Kan man kysse uden at være kærester? - marathon 4

1.4K 61 26
                                    

Kap 92

Jeg går op på mit værelse. Jeg skriver hurtigt til Marcus angående badning mandag - de er alle med på den. Jeg har lyst til at løbe en løbetur. Jeg klæder om til mine nike pro tights, en sort basic t-shirt og mine løbesko. Jeg finder min mobil og høretelefoner. Jeg sætter min ynglings playliste på. Jeg træder ud af hoveddøren. En frisk luft rammer mit ansigt. Jeg kigger lidt rundt efter hvilken vej jeg skal løbe. Jeg vælger at løbe den modsatte vej af Marcus og Martinus' hus. Jeg tænder min endomondo og begynder at løbe. Jeg løber mod skoven. Solen skinner og varmer på min ryg.

Jeg drejer ind på en mindre skovsti og forsætter ligeud. Jeg løber med en god hastighed og drejer ind af en anden sti. En dame kommer løbene imod mig.

Jeg ender med at løbe langs en lille å. Jeg kan høre vandet bruse tiltrods for musikken. Store grønne bøgetræer fylder himlen ud.

Jeg stopper op og vender rundt. Jeg løber den samme vej tilbage. Jeg løber ned til vores forhave. Jeg stopper op og slukker min musik. Mine øjnene glider langsomt hen over alle de andre huse som også ligger på vejen. Jeg har aldrig rigtig givet mig tid til faktisk at kigge på dem. Jeg står lidt og kigger rundt. "Heeej Luna" råber en lille sød stemme længere væk. Jeg kigger ned mod familien Gunnarsens hus. Der står Emma i haven og vinker. Marcus står der også. Mit smil kommer automatisk frem. Han vender sig forvirret rundt og vinker. Jeg vinker tilbage. Marcus giver tegn til at jeg skal komme. Jeg går med stille skridt ned til det store hvide hus. "Halløj" smiler jeg. Jeg går hen i haven til dem. Marcus kommer smilende hen til mig. "Heej" smiler han og giver mig et kys midt på munden. Et sug går igennem mig. Hvordan kan man blive så glad for at se en? "Jeg er altså lidt klam, jeg har lige løbet så jeg lugter nok lidt" griner jeg. "Du er ikke klam" smiler Marcus. Jeg smiler endnu mere. "Er i sikre på at i ikke er kærester? Kysser man ikke kun hinanden når man er kærester?" spørger Emma og ser lidt forvirret rundt. "Vi er ikke kærester" smiler Marcus. "Men hvorfor kysser i så?" spørger Emma igen. Jeg griner lidt. "Man kan godt kysse uden at være kærester, men man er bare glade for hinanden" smiler jeg. "Nårh, så i er bare meget glade for hinanden?" smiler Emma. Både Marcus og jeg nikker. "Skal vi ikke finde på noget at lave sammen?" spørger Marcus. "Jo, gerne" smiler jeg. "I kan jo bare kysse hele tiden" smiler Emma. "Shh" tysser Marcus. Emma griner og løber indenfor. "Mor, Marcus og Luna skal kysse hele aften" råber hun inden hun løber ind. Marcus sukker. Jeg griner. "Hun er så sød" smiler jeg. "Hmm" griner Marcus. "Jeg går lige hjem i bad og så skriver jeg" smiler jeg. Han nikker og laver en tommel op. Jeg giver et kys på munden og går ud på fortorvet. Marcus bliver ved at stå og kigge på mig indtil jeg er inde i huset.

Together? - afsluttetWhere stories live. Discover now