-15-

3.1K 103 7
                                    

Celkové ráno bylo docela chaotické. Nejdřív jsem se vzbudila v půl osmé a to znamenalo, že zase nestíhám. Upřímně? Vůbec se mi do školy nechtělo. Vidět toho idiota se mi vůbec nechce. Co vlastně řeknu Belle a Christině. Lhát jim nemůžu..

,,Vážně do té školy chceš jít?" zeptal se Cameron, když jsem se oblékala. No jasně že nechci ty chytrej, ale doma být věčně nemůžu.

,,Já.. jo. Chci tam jít." řekla jsem rozhodně a vyčesala si vlasy do vysokého culíku. 

Hned ráno jsme se vzbudili nalepení na sebe. Neříkám, že mi to bylo nepříjemné, ale bylo to dost nevhodné. Cameron mi sdělil, že hned co jsme k němu dorazili zavolal Belle a všechno jí vyklopil, takže bude výslech.

,,Kde máš vůbec mamku?" podívala jsem se jeho směrem, a on se na mě podíval.

,,Uhm. Někam jela. Dneska by se měla nejspíš vrátit." řekl bez jakékoliv emoce a já kývla. ,,Máme ještě čtvrt hodiny, nezajedeme si pro kafe?" zamručel do polštáře a já se zasmála.

,,Jasně."

Pobrala jsem svůj batoh s věcmi a odebrala se dolů. Hned ke mně dohopkal Jaxx a málem mě povalil. Je vážně sladkej. Cameron přišel už oblečený dolů za námi a začal Jaxxe hladit.

,,Máš v plánu mi tu mikinu vrátit?" zeptal se se smíchem a ukázal na jeho černou mikinu v mé ruce.

,,To ještě nevím, chtěla jsem jí vyprat a dát ti jí, ale je tak pohodlná, že si jí asi nechám." zazubila jsem se a on taky.

Vyrazili jsme k jeho autu, a jeli směr škola. Celou cestu jsme oba mlčeli. Jak jinak, každý byl zabraný do svých myšlenek a podle mě byl Cameron víc mimo než já. Když jsme konečně byli na místě auto zastavilo a já se probudila z transu. Čekala jsem, že Cameron vystoupí a půjde se mnou do školy, on však seděl a nehýbal se.

,,Ty nejdeš do školy?" zmateně jsem těkala po něm a volantu.

,,Ne." odpověděl arogantně a mně došlo, že je starý známý Cameron zpět.

,,Fajn, díky za všechno." povzbudivě jsem se usmála a on místo aby mi jakkoliv odpověděl, nastartoval auto a čekal až zabouchnu dveře. Když jsem tak učinila, odjel ze školního pozemku.

To bude ještě zajímavé...

***

,,O můj bože Eli! Jsi v pořádku." přicupitala za mnou Bella a hned za zadkem měla Christinu.

,,Jo jsem, nebýt tvého "úžasného" kamaráda, asi by mě Zac znásilnil v kině." naznačila jsem uvozovky u slova úžasného a sledovala jak se obě tváří. Najednou se Bella ocitla blízko mě a silně mě objala. ,,Oukej Bello, jsem v pohodě. Nestresuj, všechno je jak má být." Bella jen kývla a ukázala na nástěnku připevněnou na zdi.

Pomalým krokem jsem došla k nástěnce a skenovala všechny papíry.

PRO VŠECHNY TŘÍDY. DNEŠNÍ POSLEDNÍ HODINA ODPADÁ!

Přečetla jsem důležitou zprávu nahlas a něco ve mně se usmálo. Já to však nebyla. Co budu dělat? Pojedu domů, půjdu ven, nebo bych mohla třeba jít do parku s Magg. Jo ta poslední možnost je fajn.

Jelikož už byla poslední hodina za mnou, čekal mě jen oběd, na kterém se 100% potkám se Zacem. Celý den jsem se mu úspěšně vyhýbala, ale teď už se mi to nepodaří. Určitě mě zbije, nebo zabije. Musím se držet u holek. Tak zněl můj plán.

,,Včera mi přišel ten nový časopis, a viděla jsem tam ty boty jak jsme se o nich bavili Christino! Oni je zlevnili o 50%! Chápeš? Jestli si je neobjednám hned tak už nikdy...." v tomhle momentu jsem přestala poslouchat hlas mojí otravné sestřenice a pohled jsem zaměřila na partu kluků, kteří právě vešli do jídelny.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora