Lyn.

1.2K 59 28
                                    

Kap 108

Jeg vågner op og jeg ligger i Marcus' arme. Elva rykkede ind på sit eget værelse da vi skulle sove. Marcus sover stadig. Jeg kan lige række ud efter min mobil, så jeg kan tjekke klokken. 8.57, så står Marcus sikkert først op om 2 timer. Jeg triller stille ud af hans arme og træder ned på gulvet. Jeg finder et par sokker og tager min computer ud af laderen. Jeg lister stille ud af døren og ned i stuen. Elva sidder i sofaen og spiser noget brød, imens hun ser noget på hendes ipad. "Hvor er mor og far?" spørger jeg. Elva kigger op fra hendes ipad. "De sagde at de ville på kærestetur, de kommer først hjem imorgen" siger hun og kigger ned igen. Ad, kærestetur det er et klamt ord. Hvorfor får jeg aldrig noget at vide om når de bare tager afsted?

Jeg går ud i køkkenet og laver noget hurtigt morgenmad. Jeg magter ikke rigtigt noget, så jeg spiser hurtigt og sætter mig ind til Elva. Himlen er mørk og dækket af skyer udenfor. Det er ligesom da Marcus og jeg var uvenner. Det regner dog ikke, endnu. Det blæser kraftigt udenfor. Jeg tænder for fjernsynet, jeg kigger lidt rundt på kanalerne. Jeg ender med at se go' morgen Norge, fordi der ikke er andet,

Regnen står ned udenfor og et lyn slår ned. Et kæmpe lysglimt kommer ind af ruden, som om en masse paparazziaer står udenfor. Det bliver efter fulgt af et kæmpe brag hvilket får Elva til at kigge op fra hende ipad. Hun kigger forskrækket på mig og fjernesynet går ud. Alt strømmen er gået, fordi lyset i stuen går også ud. Elva begynder at græde. "Årh kom her" siger jeg til hende og trækker Elva ind til mig. Jeg trøster hende, eller jeg giver da et forsøg. Jeg hører nogen fodtrin på trappen, hvilket får mig til at vende hovedet. Marcus kommer gående ned af trapperne i boxershorts og en fodboldtrøje. "Elva kig væk" siger jeg og holder min hænder for hendes øjne. Marcus og Elva griner, jeg griner med. "Hvad med at tage bukser på?" spørger jeg og smiler. "Det var også meningen, men skulle lige se hvad der skete" når Marcus lige at sige inden endnu et brag lyder og Elva begynder at græde igen. Marcus smiler. "Kan vi ikke skrive til Martinus om hun kan komme over til jer? Mine forældre er på kærestetur" smiler jeg. Marcus nikker. Jeg rejser mig fra Elva og går ovenpå efter min mobil. Marcus går ned i stuen.

Jeg går med mine øjne i mobilen ned af trappen og skriver til Martinus. Jeg kigger op fra min mobil. Marcus har båret Elva op i hans arme. Hendes hoved på hans skulder, hun græder ikke længere. Ingen af dem har hørt mig. Det ser lidt sjovt ud, fordi Marcus kun har boxershorts på og Elva, sin lilla natkjole. Men de er ret søde. Jeg skynder mig at tage et billede med blitz, da lyset jo ikke virker. De vender begge hovederne. Jeg smiler til dem. "Martinus skriver at vi bare kan komme over" smiler jeg. Marcus sætter Elva ned igen og tager hendes hånd. "Skal vi så ikke få noget tøj på og så gå over til Martinus og Emma?" spørger Marcus og kigger ned på Elva. Årh, han er så sød mod hende. Elva nikker. De går hånd i hånd ovenpå. Jeg følger med bagved. De går begge ind på Elvas værelse for at finde tøj til hende og jeg går ind på mit. Jeg står lidt i min kommode og kigger efter noget tøj. "Vil du have den her på? Eller den her?" hører jeg Marcus sige med en rolig stemme. "Den der" svarer Elva og griner. Jeg smiler lidt for mig selv.

TUSINDE TAK FOR 90K!

JEG HAVDE VIRKELIG ALDRIG TROET AT DET VILLE SKE! TAK.

kan vi ramme 95k inden lørdag? <33

Together? - afsluttetWhere stories live. Discover now