Hoofdstuk 5

201 17 9
                                    

Ik begin met mezelf filmen. Wacht, welk liedje moet ik zingen??? Nou dat dacht ik dus bij mezelf. Misschien Het Wonderteam intro liedje. Jaa goed idee.
5
4
3
2
1 telt de camera af.
'Het wonderteam , het wonderteam
Hulp in nood
We komen aan in een snelle boot
We zijn niet sterk en we zijn niet slim
Maar met z'n 3en beter dan een malle moot.' Zing ik dan voor de camera. Ik ga hem insturen naar The Voice Of DoraLand. Okay done. Ja ik weet dat het niet echt klopt maar idc.

Oh Bæsj ik moet naar de shoot!!!!
'Hello you filthy animal' zeg ik dan schreeuwend. Een van die kleuters eet een koekje van mij. 'Huh zie ik er echt zo knap uit? Ik wist dat ik hot was maar zo hot?' Zeg ik dan grinnikend. 'Dora! Waar is Zwieber?' Vraagt een van de producenten. 'Ja zijn wang aan het bedekken met make up.' 'Hzo dat' 'ik heb hem geslagen' 'HOEZO?!' 'Hij had mijn mobiel gestolen.' 'Oh ja dan snap ik het' zegt Bert van de producentding. 'Ja joh het is een Idonut 7s dus ja moker duur,duurder dan dat als die ratten ooit bij elkaar hebben.' Zeg ik dan wijzend naar die stinkende kleuters. 'HALLO DAAR BEN IK' 'oh god die zwerver weer.' Omg hij ziet er best knap uit met dat shirt.. Ieuw Wrm denk ik zo over Zwieber? Ik vind hem toch niet leuk? Nee dat zou weird

Dora de verschrikkelijke Where stories live. Discover now