Instrumente necesare

7 0 0
                                    

Iata cateva informatii despre ustensilele de care ai nevoie pentru a intra cu dreptul in universul artei manichiurii.
1.MATERIALE DE LUCRU
Lacul de baza transparent trebuie aplicat inainte si dupa colorarea unghiilor cu oja,deoarece protejeaza unghia si asigura luciul stratului de culoare.

Oje colorate .Dupa deschiderea sticlutei,oja isi pastreaza calitatile in jur de doi ani.Incearca sa folosesti sticlute mici.

Sclipici.Este jdeal pentru a adauga stralucire manichiurii tale.Foloseste o nuanta neutra,care sa se asorteeze cu orice vuloare de oja.

2.USTENSILE
Instrumente de decorat.Se folosesc pentru aplicarea punctelor pe unghii,dozand corespunzator cantitatea de oja folosita.Exista instrumente fine,medii sau mari,in functie de marimea punctelor pe care ti le doresti.

Burete.Cu un burete mic de machiaj poti crea efecte spectaculoase pe unghii.

Pensula subtire.Foloseste o pensula cu peri duri pentru a crea diverse desene pe unghiile deja colorate.Nu uita sa o cureti cu dizolvant dupa fiecare utilizare.

Carioca pentru unghii.Cele cu varf subtire sunt perfecte daca vrei sa scrii pe unghii.

Banda adeziva transparenta.Pentru decoratiunile cu dungi,alege o banda adeziva usor incat sa nu distrugi stratul lacului de baza.

Banda izolatoare si perforator.Cu ajutorul acestor instrumente obisnuite poti crea mici sabloane minunate.La librarie gasesti perforatoare care decupeaza diferite forme:inimioare,stelute,cercuri si altele.

MAINI DE VEDETAWhere stories live. Discover now