9. Bölüm - ''Peki öyleyse. Seni seviyorum!''

5.1K 330 29
                                    

Eveeeet yeni bölümle karşınızdayız. Kısa olduğunu biliyoruz hatırlarsanız geçtiğimiz bölümün 'önemli' kısmına kısa ve ayrıca kısa zaman aralıklarla yayınlayacağımızı söyledik. Eğer bu uygulamadan memnun değilseniz veya görüşünüz varsa yorumda belirtin lütfen. Görüşlerini merak ediyoruz :) İyi okumalar <3

-Nazlı&Sena

Hatırlatma-

Park alanına yaklaştığımızda kollarından ayrılarak arabaya ilerledim. Arabası siyah bir Audi R8'di. Aynı Zayn'in ki gibi.

London Eye yolundan çıktığımızda kafamı cama yaslamış, düşüncelere dalmıştım.

Sıkılmadan, kendimi yormadan, bir şeylerden korkmadan, Zayn'siz, koca iki gün geçirmiştim.

Jeremy'ye döndüm ve sürücü koltuğunun kenarında duran boş elini tuttum. Zayn'i unutabilmek için en ideal kişi oydu. Kalbim Zayn'e ait olsa da beni mutlu eden kişi Jeremy'ydi. Belki, bu bencilce bir davranıştı, bir nevi onu kandırmış oluyordum. Ama.. ben mutluydum.

Kafamdaki düşüncelere karşın ona gülümsedim ve devam ettim.

''Bugün gerçekten eğlendim, teşekkür ederim.''

Bayıldığım gülümsemelerinden birini bana gönderdiğinde, grup evine varmıştık.

Kapıyı çalmadan önce elimi tutmasına izin verdim ve zile bastım.

Diğer elimle üzerimi düzeltirken kapı açılmıştı. Kafamı yukarı kaldırdım ve koca bir çift ela gözün önce ellerimize, ardından Jeremy'ye ve bana bakmasını izledim.

Gözlerindeki acı ve şaşkınlık, yerini pişmanlığa bırakırken sessizliği Jeremy bozmuştu.

''Ee, içeri girmiyor muyuz?"

***

''Ta-tabi.''

Jeremy'nin elini daha sıkı tutarak eşikten girdiğimde, Zayn hala ellerimize bakıyordu. Tanrım, biraz önce gözlerinden geçen kıskançlık mıydı yoksa?

Salona geçtiğimizde kahkaha sesleri artmıştı. Gözlerimle etrafı taradım. Herkes buradaydı.

''Hey Ally, hoş geldiniz!''

''Ah, hoş bulduk Nialler.'' Diyerek ona sarıldım ve Jeremy'ye döndüm.

''Bu Niall, çocukluk arkadaşım ve bunlar da Harry, Liam, Louis, Sophia, Eleanor, Perrie ve Zayn.'' Dedim kapıdan son anda giren Zayn'e dönerek. ''Ve bu da Jeremy, çocuklar.''

Niall ve Jeremy kucaklaşırken ben de kızlara dönmüştüm.

''Sizi çok özledim kızlar.'' Diyerek Sophia ve Eleanor'a sarıldım. Perrie, Zayn'in yanındaydı. Gerçi burada olsaydı ona sarılabilir miydim, bilmiyorum.

''Bizde seni çok özledik.''

''Tanrım, gittikçe güzelleşiyorsun.''

Güldüm ve teşekkür ederek  Jeremy'nin yanına döndüm. Bir koltuğa oturmuş, Niall ve Harry ile sohbet ediyordu. Yanlarına gittim ve Jeremy'nin yanındaki boş kalan yere oturup Zayn'in beni izlemesini umursamayarak başımı Jeremy'nin omzuna yasladım.

Saatler ilerledikçe canımın sıkıntısı artıyordu. Buraya eğlenmek için gelmiştim ama fazlasıyla gergindim. Zayn. O saatlerdir beni izliyor, her hareketime odaklanıyordu. Bu yüzden Jeremy'nin yanından hiç kalkmamış, arada Niall ya da kızlarla sohbet etmiştim.

Half A HeartWhere stories live. Discover now