Capitolul 2

398 19 0
                                    

Reb pov:

Ajungand acolo ne-am dat jos din masini si am intrat in club. Rose il cauta pe Matt pana cand il observa stand la o masa impreuna cu prietenul lui . Aratau bine , nu pareau niste golani dupa cum mi i-am imaginat. In cativa pasi am ajuns in fata lor , dupa care Matt s-a ridicat si a sarutat-o pe Rose.
- Ce faceti , baieti? spun eu zambind
- Va asteptam .. spune Matt scurt
Intind mana in spre el si ma prezint , dupa care fac acelasi lucru si cu prietenul lui. Am stat acolo pana la 3 , am dansat si am ras cam toata noaptea. Rose si Matt pareau un cuplu perfect , si se vedea ca se iubesc. Eu am stat mai mult cu Andrew( prietenul lui Matt) deoarece nu vroiam sa ii deranjez pe cei doi porumbei.
- Rose .. o strig eu pe sora mea .. cat mai stam ?
- Eu vreau sa mai stau .. tu daca vrei poti sa te duci acasa
- Nu vreau sa te las singura!
- Nu sunt singura , sunt cu Matt si Andrew
- Ok , faci cum vrei , eu una plec.
Am iesit din club si m-am intreptat spre masina , dupa ce m-am urcat am mers cu viteza pana acasa , strazile fiind pusti. Din cauza alcoolului am incurcat strazile si nu stiu cum am ajuns pe o strada pustie  , am intors si am vrut sa merg inapoi dar drumul imi era inchis de un om care statea in fata masini. Am claxonat de 2 ori , acel om nu s-a dat din calea mea . Am iesit din masina si m-am dus la el pentru ai spune sa se dea , intr-o fractiune de secunda acel om m-a trantit pe jos dupa care a inceput sa rupa hainele de pe mine, vroia sa ma violeze. Eram speriata , am inceput sa plang si sa strig dupa ajutor , dupa cateva secumde a aparut un baiat care a luat matahala de pe mine si a inceput sa ii serveasca pumni . Vazand ca nu se mai opreste am mers la el si l-am tras spunandu-i sa inceteze. Cand l-am intors ma uitam direct in ochii lui , erau de un negru superb .
- Esti bine? ma intreaba el cu ingrijorare in glas
- Sunt bine , multumesc mult ca m-ai salvat!
- Cu multa placere .. in timp ce vorbeam mi-a dat geaca lui pentru a ma acoperi deoarece ramasesem fara corset.
- Ce cauta o fata asa frumoasa prin acest loc?
- M-am ratacit , am vrut sa ma intorc inapoi dar acea matahala statea in fata masini si nu ma lasa sa trec , spun eu cu frica in glas din cauza ca era sa ma violeze un dobitoc
- Vreau sa te conduc acasa , nu accept un refuz! Imi spune el zambind
In cativa pasi am ajuns la masina , el a urcat la volan deoarece eu nu mai puteam sa conduc , eram ingrozita de ce era sa mi se intample si ametita din cauza alcoolului consunat.
Dupa ce ajung acasa ...

Hei!
Sper ca v-a placut acest capitol❤
(La medie e Matt)
Scuzati greselile!

❤Iubire adevarata❤Where stories live. Discover now