Tanıtım/Alıntı

55.8K 2.4K 647
                                    

Başlangıç tarihi; 21.01.2017. Siz de başlangıç tarihinizi bu kısma eklemeyi unutmayın. Nereden nereye geldiğimize bakarız. ☺️

****

Aşık olduğu adamın gözlerinin içine bakarak "Ben...ben seninle evlenemem" dedi.

Adam artık kızın diretmesinden sıkılarak "Evlenmek zorunda olduğumuzun farkındasın değil mi?" dedi. "Yoksa tüm hayatın bitecek! O köye geri dönmek mi istiyorsun?"

Zeynep kararlı gözlerle ona baktı. "Gerekirse evet!"

"Saçmalıyorsun. Bak tamam seni anlıyorum. Sen de her genç kız gibi aşık olduğun adamla evlenmek isteyebilirsin fakat artık başka çaren yok."

Zeynep acıyla Burak'ın gözlerine baktı. Aşık olduğu adam oydu ve zaten aşık olduğu adamla evleniyordu ama tamamen ailesinin zoruyla. Babası onların aynı evde yaşadığını sandığı için bir sürü yalan zincirinden sonra onunla evlenmek zorunda bırakılmıştı. Eğer evlenmezse babasıyla köylerine geri dönecek ve zamanı gelince ailesinin istediği biriyle evlenecekti. Ne mesleğini yapabilecek ne de eşini seçebilecekti...

Zeynep kararsız gözlerle ona bakarken Burak yeniden söze girip "Bak bu Cemre için de iyi olur" dedi. "Seni zaten annesi gibi görüyor. Bir süre için hem o toparlanır hem de sen İstanbul'da ki hayatına devam edersin"

Genç kız hala kararsızdı. Evet Cemre'yi seviyordu, onun için her şeyi yapardı ama sevdiği adamla hem evli olup hem de aslında birer yabancı olmayı nasıl başarırdı!

***

Ve tanıtım geldi canlarım. ☺️
Nasıl buldunuz tanıtımı?

Davetsiz Misafir / Davetsiz Aşklar ~ 3Where stories live. Discover now