[28]Valentīndienas īpašais😍

127 24 3
                                    

*Semas skatapunkts*
Pēc mana un Vila skūpsta es ilgi domāju vai tas bija mazs laimes mulsums, apmāns un skūpsts nebija īsts, vai Vils vēl projām mani mīl? Droši es zinu tikai vienu, es mīlu Vilu!
*Vila skatapunkts*
Es vēl ilgi domāju par to skūpstu! Varbūt mums mēģināt vēlreiz?
*Vēlāk*
Pēc ilgām pārdomām es izlēmu mums dot vēl vienu iespēju un uzaicināt Semu uz randiņu!
*Vēl vēlāk*
Es nolēmu atjaunot mūsu mīlestību un sarīkot mūsu valentīndienas randiņu tur, kur viss sākās - atrakciju parkā. Es visu jau biju sagatavojis. Bija tikai maza problēma... Es vēl nebiju uzaicinājis Semu, es pat nezinu vai viņa piekritīs! Viss, kas man atlika bija cerība. Cerība, ka viņa arī mani vēl mīl!
*Semas skatapunkts*
Kad Vils atnāca un jautāja vai es iešu ar viņu uz randiņu valentīndienā, es goda vārds gandrīz nokritu no kājām. Es biju tik laimīga, ka nespēju neko pateikt, es biju kā mēli norijusi. Viņš drošvien nodomāja, ka es atsaku! Bet tad pār manām lūpām nāca viens, vienīgs vārds, JĀ!
Es nespēju stāvēt un neko nedarīt, tāpēc es pieskrēju pie viņa un apskāvu viņu. Es protams zināju, ka mūsu attiecības nekad vairs nebūs, tādas kā agrāk, bet es cerēju, ka mums izdosies atkal sasniegt harmoniju, un mēs būsim laimīgi. Kā saka reizēm ar mīlestību nepietiek, lai attiecības izdotos, bet man vienmēr ir cerība, ka viss būs labi.
*Vila skatapunkts*
Es aizvedu Semu uz vietu, kur es pirmo reizi iemīlējos viņas smaidā, brūnajās acīs un viņas skanīgajos smieklos!
Atrakciju parkā es iepazinu Semu no jauna! Es beidzot saskatīju veco Semu, to kuru iemīlēju. Es atkal redzēju viņas brūnās acis mirdzam kā dimantus, es atkal redzēju viņas simts dolāru smaidu un viņas skanīgos smieklus, kas spēj apstādināt laiku!
Es no jauna iemīlejos Semā!😍
Pēc atrakciju parka mēs aizbraucām uz to pašu laukumu, kur bijām pirmo reiz un mēs atkal visu nakti vērojām zvaigznes. Es biju tik laimīgs! Taču cik šī laime būs ilga? Kā saka pēc gaišajām dienām, jeb laimes nāk melnās dienas, nelaime! Kas mūs gaida priekšā? Un cik šī laime būs ilga? Ar šādām domām, smaidu uz lūpām un mīļoto blakus es aizmigu.😊

*Meta skatapunkts*
Tā kā es un Tailera jau sen neesam bijuši uz randiņu. Es nolēmu mūsu pirmajā valentīndienā pēc atkalredzēšanās sarīkot, ko īpašu.
Es nolēmu Taileru aizvest uz jūru un iepazīstināt ar dažām jūras radībām. Varbūt pat izdosies pierunāt nāras, lai tās aizved Taileru uz viņu karaļvalsti!
Un tas vēl nebūs viss es aizvedīšu viņu uz vietu, kur mēs pirmo reizi satikāmies, tur mūs gaidīs Pegasi, kas mūs aizvedīs uz debesu karaļvalsti, kurā mēs sagaidīsim savas vakariņas. Kad būsim paēduši ieradīsies Kupidons! Un, lai jau jums tas būtu pārsteigums. Neteikšu, kas notiks tālāk!
*Taileras skatapunkts*
Kad Mets mani atkal pēc ilga laika uzaicināja uz randiņu, es biju ļoti laimīga! Taču, kad piebraucām pie jūras es jutos mazliet apjukusi un varbūt pat vīlusies, bet neko neteicu, jo negribēju sāpināt Metu.
Kad piegājām pie ūdens Mets uzšvilpa un no ūdens iznira nāras! Es biju tik sajūsmināta, ka gandrīz nokritu no kājām! Man visi ceļi trīcēja no sajūsmas. Tad Mets palūdz nārām, vai tās nevarētu man dot asti un parādīt savu karaļvalsti. Es protams biju šokā, bet sajūsmināta! Nāras piekrita, tās ar savām nāru spējām deva man asti un spēju elpot zem ūdens. Meta pateica, ka gaidīs mani mašīnā un, tad atvadījās.
Es kopā ar nārām un tritoniem ieniru ūdenī. Man apkārt pavērās plašā ūdens pasaule, tas bija brīnišīgi. Bet vai zinat, kas bija vēl brīnišķīgāk par to? Nāru karaļvalsts! Tur bija pasakaini! Viss bija veidots no koraļiem un aļģēm. Visapkārt es redzēju mīlestību gan nāras, tritoni, gan dažādu veidu zivis smējās, un vienkārši izskatijās laimīgi!
Kad uzniru un atvadījos no nārām, es nespēju beigt smaidīt, jo tā bija brīnišķīga pieredze! Un viss pateicoties Metam!
Kad iesēdos mašīnā es neko vairs negaidīju! Taču Mets mani aizveda uz vietu, kur pirmo reizi satikāmies! Tas bija tik mīļi, ka es sāku raudāt. Taču arī tas vēl nebija viss! Pēkšņi no meža aizsega iznāca īsts pegasi! Tas bija labākais, kas ar mani varēja notikt!
Es biju tik laimīga! Taču arī tas vēl nebija viss! Mets pateica, ka pegasi mūs aizvedīs uz debesu pili! Kad uzsēdos uz viena no pegasiem es biju tik sajūsmināta! Nespēju vien sagaidīt, kad mēs lidosim.
Es to nevienam neesmu teikusi, bet mans sapnis vienmēr ir bijis lidot! Šī iespēja ir mans sapņu piepildījums! Kad pegasi beidzot pacēlās gaisā, es jau atkal sāku raudāt no laimes! Kad pegasi nolaidās, es nespēju apturēt sevi un nesākt smieties. Tā bija brīnišķīgākā sajūta pasaulē, laime!
Mets mani aizveda līdz galdiņam.
Mēs ēdām, ļoti īpatnēju, bet garšīgu ēdienu, kad pajautāju Metam, kas tas ir viņš atbildēja, ka Pedasu īpašais mīlas ēdiens. Es sākumā biju apjukusi un to laikam manīja arī pats Mets. Tāpēc viņš sāka smieties un teica, ka tie ir makaroni ar pegasu īpašajām piedevām. Pēc šiem vārdiem arī es sāku smieties! Kad bijām paēduši Mets mani uzlūdza uz deju! Taču tas mani mazliet apmulsināja, jo nebija mūzika. Mets to protams saprata un pasmaidīja. Tad uzsita knipi un nez no kurienes uzradās Kupidons, kas sāka dziedāt mīlas balādi. Tas mani mazliet sasmīdināja, jo es nekad nebūtu domājusi, ka kupidons izskatās... Izskatās tā.
Mēs dejojām, kad pēkšņi Mets apstājās un notupās uz viena ceļa. Es sākumā nesapratu, domāju varbūt viņam kurpe atsējusies, bet tad viņš izvilka gredzenu.
Mets: Es tevi jau vienreiz zaudēju un netaisos to atkārtot kā arī nepārdzīvotu atkal tevis zaudēšanu, tāpēc jautāju. Vai kļūsi par manu sievu? Lai varētu mūžam būt kopā un nekad vairs nešķirties.
Es protams biju tik laimīga, ka paliku bez valodas, bespēju pat pateikt jā! Un es mēģināju, vairākas reizes!
Tad beidzot es izspiedu to vienīgo vārdu.
Tailera: JĀ!
Es biju tik laimīga, nekad nejutos tik laimīga kā pašlaik!

Vampīru medniece. (1.grāmata)Where stories live. Discover now