En Acı Ölüm

96 29 0
                                    

Arkadaşlar birazdan yazıcaklarımın başı diğer yazdıklarının başı gibi ama hepsi böyle başlıyo yapabilecek bişeyim yok.
Oylarınızı bekliyorum.

Yaz tatilindeydik ben kuzenimde kalıyordum. Bizde kuzenimle beraber paranormal olaylara çok takıntılıyızdır merak ettik çağırabilir miyiz diye denemek istedik ama iki kişi korkuyorduk onun için arkadaşlarımızı çağırdık ve toplam 6 kişi olduk.
Akşam saat 11 di evde sadece biz vardık yuvarlak oluşturup yere oturduk tabi ortada küçük masa ve fincan var. Biz başlamakta tereddüt ediyoruz çünkü hepimiz birazda olsa korkuyoruz. Neyse korkumuzu yenemesekte çağıracaktık. Hepimiz parmaklarımızı fincana koyduk gözlerinizi kapattık aramızdan biri gelince iki kere vur demişti. Bende onları korkutmak istemiştim tam vuracakken birisi benden önce vurdu. Bende korkmaya başlamıştım herkes birbirine kim vurdu diye soruyordu ama kimse vurmamıştı. Sonra soruyu ilk soran kişi yeniden sordu geldin mi diye o da iki kez tıklattı biz daha çok korkuyorduk ama biraz zaman geçince alışmış gibiydik sonra kaç kişi olduğumuzu sorduk 6 olduğumuzu 6 kere tıklatarak belirtti ve biz fazla uzatmadan onu gönderdik.

Bir kaç gün sonra aramızdan biri neden onunla bir oyun oynamıyoruz demişti biz de ne oyunu olduğunu sorduk. "İçimizden birisi birimiz dolaba saklansın ve tekrardan kaç kişi olduğumuzu soralım bu sefer bilecek mi " demişti bizde kabul etmiştik.

İki gün sonra tekrar buluştuk ve birimiz dolaba saklandı aynı düzeni kurduk ve çağırıyoruz geldin mi sorumuza 2 kez tıklayarak cevap verdi. Biz hemen kaç kişiyiz diye sorduk ve 5 kez tıklattı yanlış olduğunu düşünüyorduk ve ona da yanlış cevap dedik sonrada dolabın kapağı açıldı ve içerideki kişi ölmüştü.
Biz korkudan ne yapacağımızı şaşırdık bağırarak kaçmıstık onu da öylece orda bırakmıştık geri oraya döndüğümüzde ise orada değildi. Resmen kafayı yemiş bir durumdaydık. Kuzenimle ben kendimizi katil gibi hissediyorduk. O gün çok kötüydü. :(

Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now