Kapitel 8

3.9K 93 4
                                    

Kapitel 8

Maja

Jag satt tyst vid bordet med Davids hand i min. Han berättade allt jag sagt till honom, jag skämdes för mycket för att själv kunna berätta något. 

När han pratat klart kom Anna fram och kramade om mig, då kunde jag inte hålla mig jag grät i hennes famn i vad som kändes som en evighet. Sedan fick vi gå upp till mitt rum medans Anna förklarade för Mikael.

Vi satte oss försiktigt i min säng och jag kröp in i hans famn.

- Maja.. Det är nått du måste veta, sa han och strök mig över håret.

- Mm, vadå? 

- Jag älskar dig, sa han och kysste mig på pannan.

Jag vände mig om mot honom och kollade honom rätt i ögonen.

- Jag älskar dig också

Sedan kysste jag honom, vilket ledde till att jag sedan satt grensle över honom medans han smekte mig försiktigt innanför tröjan, Inte alls med de hårda tag Jonte hade gjort, och så kysstes vi hel vildt.

- Maja?! Kan ni komma ner lite? ropar Anna ner ifrån köket.

Vi rättar till våra kläder innan vi tillsammans går ner till vardagsrummet. David går och sätter sig i fåtöljen så jag sätter mig i hans knä.

- Vi har tänkt lite, och vi tror att om vi tar upp det här kommer det bli värre men om man kollar på dig David så ser det ut som du skulle kunna försvara henne. Skulle du kunna göra det?

- Med mitt liv, frun sa han helt allvarligt.

- Kom här pojk sa hon medans hon reste sig upp.

Jag flytta mig från hans knä och han ställde sig upp och gick till Anna. Hon kramade om honom och viskade i hans öra så jag inte kunde höra: Skydda min lilla flicka snälla, det är allt jag ber om. Jag såg honom sedan nicka och krama Anna tillbaka. Sedan gick han och skakade hand med Mikael.

- Trevligt att träffa er sir, sa han och gick sedan ut till hallen.

Jag följde efter honom och vi ställde oss utanför dörren.

- Jag vet att det är själviskt och att du säker får gå upp mycket tidigare men...

- Ja, jag kommer och hämtar dig i morgon bitti så går vi tillsammans.

Jag log mot honom och gav honom en kram, sedan kysstes vi farväl innan han gick hem.

David

Nästa morgon gick jag upp tidigare för att hinna göra mig iordning och gå till Maja. På vägen dit såg jag en svart bil stå parkerad en bit från Majas hus. Jag blev lite misstänksam men va fan? Det är kanske bara nån som hälsar på i grannhuset.

Maja stod redan och väntade så kom hon rusande och gav mig en kram. Jag kysste henne och tog hennes hand sedan började vi gå mot skolan. 

När vi kom fram gick vi tillsammans till Majas skåp och hämtade hennes grejer och sedan mitt. Jonte hade inte synts till ännu och jag undrade vad han skulle göra när han såg mig. Stackars Alice, hon satt inne på tjejtoan och grät medans 3 av hennes kompisar stod utanför och försökte trösta henne. När de såg mig bitch blicka de mig sten hårt. Jag hade nog haft fel om hennes känslor de var nog starkare än vad jag trodde, men mitt hjärta tillhörde Maja och ingen annan.

Efter två lektioner och Jonte inte hade dykt upp gick vi för att ta reda på vart han var. Men det visade sig att han hade varit rejält bakfull och inte kommit till skolan alls idag. Vi skrattade nästan åt honom, bakfull på en tisdag? Gud vad dum man måste vara.

Som tur var överlevde vi resten av dagen utan besvär.

Han är så jävla snygg (svenska)Where stories live. Discover now