Verhalen van de DooD

33 1 3
                                    

het behekste boek werd door velen mensen gelezen. 't was een boek met allemaal kleine verhaaltjes er in. moord verhalen.
32 verschillende moorden.
Iedereen die het boek leende uit een bibliotheek of waar vandaan dan ook. koos voor zijn eige dood.

Het is pittig simpelje, kiest een verhaaltje die je leuk lijkt, je leest het en brenkt het boek terug.
zo je zelf gekozen hoe je dood gaat.

je kan simpel; hard aanval, verdrinken, keel door gesnede, neer geschoten, vergiftigd, vergast, nek breken.. zo kan ik nog wel een klein tijdje door gaan. maar dat zijn de saaie verhalen.
De leuke verhalen zijn over de martelingen en de bijzondere doden.

zoals die van Nawaal.
Ze had t boek geleend uit een Limburgse bibliotheek voor school. zoekend door het boek vond ze een marteling geschreven in rode inkt. de moord ging als volgt;

het meisje werd vastgebonden aan een grote tandarts stoel. naast haar lagen er allerlei messen en tangetjes, kleine schaartjes en een hamer, lange dikke naalden en een paar schroeven besmeurd met opgedroogt bloed. ook lag er pen en papier.
het meisje stribbelde tegen. ze gilde zo hard ze kon. ookal wist ze dat niemand haar zou horen. deze man was een prof.
hij had dit vaker gedaan.
over goed over na gedacht.
er was geen mogelijkheid dat je dit zou overleven. en al zou je dat doen? de pijn zal je doden van binnen uit. toen het meisje eenmaal goed vast zat deed de man een doek om haar mond. hij liep even weg naar de deur en draaide hem opslot.

'we willen niet gestoord worden..' zij hij met een akelige lage stem.

Hij kwam weer dichterbij het meisje.

'rustig maar.. het is nietss,
persoonlijk!' de man gaf een kort lachje.

Het meisje probeerde nog te schreeuwen maar door de doek voor haar mond kwam er niet zo veel uit dan gedempte zachte geluitjes dat woorden moesten vooratellen.
de man pakte één van de tangetjes en bekeek hem grondig.
hij zette de tang aan een van het meisjes vinger nagels, keek haar aan en zij met een lachje. 'dit zal misschien wel een beetje, pijn doen..'

met een ruk omhoog trok de man de gehele nagel van het meisje er af. het meisje gilde van de pijn en de tranen kwame in haar ogen.
de man lachte hard. deed de nagel in een potje en vestigde de tang aan de volgende nagel. 3 nagels haalde hij er af. en als je niet weet hie dat voeld?
Ik kan je verzekeren. it hurts pretty much.Het meisje huilde en wilde weg.

'maar de fun gaat nu pas beginnen my love.. waarom nu al, al die tranen. he' van de lach op zijn mond kreeg je de kriebels.

De man pakte een klein scherp mesje en bekeek ook deze eerst goed voordat hij hem gebruikte.
drie kleine sneeëtjes maakte de man op de meisjes arm.
Twee verticaal gelijk aan elkaar.
Een horizontaal door de andere twee heen.
met het mes pakte hij haar vel die door de sneeën losser zat. en met een harde ruk trok hij aan haar huid.

Het meisje werd leven gevild.
als een kip waar zijn veren uit word getrokken, verloor het meisje haar huid over haar hele arm.

ik zal je een paar details besparen over hoe het er uit zag. maar ik kan je verzekeren. t was een bloederig sooitje.
het meisje huilde en huilde. gilde zo hard ze kon. maar er was niemand die haar hoorde. toen hij klaar was legde hik het mes neer. keek van het meisje naar zijn materialen, en weer terug naar het meisje. hij pakte een lang dikke naald. hij plaatste het schuin precies bij het einde van je kaak en oorlel.

'wist je dat er precies hierr in je hersenen een pijn prikel zit? Als je met de juiste snel heid en kracht door de huid gaat kom je precies bij die pijn prikkel. Doe ik het verkeerd ben je opslag DooD.' de man lagde weer en pakte met zijn andere Hand de hamer.

met een harde slag tegen met de hamer tegen de naald duwde hij de naald in het meisje. hij sloeg drie keer tot de naald diep genoeg zat om bij de hersenen te komen. en dat is niet pepaalt de makkelijkste klus.
het meisje gilde en gilde. hoe harder zij gilde hoe harder de man moest lagen.

de rest zal ik je weer eens besparen. Dit was al wat te veel voor sommigen. uren lang martelde de man het meisje. van prikken in haar oog tot stuk voor stuk der tanden er uit trekken. tot het meisje al mors dood was. werd ze in stukken gezaagd en versprijd overal en nergens.

Nawaal die t verhaal gelezen had, was binnen een paar dagen gevonden. DooD.
of nou ja.
haar arm, hooft en darmen werden gevonden.
de rest zijn ze nog steeds aan het zoeken. dus schrik niet als je ineens een been ziet in het bos. misschien heb je dan wel een deel Nawaal.
sorry, ik ga weer eens helemaal op in t verhaal.

Lezen is DoDelijkWhere stories live. Discover now