30- Manžel a 5 detí!

6.9K 437 82
                                    

Vaness811 táto kapitola je venovaná šprciálne tebe..šak ty sa tam už nájdeš❤❤

,,Dobre, si pripravená prežiť ten najlepší piatok vo svojom živote?" spýtala sa Abby keď sme nasadli do Jay-ovho auta.

,,Jasné."

,,Výborne, máme to premyslené úplne do detailov. Prvá zastávka je presne za tri minúty." Po celý čas čo Emery rozprávala neodtrhla zrak od mobilu. Viem naisto, že títo ľudia mi budú neuveriteľne chýbať. Už len to, že toto pre mňa chystajú je neuveriteľné. Ja osobne by som sa so sebou už nikdy nebavila kebyže sa chcem opustiť. Wtf..?

Naozaj sme zastavili za tri minúty pred nákupným centrom. Emery, Raven a Abby vystúpili no Jay ostal sedieť.

,,Dobre Jay tak za dve hodiny presne tu." Povedala Abby a vytiahla ma von z auta. Jay sa na mňa povzbudzujúco usmial a s babami sme vkráčali do nákupáku.

,,Dobre máme síce s chalanmi dohodu, že ti nepovieme čo sa deje, ale aspoň v skratke." Zasmiala som sa nad tým ako Abby vie vždy všetko vykecať. Aj keď dosť ma zaujíma ako sa jej podarilo ešte nepovedať pravdu o mne a o Jay-ovi?

,,Takže najskôr ťa máme pre seba my, aby si si užila brutálny deň s nami. Potom ťa na chvíľku budú mať iba Jay s Nateom, hej tiež som nesúhlasila, ale bude to skôr ako dvojité rande lebo s vami bude aj Sonya. No a potom sa šetci stretneme v tom novom zábavnom parku, ktorý tu postavili." Dvojité rande? S Nateom a Sonyou? Prosím? Nemala toto byť zábava?

,,Super, tak poďme na to." Povedala Raven a začala nás ťahať do jedného obchodu.

*

Ak sme neprešli každý jeden obchod, ktorý tu je tak potom ani jeden. Teraz sedíme v malej kaviarni a stalkujeme jednu skupinku pekných chalanov, ktorí sedia rovno za nami.

,,Poďme si zahrať flašu, veď máme ešte pol hodinu." Povedala Emery a odpila si so svojej kávy.

,,Hej a čo použiješ ako flašu? Tento sklenený pohár?" Prevrátila Raven otravne očami.

,,Mobil, použime mobil." Povedala som a vytiahla z kabelky mobil. Položila som ho na stôl a zatočila ním. Padlo to na Emery a Abby.

,,Okey Em, pravda alebo odvaha?" uškrnula sa Abbs.

,,Odvaha." Povedala rozhodne a ani na chvíľku nezaváhala.

,,Fajn, choď za tamtým párom a povedz im, že sa k sebe nehodia a mali by sa rozísť." Všetci sme sa otočili na jeden pár, ktorý sedel pár stolov od nás.

,,Čo? Nie, prosím spravím hocičo iné ale toto je hnusné." Pokrútila hlavou, no všetci sme vedeli, že Abby sa len tak nedá. Emery sa postavila a prišla k tomu páru. Podľa toho ako sa to dievča zatvárilo som pochopila, že im to asi naozaj povedala. So sklonenou hlavou sa vrátila na miesto a potočila flašou.

,,Dobre kráska, pravda alebo odvaha?" opýtala sa ma Raven. Pravdu som nechcela riskovať, aj keď predsa len mohla by som klamať.

,,Odvaha." Ale tak odchádzam tak nech je zábava.

,,Choď za tamtými chalanmi a začni sa s nimi rozprávať ako keby ste boli najlepší kamaráti." Obzrela som sa na tých strašne pených chalanov. Prečo nie? Už ich nikdy neuvidím.

,,A budeš to mať lahšie, henten v strede ten s okuliarmi sa volá Leo, chodila som s ním na základke." Povedala Em.

,,A zisti ako sa volá ten v tej čiapke, je brutálne pekný." Abby pozorovala čiapkača. Postavila som sa a sadla si ku chalanom.

ShieldWhere stories live. Discover now