Χάνομαι

293 44 3
                                    

Το επόμενο πρωί στις 5 η ώρα τους φώναξαν για γυμναστική και έπειτα θα πήγαιναν κάπου. Δεν μου είπε που ο Liam. Ήμουν έτοιμη να το κάνω μαζί του. Τον αγαπάω και δεν με ενδιαφέρει καν ο Harry. Δύο φιλιά, τίποτα άλλο δεν έγινε μεταξύ μας σωστά; Σωστά!

Στο κάτω κάτω τον μισώ. Δεν μου είπε τίποτα για τον θάνατο των γονιών μου. Με άφησε να ελπίζω πως ίσως τους ξαναδώ και ίσως μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι μας ευτυχισμένοι όπως παλιά.

Με άφησε να έχω ψεύτικες ελπίδες.

Επίσης με άφησε να πιστεύω πως ίσως για λίγο του έλειψα και μετά μου πρότεινε κοινώς να το κάνουμε.

"Στη ζωή υπάρχει μόνο το σεξ" .

Λες και η καρδιά είναι διακοσμητική. Ένα όμορφο κουτάκι που απλά σε βοηθάει να ζεις. Τι ζωή θα είναι αυτή όμως αν αυτό το κουτάκι δεν αγαπήσει και δεν πονέσει; Αν από κουτάκι δεν το κάνεις μία καρδούλα ζεστή έτοιμη να φιλοξενήσει ένα άτομο μέσα της;

Δεν αγάπησε; Δεν γίνεται να μην αγάπησε. Απλά δεν θα αγαπήσει εμένα. Ούτε εγώ θα μπορούσα να τον αγαπήσω άλλωστε.

Έφυγα και πήγα να δω τον Louis.

"Πώς είσαι σημερα;"

Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του "νοσοκομείου" με δεμένο το χέρι του.

"Καλύτερα. Πονάει λίγο αλλά όχι τόσο όσο χθες." Απάντησε. Πλησίασα και τον αγκάλιασα. Εκείνος είναι ο μόνος που μου έμεινε από την οικογένεια μου.

"Πώς έγινε το ατύχημα με το χέρι σου;" ρώτησα ενώ κάθισα στην καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι του.

"Μόλις μου είχε έρθει το γράμμα που έλεγε ότι οι γονείς μας είναι νεκροί. Μόλις το τελείωσα μας επιτέθηκαν και από το σοκ δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Έτσι με πέτυχε ένας στο σημείο αυτό και μετά ένας άλλος στην κοιλια. Με έκρυψαν πίσω από μια μεγάλη πέτρα αφού βεβαιώθηκαν πως είμαι καλά και συνέχισαν εως ότου τελείωσε η σύγκρουση. Μετά από αυτό με έφεραν εδώ."

Μου εξήγησε και με πήραν τα κλάματα.

"Δεν ξέρω τι θα έκανα αν πέθαινες κάτι Lou. Σ'αγαπω τόσο πολύ." Τον αγκάλιασα. Είναι ο μεγάλος μου αδερφός ο οποίος είναι στον πόλεμο και αν πάει κάτι στραβά δεν θα μπορέσω να τον ξαναδώ.

My soldier H.SWhere stories live. Discover now