Bölüm 2

481 18 0
                                    

Carly'nin ağzından (medya Carly)

Jeff'e ani bir atakta bulundum. Yemeyeceğini bile bile de olsa sadece eğlenmek için sataştım bile denebilir. Tam da beklediğim gibi karşılık verdi. O kadar hızlı davranıyor ki karşılamakta zorlanıyorum. Hiçbir rakibim bu kadar iyi olmamıştı. Jeff bana karşı dayanan ve nerdeyse beni yenebilecek potansiyeldeki tek arkadaşım oldu.

Bir süre sonra artık yorulmaya başladım ve başım döndü. Jeff sanki hiç dövüşmemiş gibi yorulmamıştı. Artık son vermeliydim. Kan ter içinde son hamlemi yaptım ve jeff'in boynuna bıçağı dayadım ama o sırada elini arkama götürüp elindeki bıçağı enseme dik bir şekilde yasladı. Yani bu durumda eşit bitmiş oldu.

Jeff "bir kız için hiç de fena değilsin seninle iyi anlaşacağız Carly" dedi. İsmimi vurgulayarak söyleyince "hiç sanmıyorum" dedim. Jeff normal birisi değildi ve hareketleri o kadar fevri ve sertti ki rahatsız etmedi değil. Sonra zaten odasına girdi.

Sam "sen manyak mısın herif sıkıntılı görmedin mi tipi ya sana birşey olsaydı bağırdım o kadar neden takmıyorsun" diye ses tonunu yükselterek üstüme geldi. "Bağırdın mı?" Diye sordum. Benim dövüşürken duyduğum tek ses damarlarımdan akan kanın sesi oldu. "Evet Carly ve jeff'in de cameron gibi olmasını istemiyorum. Ben artık gittiğim okullarda huzur istiyorum" diye daha da üzerime gelince "Ben de meraklı değilim okul değiştitmeye bana laf söyleyeceğine bir gözden geçir bakalım kimin yüzünden başım belaya giriyor" diye bu sefer ben de ona bağırdım.

Sam bana öylece bakarken hicbiseye sesini çıkarmayan Carly'nin birden bağırması canını yakmış olmalıydı. "Onu demek istemedim sen uzerime gelinc-" cümlemi tamamlamadan evden çıktı. Büyük ihtimalle sahile gitmiştir diye düşündüm ve geri gelmesini bekledim.

Yaklaşık 1 saat sonra hava iyice kararmıştı ve Sam'i almaya sahile gittim. Sahildi bir tek ikimiz ve yan tarafta içen 2 tane herif vardı.

"Sam hadi eve gidiyoruz" dediğimde göz yaşlarını silmesi için peçete verdim. Bir sure konustuktan sonra aramız düzeldi. Tam gidecekken başımda bir yanma hissettim. Evet o herifler şarap şişesini başımda kırmışlardı ve başım kanıyordu. Kalan gücümle kavga etmeye başladım. Ne zaman hamle yapsam başımdaki acı buna izin vermiyordu. En sonunda adamları savuşturdum ve kaçtılar ama başım için iyi birşey diyemicem.

Odaya kimse görmeden vardık. Sam başıma pansuman yaparken Toby gelip "iyimisin ne oldu" diye endişeli şekilde sordu. Birşey demedim çünkü Sam düşük çeneli biriydi ve anlatacağını biliyordum. İlk günden ne macera yaşadım. Pek birşeyim yoktu yani yarın okula gidememe gibi bir ihtimal de olmadığına göre Sam ve Toby'e "Haydi artık uyuyalım yarın okul var" diyerekten odalarına gönderdim. Jeff acaba neden gelmedi diyerekten kendi kendime düşünürken uyuyakaldım...

Donuk KuklaWhere stories live. Discover now