Epilogue

6.2K 136 33
                                    

Derin, evleneceği adamın elinden tuttu.

Ömür, içinde parmaklarını gezdireceği kadına son bir kez baktı.

İkisi de hayatlarına devam etmişlerdi.

Derin, en yakın arkadaşıyla sonsuza kadar birlikte olacaktı. Ömür'ün sonsuzluğu ise, belirsiz uzun bir çizgiydi.

Ömür, kaçıp gitmek istemişti. Derin ise oturup beklemek, babasının ona en ihtiyacı olduğu bir zamanda nereye gidecekti ki? 

Ruhsal çöküntüler olmuştu.

Babası annesini bırakmak istememişti, çünkü hala o kadının arkasında sevdiği kişinin de bulunduğunu biliyordu. Derin babasına bir şey diyememişti, ne diyebilirdi ki? Babası da ona aşk konusunda istediğini yapma özgürlüğünü sunmuştu.

Derin annesiyle birlikte tam olarak iki yıl yaşamıştı, annesi iyileşmemişti ama kötüye de gitmemişti. Hep nötrdü, kocasına karşı bile bir değişikliği olmamıştı.

Ömür, babasını hiç görmemişti. Annesinin de babasının ona tecavüz ettiğinden hiç haberi olmadı. Çünkü o hala, hala annesine değer veriyordu ve annesinin değer verdiği tek varlıkla aralarını bozamazdı. 

Yapamazdı.

Gitmek istedi, kendini soyutlamak. Çünkü yaptıkları kötüydü, sevdiği kadının kalbini kırmıştı. Büyük bir kalp kırıklığıydı ve biliyordu ki bir daha asla onun güvenini kazanamayacaktı.

Son bir kez şansını denedi.

Ömür, başka bir şehre taşındı. Derin, onunla birlikte gelmedi. Ama Ömür hala, tanıştığı her kişide Derin'den bir parça bekledi.

Unutmak zordur, unutulacak konu aşkla ilgili olduğundaysa ölüm.

Derin, günlerce Ömür'ün canını yakmak istedi. Sonra her şey stabil bir hal aldı, ta ki Ömür'ü olaydan sonra tekrar görene dek. Her şey yok olmuştu, bütün o nefret. Geriye sadece aşk kalmıştı.

Derin, Ömür'ün gittiği her yere onunla birlikte gitmeye hazırdı.

Ama bunu yapamayacağını da biliyordu. 

Beş yıl sonra birisiyle evlendi, bu evlilik sadece bir kızla bir erkeğin yakın arkadaşlığından doğan bir kıvılcımdı. Derin'in seçimi değişmedi, o hala kızlardan hoşlanıyordu.

İkisi de paramparça oldu ve ikisi de birbirlerini tamamlamak için geri gelmedi.

Ve her aşık gibi, sonsuzluğun ince çizgisinde kayboldular.

LEZB || GirlxGirlDove le storie prendono vita. Scoprilo ora