Capitolul 14

264 9 2
                                    

Ajung acasa , ies din masina si Matt in spatele meu. Cand deschid usa observ o multime de flori in diferite culori stau asezate pe podea si fac un drum catre camera mea . Intru si vad petale de trandafir pe pat si o rochie superba , o admostera frumoasa  , de nedescris .
Cobor in living si ii vad pe Aide , Matt , Rose si pe Maia , care tine un tort in mana. Ii imbratisez iar pe Maia o sarut dulce pe frunte , pe tort scria" Bun venit acasa". A fost ceva nemaipomenit , nu credeam ca le-am lipsit asa de mult .
- Multumesc mult pentru tot , mai ales pentru rochie!
- Nu ai pentru ce  , am spus ca daca tot ai iesit din acel spital sa iti facem o surpriza! Si pentru rochie lui Matt trebuie sa ii multumesti .
Ma intrept catre Matt , il sarut dulce dupa care ii spun un "multumesc" in soapta la ureche .
- Am luat-o deoarece in seara asta mergem la restaurant! Sper ca te simti bine ... pentru a putea merge , daca esti obosita putem sta acasa si sa lasam pe alta data.
- Sunt bine , putem merge !
- La cat trebuie sa fim acolo ? intreaba Reb
- La 8 . ii raspunde Matt
- Este 7:15 , ar trebui sa ne pregatim  ... spun dupa care il i-au pe Matt de mana
Dupa ce toata lumea este gata , am urcat in masini si am plecat

           ~Ajunsi la restaurant~

Coboram din masini , intram si ne asezam la masa. Vorbim diferite chesti , observ ca unele persoane se ridica pentru a merge la dans si il vad si pe Matt cum se ridica si ma invita. Accept si merg dupa el . Dansam de parca am fi doar noi doi , ma uit in ochii lui si ii simt dragostea , a meritat sa il iert , fiecare dintre noi greseste si merita o a doua sansa. Melodia este intrerupta , ma uit in jur pentru a vedea ce se intampla si cand ma uit in fata pentru a ma uita la Matt , nu il vad. Ma uit in jos , statea in genunchi cu un inel finut cu diamant. Fiori ma cuprid si raman stana de piata , ma uit in jur si toti se holbeaza la noi, linistea este intrerupta de catre Matt
- Stiu ca ti-am gresit , foarte , foarte mult , si iti multumesc ca m-ai iertat si iti promit ca te voi face cea mai fericita , si pentru a-ti dovedi va trebui sa ma vrei pentru totdeauna in viata ta ... Rose , vrei sa fii sotia mea?
Raman incremenita si ma uit la el , ma asez in genunchi la acelasi nivel cu el , il sarut dupa care raspund cu " da". Dupa acest cuvant o multime de aplauze se aud , tremur cand trebuie sa imi puna inelul si simt cum obraji imi sunt uzi din cauza lacrimilor.
- Felicitari! spun Aiden si Reb la unison
- Multumim! spun impreuna cu Matt
 

                  ~Ajunsi acasa~

Merg in camera pentru a ma schimba ,ma asez in pat si simt ceva umed pe gatul meu . Erau buzele lui Matt , urca pana ajung la buzele mele , le sarut dupa care coboara pe abdomen, dupa care la feminitate.
.........Stiti ce o facut toata noaptea , fiecare isi imagineaza ce vrea😂..........

          

                 ~  Dupa 10 luni ~

Rose era la spital , bebe venea pe lume. Pe hol era Matt care se agita din colo in colo iar Aiden , Reb si Maia se uitau la el. Dupa cateva minute iese doctorul spunandu-le ca pot intra. Matt a intrat si a vazut-o pe Rose cu un Matt mai mic in brate😂

         ~ Dupa cativa ani~

Rose si Reb stateau in aceiasi casa impreuna cu Aiden , Matt , Maia si Mariano. Impreuna erau fericiti , copii se intelegeau intre ei si barza le-a mai facut o surpriza lui Aiden si Reb, deoarece era din nou insarcinata!
    

                          Sfarsit!

Hei !
Nu prea am mai avut idei la carte si am zis sa o inchei , sper ca v-a placut si multumesc pentru ca ati citit cartea!❤❤❤❤
Scuzati greselile!

❤Iubire adevarata❤Where stories live. Discover now