39.BÖLÜM

56.6K 2.5K 396
                                    

Kulağıma gelen kuş sesleri ile usulca gözlerimi aralayıp,pencereden süzülen ışığa baktım..Daha doğrusu bakmaya çalıştım.Ama bunun boşuna bir çaba olduğunu farkettiğimde güneşe kafa tutmayı bırakıp gülümseyerek  gözlerimi kapadım ve dün geceyi düşündüm..Kapıda başlayan kaçamaklar koltukta devam etmiş son olarak üst kattaki yatak odasında son bulmuştu..Hemde ne bulma...Şimdi bile utancımdan çarşafı   yüzüme çekmiş,istemsizce altında  salak gibi sırıtıyordum..

Tüm vücudum,buna saç tellerim de dahil sızım sızım sızlıyordu..Ama hala salak gibi sırıtıp ayak parmaklarım ile yatak çarşafını çekiştirmeden de geri kalmıyordum.Sanırım iyice aşk sarhoşu olup,çoktan kafayı yemeye başlamıştım..En iyisi kalkıp önce bir duş almalı,daha sonra da tam da hayallerimdeki gibi kıçımda biten bir gömlek giyip kahvaltı hazırlamalıydım..Tamam belki çok klişe bir şey olacaktı ama olsun..O atmosferi bende yaşamak istiyordum..Sonuçta bu bir hayal ve gerçekleştirmesi mümkün olan bir şeydi değil mi?..

Derin bir nefes aldım ve kafamda kurduğum planları uygulamak için çıplak karnımın üzerinde duran ele uzandım.Uyandığimdan beri yanımdaki adamın varlığından haberim vardı ama gel gelelim ne dokunmaya,ne de uyandırmaya kıyamamıştım..Derken tenime değen sıcacık eli usulca tuttum ve hafifçe kaldırıp aramızdaki küçücük boşluğa bıraktım...Daha sonra kahverengi çarşafı üzerimden sıyırarak ayaklarımı yataktan aşağı bıraktım ve sessizce  parmak uçlarımın üzerinde yürümeye başladım..Aklımdaki planları uygulamam için önce güzel bir duş almalıydım..

Çıplaklığıma aldırmadan usul adımlarla banyo olarak tahmin ettiğim kapıya doğru ilerlerken,yatakta uyuyan adamın tatlılığına dayanamayıp yanına ilerledim..Uzun saçlarımı ellerim ile bir kenara toplayıp,yavaşça üzerine doğru eğildim..Önce aralık dudaklarından gelen ılık nefesini içime çektim,daha sonrada o öpmeye doyamadığım dudaklarına ufacık,mini minnacik bir öpücük bıraktım ve gülümseyerek doğruldum..Hiç yapmam dediğim şeyleri yaptırıyor,hiç tatmadığım duyguları yaşatıyordu bu adam...Yanlış yere giden düşüncelerime bir dur deyip derin bir nefes aldım ve banyoya gitmek  için arkamı döndüm ve döndüğüm dakika kendimi yatakta,sevgili kocam Asaf Çavuşoğlu'nu da üstümde bulmuştum.

"Bu kadarcık mı?"

"Ne bu kadarcık mı? "dedim  üstümdeki ağırlığını hafifletmek için kıpırdanırken.

"Ne bu kadarcık mı? "dedim  üstümdeki ağırlığını hafifletmek için kıpırdanırken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dudağıma kondurduğun öpücük " deyince kıkırdamaya başladım..

"Gece yeterince öptüğümü sanıyordum sevgili kocacığım" dedim dudaklarımı büzerek.

"Kime göre,neye göre "

"Tabi ki bana göre seni ahmak " dedim ve bu sefer daha çok gülmeye başladım...Ama bu gülme kadınlığımın üstündeki parmaklarla  hık diye boğazımda kalmış,yüz seksen derece dönüşle başka bir duyguya level atlamıştı.

"Ahmak...Hem de kocana..Ne ayıp" demesi ile kadınlığımın üzerindeki parmaklar harekete geçmişti..Utanmadan gözlerimin içine baka baka yapıyordu birde.

ANSIZIN GELENWhere stories live. Discover now