134. bölüm - İleri gitmek

7.4K 336 123
                                    

( Yazar'dan )

Ömer Defneyi öpmeye devam ederken yavaşça onu yanına uzandırdı ve üstüne eğildi. Defne ellerini Ömerin boynuna doladı ve Ömerin sert öpüşüne aynı şekilde karşılık verdi. Ömer Defnenin üstüne bindi. Aralarında bir kaç engel olmasına ramen Defne Ömerin erkekliğini engel yokmuş gibi hissediyordu. Ömer kendini sürttü. Defnenin inleyişi kocasının ağızında kayboldu. Ömer ellerini Defnenin t-shörtün altına sokmaya başladı. Çıplak teni hissedince o da inledi. Defne ellerini boyundan indirdi ve Ömerin t-shörtünün etkelerini tutup yukarı kaldırdı. Kumaşı çıkardı ve yatağın diğer tarafına bıraktı. Ömer Defnenin dudaklarını bırakmadan battaniyeyi üstlerine çekti ve Defnenin t-shörtünü çıkardı. Dudaklarını ayırdı ve gözlerini göğüslere dikip gülümsedi. Dudaklarını yaladı. Defne Ömerin altında biraz kıpırdandı. Bu kıpırdama iki bedenin arasında sürtmeye neden oldu. Ömer bu sürtmede tekrar inledi. İki göğüse küçük küçük öpücükler kondurdu. Ellerini aşağı indirdi ve kendi pantolonunun kopçası açtı ve fermuarını indirdi. 

D: Ömer çok ileri gittik. 

Ö: Sanmıyorum. İleri gitmek...

Deyip Defnenin elini çamaşırın içine soktu. 

Ö: Bu çıkınca olur. 

Diye tamamladı cumlesini. Defne elini çekmeye çalışınca Ömer onu durdurdu. Kendinden geçmeye başlamıştı bile. Gözlerini kapattı ve derin nefesler almaya başladı. Defne yavaşça Ömerin alt dudağını dudaklarının arasına aldı. Defnenin elinde yavaş yavaş büyümeye ve sertleşmeye devam eden o şey Defneyi ürkütmiyordu. Aksine. Daha da sertleşmesini istiyordu. 

Ö: Defneeee. 

Diye inledi kısık sesle. 

D: Ömeriiim. 

Diye karşılık verdi dudaklarını Ömerin kulağına sürterek. 

D: Çıkaralım mı? 

Ö: Çıkaralım. 

D: Ama... Fazla kaptırmayalım. 

Ömer gözlerini kırptı. Defne yavaşça elini çıkardı ve pantolonla çamaşırı biraz aşağı itti. Sonra az önce ellerinde olan şeyi ortaya çıkardı. 

Ö: Eee şimdi? 

D: Şimdi? 

Ömer ellerini Defnenin pantolonuna götürdü ve çıkardı. 

D: İleriye gitmeyecektik hani? 

Ö: Gitmeyiz. 

Çamaşırıda aşağıya çekiştirdi. İki organ birbirine değince ikiside derin nefes aldı. 

Ö: Gitmiyoruz. Tamam. 

Deyip kendini Defneye sürttü. 

D: Tamam artık. Kalk. 

Ö: Kalk mı? 

D: Kalk. 

Ö: Kalk mı? 

D: Ömer kalksana. 

Ö: Defne yükselme. 

D: Ya kalk artık. 

Ömer gözlerini kıstı. Tam Defnenin içine girmeye hazırlanıyordu ki Defne erkekliği tuttu. 

D: Aklından bile geçirme. 

Defne Ömeri üstünden itti. Battaniyenin altında pantolonunu ve t-shörtünü giydi.  Yataktan kalkınca Ömer hala battaniyenin altında uzanıyordu. 

Yeniden Aşk (DefÖm)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin