Capitolul 10

142 7 0
                                    


Dimineata ma trezesc niste batai la usa. Era Dylan , imi aduce mancarea
- Neata!
-Neata!
- Mananca , odihneste-te ca la 13:00 se vor schimba garzile si atunci voi putea sa va scot
- Bine!
Iese si inchide usa, i-au farfuria si incep sa mananc . Dupa ce termin usa se deschise si intra David
- Buna , pisi!
- Pisi sa le zici curvelor tale!
- Esti cam rea! Vrei pedepsita? spune in timp ce vine in spre mine
- Nu imi e frica de tine!
- Vom mai vedea
Vine la mine si ma prinde de maini si incepe sa ma sarute de gat , ma leaga de pat fara sa vreau si eu ma zbat pentru a putea iesi . Ma dezbraca , se dezbraca si el si incepe sa intre in mine. Lacrimile incep sa apara si ma zbat pentru a ma lasa , dar nici ca nu il deranjeaza , dupa ce ma vede ca nu mai incetez imi da o palma puternica peste obraz.
Dupa o ora de groaza , ma dezleaga dupa care ma infasor cu cearceaful de pe pat. Nu imi vine sa cred ca am fost violata. Lacrimile curgeau din ce in ce mai tare , aveam semne de la franghi si cred ca pe obraz mi-a ramas semn de la palma primita. Ma imbrac cu hainele si incerc sa nu mai plang , incerc sa ma calmez pentru a avea puteri ca sa pot iesi din acest cosmar. Incep sa ma gandesc la Aiden si Maya , imi e asa dor de ei , la fel si de Rose si Matt, imi lipsesc mult .. nici nu stiu cum v-a reactiona Aiden cand ii voi spune ca am fost violata .
Ma tot scufund in ganduri si nu observ ca se facuse 13:00. Dylan intra pe usa , ma i-a de mana si nu o lasa in urma pe sora lui , mergem pe acele coridoare intortochiate , ma rugan in gand ca sa iesim. Dupa cateva ore de strabatut atatea coridoare ajung la o usa , o deschid repede si vad libertatea. Fugim cat ne tin picioarele cat mai departe de acel loc. Am ajund la niste masini , si il vad pe Aiden ca fuge in spre mine. Cand il vad ii sar in brate si il sarut , nu vroiam sa ii mai dau drumul niciodata!
- Iubitule! spun cu lacrimi in ochi .. Mi-a fost asa dor de tine!
- Ingeras!! Credeam ca o sa mor fara tine!
Ma i-a de mana si mergem pana la masina lui , urcam impreuna cu Dylan si sora lui apoi plecam din acel loc. Eram asa de fericita ca l-am vazut pe Aiden si ca o sa o vad pe Maya , pe Rose si pe Matt.

*****

Ajungem in fata unei case unde coboara cei doi , dupa care mergem direct acasa. Ajunsi acasa , o i-au pe Rose in brate , ma pupa pe ambi obraji dupa care fac acelasi lucru cu Matt
- Esti bine? Ai patit ceva? Ce ti-au facut?
- Mai usor ca abea am venit , spun incepand sa zambesc.. Vreau sa o vad pe Maya , imi e dor de ea!
Nici nu termin sa spun si eu is deja sus , pentru a lua-o pe Maya in brate. Am pus-o inapoi dupa care am mers la baie pentru a face dus. Hainele aluneca pe pielea mea cazand pe podea , intru in dus iar apa calda isi face prezenta . Ma spal rapid dupa care ies , ma imbrac si ma indrept spre camera. Il vad pe Aiden care sta cu Maya , ma intreaba ce s-a intamplat si cand vroiam sa ii spun de acel viol parca mi s-a pus un nod in gat
- Cel mai groaznic cosmat de acolo a fost ca ... m-a violat , spun in timp ce lacrimile isi fac aparitia
- Nu plange iubito ! spune si vine langa mine pentru a ma strange la piept  ... Cum tu ai suferit asa vor suferi si ei , iti promit!
- Nu vreau sa pateti ceva ! Avem nevoie de tine!
- Nu am spus ca eu ma voi ocupa de ei , am sunat la politie si le-am dat indicati unde este ' barlogul' lor secret. Acum ar trebui sa fie in drum spre puscarie
- Te iubesc! spun dupa care ma napustesc asupra buzelor lui si il sarut cu ardoare
- Si eu te iubesc ingeras! spune printre sarut
Incep sa ii dau bluza jos si apoi sa ii desfac cureaua , face acelasi lucru cu bluza mea , si pantaloni ii scoate usor . Incepem sa ne sarutam si el coboara cu saruturile pe abdomen pana la feminitatea mea. Incep sa gem cand intra in mine , erau gemete de placere , nu de durere. Ii spuneam numele printre gemete si rasuflarile grele si il inabunea la culmea , se juca cu sani mei , savurandu-i pe rand si noapte a continuam asa pana am obosit amandoi si am adormit.
Dimineata ....

Hei!
Sper ca v-a placut acest capitol !❤
Este scurt stiu , dar nu am mai avut idei.
( La medie este Reb)
Scuzati greselile!

❤Iubire adevarata❤Where stories live. Discover now