Evdeki Kız

190 46 8
                                    

9 yaşlarındaydım evde tek kalıyordum ve korkuyordum çünkü evden garip garip sesler tıkırtılar  geliyordu bunları anneme ve babama anlatıyordum bana inanmıyorlardı her akşam bu seslerden dolayı korkup annemin yanına giderdim ama annem beni yatağıma gönderirdi.

Bir akşam yatağıma yattım o gün çok hastaydım öksürüp duruyordum ve hiç bitmiyordu o gece uyuyamamıştım kısa bir süre sonra uyumuştum ama tam uyuma sayılmazdı her yerden ses geliyordu ve kimse fark etmiyordu tam uyuyacaktım ki karşımda anneme benzeyen biri belirdi çok korkuyordum ama mecburdum çünkü annem bana inanmıyordu bende uyumustum.

Ertesi gün anneme sordum "anne dün gece benim odama hiç geldin mi?" diye annem "hayır ben dün gece hiç uyanmadım" demişti ve bana nedenini sordu bende şu yanıtı verdim "anne dün gece ben hiç uyuyamadım ve birden karşımda sana benzeyen birisini gördüm" annem gülerek "rüya görmüşsündür" dedi ama ben rüya görmediğimden emindim bana inanmıyorlardı.

Akşam oldu bende yatmaya gittim korkuyordum herkesten önce uyumak istiyordum ama olmadı korkudan uyuyamadım sonra abim yatmaya geldi abimle ben aynı odada kalıyorduk ben uykuya daldım ve sabah uyandıgımda abim çok korkmuş gibiydi çünkü dün gece beyaz elbiseli küçük bir kız görmüştü annem ve babam inanmaya başladılar ama tam inanmıyorlardı.

O gün evde film izliyorduk ve abim kapıya bakıp duruyordu babam ne olduğunu sordu abimde "kapının orda beyaz bir ışık gördüm" demişti ben korkmaya başlamıştı babam yine inanmadı ve "ışık vurmuştur oda senin gözüne çarpmıştır" dedi.

Bu olaylar 1 sene boyunca devam etti ve artık annem ve babam inanmaya başlamışlardı o evden taşınmıştık birkaç ay sonra hocaya gittik ve bize "o evde birşeyler varmış lanetlenmiş" dedi.

Bende bu evde herhangi birşey var mı  diye sordum "bu ev tertemiz hiç bir şey cin veya başka birşey yok korkma" demişti bende korkulu yenmiştim.

3 sene geçti ben bunlardan korkmuyor araştırıyordum ve bunları yazıyordum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim devamı yarın gelecek

Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now