38 ---> Maratón v bozkávaní

3.5K 136 15
                                    

Viac ako 30 000 prečítaní:??? :O :O 1 900 Votes??? :O :O A 444 komentáárov?? :O To je že WAAAU! Nečakala som to, ozaj nie... :) Dakujem. NO prepáčte že nebola ale mala som zápasy cez víkend takže sa mi nedalo pisať :) Dúfam že sa dalšia časť bude páčiť, a prosím! KOMENTUJTE, pretože sa mi zdá, že sa v tom nejako zhoršili... Alebo vás snád tento pribeh nebaví??? :/

______________________________________________________________

PIATOK – Deň zápasu

Po všetkých tých dlhých tréningoch, konečne prišiel ten dlho očakávaný deň. Všetci naň určite čakali a všetko určite očakávajú odo mňa, že to vyhráme. Vo svojej hlave si premietam, ako by som chcel aby to dnes dopadlo a popritom sedím vo svojom aute a čakám kým sa objaví Kayle. Som priamo pred jej domom, a keďže ju teraz nechcem púšťať do školy samú. Čiže, takto je to stále. ! Prepáč, prepáč, prepáč...“ ospravedlňujúco sa na mňa pozrela a svoju tašku si hodila na zadnú sedačku. Bola veľmi pekná... Vlasy mala ulízané vzadu v cope, mala červenú nazberkanú sukňu, ktorá jej dokonalo ladila s jej vrchným dielom. Na ňom sa vynímal nápis našej školy a videl som ako jej vytŕčajú z tašky červený pon-pony. „ Určite budeš najkrajšia roztlieskavačka...“ pobozkal som ju na jej pery, po ktorých som túžil od našej včerajšej rozlúčky.. „ A budeš za frajera toho najkrajšieho futbalistu...“ pery sa mi rozstiahli do mierneho úsmevu, keď som dodal. Ona sa len pousmiala. „ To by si nebol ty, keby si nezalichotil aj sám sebe.“ šepla mi a pritom mi jemne pohladila líce. „ A preto sa ti tak páčim....“ dodal som znova a dal som jej znova jemný bozk. Hypnotizoval som jej oči, a teraz som si uvedomil jednu vec. Nevyznám sa v jej očiach... Vyznám sa len v jej pohľade. Pozerá sa na mňa tak....pekne. Tak, ako sa na mňa nepozeral ešte nikto iný. „ Ako je možné, že som našiel niekoho ako si ty...“ pokrútil som udivene hlavou, no pritom som neuhol svojim pohľadom od jej očí. „ Ani ja som nebola ešte s človekom, ktorý by mne znamenal toľko koľko ty....“ nahla sa ku mne cez sedačku a dala mi ďalší bozk. Jej bozky boli také krásne, boli také sladké aké mi ešte nikto nikdy nedal. A to mám naozaj bohaté skúsenosti.

KAYLE

„ Ale mali by sme ísť..:“ pokúsila som sa odolať Harrymu, pokúšala som sa ho odtlačiť. Pola som svojim chrbtom celkom opretá o okno, a Harry celým svojim telom bol natlačený na mne. Ruky som mala obmotané okolo jeho chrbta, a prechádzala som nimi po jeho celom tele. „ Ako som mohol byť vedľa tebe a nedotýkať sa ťa...“ zahryzol si jemne do pery, keď sa odomňa odtiahol. „ Ako som mohol udržať všetkú tú vášeň vo svojom vnútri...“ pokračoval a ja som vedela, že sa červenám. „ Poďme už!“ vložiila som si hlavu do dlaní, ktorú som mala určite červenú a pokúsila som sa o zmenu témy. „ Ešte som nevidel červeň v tvojich lícach.“ zhodnotil a ja som uhla pohľadom. „ Hej, to bol predsa kompliment..“ pocítila som jeho ruku na mojej brade, ako si moju tvár otočil k sebe. „ nechcem aby si sa predo mnou hambila. Za nič.“ celkom vážnym tónom mi hovoril. Pozrela som sa konečne do jeho očí a nebol tam najmenší náznak nejakého žartu. Bola som veľmi rada, že mi povedal niečo takéto, hoci som to nečakala. Pohladila osm ho po líci a on zatvoril oči pod mojim dotykom. Naklonila som sa k nemu a znova som ho pobozkala. „ Poďme už...“ rýchlo som sa odtiahla, aby ma nemohol zastaviť, zapla som si pás, a konečne sme vyštartovali smerom do školy.

**

Všetci sme si vybrali miesta v autobuse a konečne sme vyrazili. Myslela som si, že Harry si sadne k niekému kamarátovi, no sadol si ku mne. „Prečo si si nesadol k niekomu z týmu?“ opýtala som sa, keď sa všetci po nás zvláštne pozerali. „ Prečo by som si mal sadnúť k ním? Sadol som si tam, kde mi to kázalo srdce.“ mikol plecom a ja som na neho prekvapene pozrela. Postupne sa môj prekvapený výraz zmenil na úsmev. Dojalo ma, ako mi to povedal. Dojal ma tým, ako prekrásne to vyslovil. Vyhľadala som jeho ruku a preplietla som naše ruky. Vydvihla som naše spojené ruky k mojej tvári a pobozkala som ho na vrch dlane. Ruky vytiahol z tej mojej, prehodil mi ju cez rameno a druhú preplietol s tou mojou. „ Harry?“ opýtala som sa ho a on upriamil na mňa pozornosť. „ Nepríde ti toto všetko také...“ nestihla som dopovedať, pretože mi skočil do rečí. „Pekné?“ opýtal sa. „ Chcela som povedať zvláštne. Ty si ma chcel namotať a pokúšal si sa o mňa a ja som nechcela podľahnúť. A teraz tu sedíme spoločne v objatí...“ viac som sa pritúlila k jeho vyšportovanej hrudi a čakala som čo mi na to odpovie. „ Príde mi to neuveriteľné. Ty a ja ako pár. Nenapadlo by ma to. Ani v tých najdivokejších snoch.“ pousmiala som sa, a popritom som sa pohrávala v prstami na jeho ruke. „ A toto je udalosť storočia! Harry má priateľku!“ komplet všetky pohľady spolužiakov padli na nás dvoch po Zaynovyhh slovách. Videla som, ako Harry napol svoj biceps, ktorý som mala momentálne za chrbtom. Opatrne som mu stisla ruku, aby som ho upokojila. „ Konečne som našiel šťastie...“ pozrel sa na mňa, no Zayn sa len ironicky uchechtol. „ Ty určite!“ ďalej sa ironisky smial. Harry sa strhol a vystrel sa v sede. Chytila som ho za ruku, aby sa upokojil. „ Nie, Harry!“ zastavila som ho, pretože z jeho napnutých svalov som usúdila, že sa chce biť. „ Ahá, takže ty si dokonca ajpod papučou. Poslúchaj Kayle, poslúchaj...“ pohladil ho po vlasoch a provokačne sa usmial. „ koleduje si!“ zaťal Harry zuby, a šepol mi. „ Zayn prestaň!“ postavila som sa a skríkla som na neho. „ Kayle... Mala si byť predsa so mnou, mala si byť moja.“ z jeho hlasu som usudzovala že je mrzutý. „ Ona je moja!“ postavil sa Zayn za mňa a potiahol si ma k sebe. „ Keby som v tú noc neurobil tú debilinu, bola by teraz so mnou.“ trochu kludnejším hlasom mu povedal Zayn. „ Myslíš v tú noc, keď si sa ju pokúsil....“ prisala som sa Harrymu na pery, aby som mu zabránila pokračovať. „Úúúú!“ zvýskli takmer všetci čo sa na nás pozerali, Zayn pochopil čo chcel Harry povedať a preto sa vzdialil. „ Chcem aby si bola len moja Kayle... Chcem to!“ odtiahol sa odo mňa a vyčítavo sa na mňa pozeral. „ Ja nechcem nikoho iného Harry.“ presvedčivo som mu povedala. „ On ťa chce Kayle, videla si to. Lenže, teraz si so mnou a nebudeš s nikým iným...“ pomaly som mala pocit, že mi to prikazuje. Nechcela som sa s ním hádať, takže som ho len objala.

Forever RememberWhere stories live. Discover now