[31]Beigas

158 23 4
                                    

*Semas skatapunkts*
Dažas pēdējās dienas man iet smagi es trenējos vismaz cenšos un sēroju. Sēru dēļ un protams manu jauno spēju dēļ mēs ar Vilu jau atkal attālināmies. Vai varbūt es viņu atgrūžu? Reizēm es pati sevi nesaprotu...
*Vila skatapunkts*
Pēdējās pāris dienas Sema mani atgrūž. Bet es  nesaprotu, kapēc?!?!?!
Kaut gan man šķiet, ka viņa cenšas vienkārši pasargāt. Un pati neapzināti mani atgrūž, lai ar mani nenotiktu tas pats, kas ar Soku. Kaut gan viņa vārdu šajā mājā, kopš viņa nāves dienas ir aizliegts teikt, tāpat kā viņa slepkavas vārdu.
*Tailera skatapunkts*
Es nevienam vēl neesmu pateikusi par savu un Meta saderināšanos, kaut gan pašlaik tas nav tik svarīgi. Pēc tā, kas notika nav laiks priecāties un svinēt. Varbūt, kad pienāks laiks es pateikšu, bet ne tagad. Sākumā mums jāuzvar vārdā nesaucamais, lai ietātos miers, visās dimensijās un starp visiem mistiskajiem radijumiem.
Man ir grūti skatīties kā Sema cieš, es gribu palīdzēt, bet nespēju. Es nespēju neko!
Kaut gan, kā saka Mets ir, kaut kas ko es varu izdarīt. Pirms mūsu saderināšās es iepazinu nāriņu un pegasu karalienes, kā arī kupidonu. Es varu lūgt palīdzību viņiem. Kad biju viņu karaļ valstīs viņi solija man palīdzēt, kad saukšu. Un, kad pienāks laiks es viņus saukšu pievienoties mums kaujā.
*Meta skatapunkts*
Sema tik cītīgi mācās, pat pārcenšas! Uz to ir tik skumji skatīties. Ka man paliek žēl Semas. Ir pagājušas tikai divas dienas un viņa vēl ar vien pārdzīvo par Soku.
Varbūt melnais bruņinieks nemaz nav tāds muļķis kā no malas varētu šķist, viņš iznīcināja Semas ideālo līdzsvaru un tagad viņa neko meiemācīsies līdz neatjaunos ideālo līdzsvaru starp labo un ļauno.
*Pītera skatapunkts*
Melnais bruņinieks vēl, jo projām nav pametis mani. Es viņu protams vairs neredzu, bet es viņu jūtu. Es jūtu kā lēnām mirstu.
Semai, Vilam, Metam un Tailerai es protams neko neteicu, negribu, lai viņi uztraucas. It īpaši Sema, viņa jau tā daudz pārcietusi. Nevēlos, lai viņa uztrauktos par mani un kā Mets saka zaudētu savu izcilo līdzsvaru. Bez līdzsvara viņa nespēs uz visiem laikiem uzveikt melno bruņinieku. Kā pati Sema reiz teica:" Reizēm ir vērts ziedoties augstāka mērķa labā!"

-----------------------------------------------------------
Man mīļie lasītāji ir pienākusi pirmās grāmatas pēdējā daļa. Man protams žēl, bet no otras puses Vils un Sema varēs uzsākt jaunus piedzīvojumus! 😘 Lasiet manu otro grāmatu "Pazudušo dvēseļu medniece", kas ir šīs grāmatas turpinājums.
Es jūs mīlu mani vampīriņi! 😇😘😊

Vampīru medniece. (1.grāmata)Where stories live. Discover now