastaukseksi vain nyökyttelyä. Yhtäkkiä on kiire meikata, tunkea hiukset jotenkin nätimmin ja vaihtaa vaatteet.

Asun yksiössä, joten tiedän Juhan katsovan mun lökäreiden vaihtumista mekkoon. Ei ole ollenkaan uutta minulta olla miespuolisen henkilön katseen alla lähes alastomana, mutta silti se on jotenkin noloa. Juhan kuitenkin tunnen ja hänkin luulee tuntevansa minut. Saan tummansinisen mekon vetoketjun itsenäisesti kiinni ja olen valmiina ennen kuin Noora ehtii kiivetä portaita yläkertaan valittamaan mikä kestää.

****

Musiikki soi kovalla, enkä ole ollenkaan yllättynyt yökerhosta, jonne Noora oli meidät ohjannut. Samanlainen tekno musalla ja hikisillä vartaloilla täytetty tanssilattia kuin kaikissa muissa vakiopaikoissamme. Se ei minua haittaa, sillä alkoholin takia en välitä muista.

Baaritiskillä tilaan lisää juotavaa ja näen Juhan muutaman seuralaisen kanssa pöydässä lähellä minua. Noora ja Saku vaihtavat limoja keskenään heidän vierellään, ollen pienessä kuplassa kahdestaan. Se mikä minua eniten kahden suuteloinnissa häiritsee, on Sakun kädet, jotka ovat ronskisti eksyneet Nooran mekon alle. Olen minäkin tehnyt _sen_ yleisillä paikoilla, mutta kaikkien silmien edessä? Noup.

Juha on selvästi iskenyt silmänsä vieressä kiehnäävän blondin kaveriin, joka hörppii juomaansa vaitonaisena. Mistäkö tiedän? On sitä ennenkin tullut vietettyä Juhan kanssa viinanhuuruisia iltoja, jolloin mokoma avautui mieltymyksistään - jotka tuolloin koskivat minua.

Vedän tilassa lämmennyttä juotavaa kurkusta alas, välittämättä siitä, sattuuko lasi olemaan minun, Juhan vai kenties kaulailevan kaksikon. Kukaan muukaan ei tunnu välittävän. '


//Tänään on speliaali päivä, koska on Lauran päivä, nimpparionnea kaikille Lauroille :3 Sain viimein päivitettyä kannen kuvankin, huomenna tuttuun tapaan torstainen luku julki! Äänestä ja kommentoi jos tykkäsit ~demonipinja

Be someone's Sunday morning, not Saturday night (in finnish)Where stories live. Discover now