-24-

2.6K 92 24
                                    

September Song - JP Cooper

Zbytek párty probíhal nějak v klidu. Párkrát jsem si pokecala s nějakými lidmi, které ani neznám. Někdy jsem něco pila, tancovala s Bellou a celkově si dnešek užívala. Taková ta odreagovací párty se nekoná každý den. Bylo tu spoustu lidí, kteří to měli v hlavě srovnané a rozhodně neměli v plánu opíjet se do němoty. Cameron s Jaydenem stáli opření o zeď u okna a pobaveně nás sledovali jak tancujeme s Bellou na nějakou pomalou píseň. Roli kluka jsem samozřejmě plnila já, jelikož je proti mě Bella prcek.

,,Jak na tom jste?" prolomila ticho Bella.

,,S Cameronem?" optala jsem se a ona kývla. ,,V pohodě. Já.. on je fajn jen se někdy chová jako nafoukanej blbec. Víš je mi s ním fajn, ale nechci aby to bylo znovu jako s Benem." sklopila jsem zrak.

,,Taky se mu hodně líbíš. Pořád se s tebou snaží mluvit. Nedokáže si přiznat, že se mu po dlouhé době líbí někdo jinak než v posteli. Jestli chápeš.." 

,,Jo to chápu, ale přeci jen si s ním nechci nic začínat. Je to takový divný. Mám zvláštní pocit v jeho přítomnosti. Jako bych se znovu zamilovala,což je blbost vzhledem k tomu jak dlouho se známe." nevěřícně jsem zakroutila hlavou a snažila se sama sebe přinutit myslet si, že se mi nelíbí. 

,,Podle mě se se Zoe dali dohromady moc brzy. Nejspíš proto jim to neklapalo." pokrčila rameny a pustila se mě. Písnička skončila. Ani jsem to nezaregistrovala. ,,On je blbec. Hned si ho oblíbíš. Jen teď se prostě chová jinak. Ani nevíš jak moc ho vzal příjezd Zoe. Proto řekl že už tě nechce vidět." svůj pohled jsem zaměřila na Camerona, který byl stále na stejném místě. Ani nevím, co si o Zoe myslet. Je otravná. Jak to s ní Bella mohla vydržet tak dlouho nepochopím.

Cameron obrátil svůj pohled na mě a já se rychle podívala jinam. Na druhé straně místnosti byl Mike se Zoe a prováděli hrozně zajímavou interakci, která se zdánlivě podobala líbání a připravování na sex. Mike nebyl nějak opilý, tudíž mi jednoduše došlo, že je to děvkař. Se Zoe k sobě nejspíš patří. Děvka a děvkař tvoří dokonalý pár.

,,Co ty tu tak sama?" objevil se vedle mě neznámý kluk a naléval si něco do kelímku.

,,Nejsem tu sama je tu se mnou.. ugh," rozhlédla jsem se ale Bellu nikde neviděla. ,,tak jsem tu sama." poraženecky jsem zvedla ruce a zasmála se společně s tím neznámým klukem.

,,Kde máš toho borce?" zeptal se.

,,Koho?"

,,Dallase. Viděl jsem vás venku." ukázal prstem z okna ven a já jen kývla.

,,No je to jen.. kamarád."

,,Ou, aha. Takže jsi volný zboží?" uchechtl se. 

,,Dalo by se to tak říct." 

,,Takže ti nebude vadit, když dáme řeč?" zeptal se. Jakou řeč sakra? Vytřeštila jsem oči a s otevřenou pusou na něj zírala. ,,Klid, neznásilním tě. Na tohle nejsem. Od toho je tu Mike." zasmál se.

,,O čem chceš dát řeč?" tázavě jsem nadzvedla obočí a prohrábla si vlasy.

,,Jsem Seth." natáhl ke mně ruku.

,,Elinor." zářivě jsem se usmála, protože mi došlo, že mu vážně nejde o sex. 

Choval se mile. Povídali jsme si jako staří známí a rozuměli si. Seth je vážně fajn. Mrzí mě, že jsem ho nepoznala dříve. Strašně dobře se s ním povídá.

,,Můžu si ji na chvíli půjčit?" zeptal se Cameron, který se záhadně objevil vedle nás. Seth jen kývl a já se za ruku nechala dotáhnout před dům.

BLACK ROSES |book 2.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat