4. Peatükk

1.4K 107 15
                                    

Ma hakkasin täiest kõrist naerma ning lükkasin oma käed Niallile näkku. "Sa olid mulle liiga lähedal," itsitasin ning tõusin püsti. Niall köhatas ebamugavusest ning lükkas mind õrnalt ukse poole. 

"Ega ma sul mingi lits ei ole, et sa mind nii moodi tõugid," nähvasin ning astusin klubi uksest välja.

Niall juhatas mind autoni, kus juba teised mehed sees istusid. Istusin autosse, Harry ja Nialli vahele. Nad arutasid midagi omavahel, kuid ma ei viitsinud sellele inglise keelsele jamale tähelepanu pöörata. See pani mu pea valutama ning ma toetasin oma pea Harry õlale ning uinusin. 


*


"Kuradi värdjas!" karjusin Zaynile näkku. "Ellu, anna andeks, et ma Nialliga magasin," vastas Zayn. Vaatasin meest põlastava näoga. Niall käis minuga ja nüüd tuleb välja, et nad on geid? 

Jalutasin mööda prügimäge edasi kuni leidsin Harry poolikust fanta pudelist joomas. "Tahad ka?" pakkus mees mulle ning sirutas käe koos pudeliga ette. Raputasin tülgastavalt pead ning jooksin ära. 

Äkki leidsin end mere äärest. Ilm oli ilus, päike paistis ning lapsed mängisid veesõda. Äkki nägin Louist ta hoidis ühel tüdrukul käest kinni.


Hüppasin voodis püsti. Mis kuradi asi see oli? Niall, Zayn, Harry, Louis ja mingi tüdruk? Raputasin pead. Kas mu unenäod olid ka purjus? Ilmselt küll. 

Lükkasin end tagasi padjale ning sulgesin silmad. Koheselt läksid mu silmad uuesti pärani. Kuidas ma siia sain? Vaatasin teki alla ning mul olid seljas lühikesed püksid ja t-särk. 

Issand jumal... keegi... nendest... tõi mu siia ja vahetas mu riided ära? Mark... väga mark.

Ohkasin sügavalt ning sulgesin uuesti silmad. 


*


Ärkasin hommikul üsna vara. Tõusin voodis püsti ning ringutasin end. Mu pea vautas veidi, kuid ma otsustasin seda ignoreerida. 

Sammusin riidekapi juurde ning hakkasin seal tuhnima. Minu ohvriteks osutusid mustad dressipüksid ning must ristiga topp. Kammisin enda juuksed ning sidusin need kõrgesse hobusesabasse. Seejärel sammusin vannituppa, et oma nägu korda teha. 


Astusin kööki ning Harry istus laua taga ja sõi võileibu. "Hommik," tervitas ta ming. Pööritasin silmi ning avasin külmkapi ukse, et sealt piim võtta. "Kes mu eile minu tuppa viis?" uurisin.

"Sul on naljakas aksent," naeris Harry. 

"Vasta mulle, kes mu eile minu tuppa viis?"

"Mina...mina viisin su sinu tuppa."

"Sa poleks pidanud mu riideid vahetama," pomisesin.

"Ma ei teinudki seda, sa ise vahetasid. Mina viisin su ainult sinu tuppa," rääkis poiss aeglaselt. 

"Mida iganes."

Kallasin oma kausis olevatele krõbinatele piima peale ning istusin samuti lauda, Harry vastu. 

"Miks me sulle ei meeldi?" kuulsin tumedat häält enda vastast. 

"Mis sa ise arvad?"

"Küsimusele ei vastata küsimusega."

"Te ei meeldinud mulle enne ka ja nüüd kui ma teada sain, et Zayn mu vend on, siis peale seda meeldisite te mulle veel vähem," seletasin. 

"Sa ei tunnegi meid."

Don't Forget Where You Belong [Eesti keeles, 1D]Where stories live. Discover now