27- čo to so mnou robíš?

7.2K 426 41
                                    

Po obede sme s Jay-om a Abby sedeli na múriku pred dverami školy a čakali Emery, ktorá v jedálni napadla jedného prváka, pretože jej oblial novú blúzku.
Sedela som medzi Jay-ovími nohami, samozrejme iba preto, že okolo nás prúdili davy študentov a ja som si potrebovala dokázať, že som lepšia herečka ako on.

,,Jay, máš tri sekundy na to, aby si sa mi prestal dotýkať vlasov, inak ťa utopím vo vlastnom žalúdku!" Zasyčala som potichu, aby nás skupinka ľudí prechádzajúcich okolo nepočula. Neznášam keď mi niekto chytá vlasy, je to nepríjemné. Na svoje vlasy som citlivá už odkedy sa pamätám.

,,Prepáč zlatko, nepočul som ťa. Hovorila si niečo o tom, že mám nádherné vlasy a preto ma miluješ?" Skupinka ľudí, dievčat, si sadla na vedľajší múrik, a 'nenápadne' nás pozorovali.

,,Nie miláčik, hovorila som, že ak ma dnes poriadne nepretiahneš, nájdem si za teba náhradu." Abby sa začala rehotať až tak, že sa prevrátila dozadu, na čom sme sa začali smiať my ostatní.

,,Samozrejme vykonám. Ale máš doma staršieho brata, policajta. Myslíš, že to nebude problém?" Spýtal sa s úškrnom.

,,Nie, veď si od neho môžeme požičať putá. A pri najhoršom sa k nám s Iss pridajú. Zažil si už niekedy štvorku? Mohlo by to byť zaujímavé." Súdiac podľa červených tvárí tých dievčat, to budú druháčky, ktoré nikdy nemali frajera.

,,Budem u teba o pol desiatej miláčik. Ale tento krát sa aspoň ohol, dobre?" To je taký debil! Ja z neho naozaj zošaliem.

,,Samozrejme, a ty nezabudni ten vibrátor, aby si do mňa mal vôbec čo strčiť lebo ten tvoj malý, fakt malý kamarát nestojí za bohviečo." Abby sa stále smiala na zemi a dievčatá čakali, čo ďalšie z nás vylezie. Napäto čakali, možno ani nedýchali. Fakt by som bola dobrá herečka.

,,No prosím? Hej ty...áno ty, poď sem." Ukázal Jay na jedno z dievčat. Nízka blondínka zoskočila z múrika a pomalým krokom prešla k nám. Abbs sa zdvihla zo zeme, aby na nás videla.

,,Skočíš so mnou na wecka? Potom jej povieš, či je fakt taký malý, alebo iba ona slepá." Dievča sa začalo červenať ešte viac a ja s Abby sme vybuchli do smiechu.

,,Ehm..ja...asi mám ešte...hodinu. Hej ja...som po škole. Možno...možno inokedy." Zakoktala sa. Jay sa šarmantne uškrnul a pustil ma. Podišiel k dievčaťu a podal jej ruku.

,,Odprevadím ťa. Po ceste sú záchody." Nemo som zízala na toto divadlo predo mnou a až Abbyne štuchnutie ma vrátilo späť do reality a ja som si spomenula, že to ja som tu hlavná hrdinka, nie ona.

,,Ty sa ma chystáš podviesť rovno pred mojimi očami? To sa ani trochu nehanbíš? A ešte s takým deckom?" Snažila som sa znieť čo najviac hystericky.
Blondínka sa zatvárila dosť dotknuto.

,,Miláčik, iba ti chcem dokázať, že iba ty máš zlú mieru." Uškrnula som sa.

,,Nemám...len sa proste nedokážeš vyrovnať s tými chalanmi s ktorými som spala, to je všetko." teraz sme sa smiali úplne všetci, okrem Jay-a.

Ako správna priateľka som k nemu prikročila, objala ho rukami okolo krku a pozrela mu do očí.

,,Ale no taak, láska, neurážaj sa za neškodný žart." Usmiala som sa. Jay-ove oči žiarili, zabával sa rovnako ako ja. Aj on sa usmial a pobozkal ma. Jedno dievča zaochkalo. Hádam si nemyslí, že by mala šancu u Jay-a. Preboha!

,,Myslíš, že to už stačilo?" Spýtal sa Jay, keď sa odo mňa odtiahol.

,,Neviem asi..."

,,Tak ešte raz." Usmiala som sa. Nebudem protestovať keď vždy keď ma pobozká sa vo mne rozleje ten neskutočne príjemný pocit. Zaleje mi celé telo, a ja mám pocit ako keby som lietala. Milujem ten pocit, to, čo so mnou Jay robí.

Odtrhlo nás od seba až zakašlanie, ktorè patrilo Emery. Oznamovala nám, že tu je aj Nate, ktorý Jay-a na tú omeletu práve pripravil.

,,Ahojte. Skočím si domov zobrať veci a môžeme ísť niekam." Usmiala som sa na nich a preplietla prsty s Jay-om. Nateovmu pohľadu som sa naschvál vyhýbala.

,,Jasné. Dnes má byť v jednom super klube párty, môžeme tam skočiť." Hneď prikyvovala Emery.

,,Lenže zajtra je streda. Normálne, škola, učitelia, a test s Chémie." Povedal Nate a zazrel na mňa, ako keby som to vymyslela ja.

,,Nemusíme sa opiť. Iba zabaviť." Odsekla som.

,,Super...tak to sa vidíme až večer. Majte sa banda." Povedala Raven a všetkých okrem Jay-a objala. Hej to znamená, že objala aj mňa. Nechápem.

Všetci sme sa rozlúčili a každý sa pobral svojím smerom. Ja som išla s Jay-om k jeho autu, aby ma odviezol domov. Keď sme nasadli obaja sme vybuchli do smiechu.

,,Parkerová...dnešok bol podarený. Fakt. Takto som sa už dlho nebavil." Povedal po chvíľke.

,,To ani ja. Tie výrazy tých dievčat. Skoro som umrela!" Jay sa uchechtol a no potom sa mu výraz zmenil.

,,Nate je u nás skoro ako doma." Povedal.

,,A...?"

,,Vždy keď som s niekým chodil, zavolal som ju k nám, aby sa zoznámila s mojou šľahnutou rodinkou." Mám pocit, že viem kam mieri.

,,A...?"

,,Musíš prísť k nám aj ty. Nebude to nič strašné, iba sobotný obed. Mám trochu šialenú a veľkú rodinu, ale o to je tam veselšie. Príď prosím..."

,,Jay, spravil si toho pre mňa tak veľa, že jednu večeru, teda obed, hádam prežijem." Usmiala som sa. Jay zastavil pred mojím domom a ešte pred tým, ako som vystúpila ma chytil za ruku a znova ma pobozkal.

,,Keby sa náhodou niekto pozeral." Uškrnul sa a postrčil ma von z auta. Eše chvíľku som paralizovane sledovala jeho auto ako odchádza, a až potom som sa spamätala a vybrala sa domov.

Och Jay, čo mi to robíš..?

Tak keďže zajtra nejdem do školy (čas na závidenie) mám tu novú časť, ktorá sa hejterom Jay-a asi nebude moc páčiť. 💔💔🦄🖕
No ja som s ňou celkom spokojná, a tak ju vydávam.💔❤❤ Dúfam, že ešte nespíte, pretože sa strašne nudím a keďže všetky moje kamarátky už spia, zostáva mi iba odpisovať na vaše komety. Teraz len dúfať, aby tam nejaké boli, že?😅❤

ShieldWhere stories live. Discover now