Szeretet

42 5 5
                                    

// Még mielőtt neki kezdenétek az olvasásnak...KIJÖTT AZ ÚJ MV!!!! IMÁDOM AZ EGÉSZET! ANNYIRA JÓ LETT *-* //

Mindenki lepakolt és átöltözött, mivel fürdéshez alkalmas etének nézünk elébe! A szomszédság nagyja most nyaral, szóval a zene maxon megy. Mondjuk, mivel altalában ha a rendőrök megjelennek inkabb ők is bejönnek, nincs okunk aggodalomra.

Melivel kimentünk a medencéhez -persze én picsa gatyában és trikóban- lógatni a lábunkat, mire a fiú sereg egy szál füdőnadrágban szaladt utánunk.

- Hiyori...Rajtad. Miért. Nincs. Fürdőruha? - kérdezte Youngjae meglepetten.

- Mert nem szeretem a ronda testem mutogatni drágám, azért. - mosolyogtam rá kedvesen.

- Azonnal felmész a fürdőruhádért vagy beledoblak a vízbe! - mordult rám vigyorogva.

-Majd ha fagy! Amúgy is, ha beledobsz a vízbe, nem hogy fürdőruhában, de még anélkül se láthatsz! - néztem rá szigorúan.

- Ohh, ebben az esetben..Yugyeom! - mutatott rá a legkisebbre.

- Értettem! - indult meg felém, majd felkapott és beledobott a vízbe.

- KIM YUGYEOM, ÉN MEGÖLLEK! Na gyere csak ide! - kezdtem el kergetni a vízben és minő szerencsémre el is kaptam. Átkaroltam, majd beledobtam én is a vízbe. Mikor felbukott megfogtam a fejét és lenyomtam a víz alá párszor, amin egyfolytába nevetett. - Te átokfajzat! Tudtad, hogy szeretlek? -nevettem már én is.

- Azért ennyire ne!- átkarolt, majd kimásztunk a vízből.

-Na most megyek és átveszem a FÜRDŐRUHÁM! De csak mert ti kértétek. - pukedliztem előttük vigyorogva.

-Jólvan, de siess Riri! Még kihül a víz! - Nyújtotta ki nyelvét Jaebum.

Mit sem törődve a nyolc emberkével, felszaladt a Chibivel közös szobánkba, majd átvettem a fekete fürdőruhámat, amit még a Japán nyaralásomra vettem. Felkaptam a Playboy-os törölközőm,majd gondossan magamra terítve indultan le azokhoz a barmokhoz. Útközben összefutottam Eommával, aki épp frissítő limonádét vitt a szomjas népségnek. Mikor kiértünk az italok gyorsabban elfogytak, mint a leárazott cipők! Mivel én már megittam a részemet, boldogan ugrottam bele a kellemes vízbe. Nagy nyugodsàggal úszkáltam, mikoris valaki beugrott mellém

- Hallod Riri! Hol vetted ezt? - mutatott fürdőruhámra Meli. - Tudnom kell!

- Egy japán boltban, de már nem emlékszem a nevére! - mondtam hasonló hangnemben.

- Nagyon kár, hogy ilyen feledékeny vagy, de legalább saját magadhoz illő fürdőruhát vettél! Jól áll! -mosolygott folyamat mire én is elmosolyodtam.

- Hiyori, rohadt jól nézel ki! Bárcsak nekem is ilyen világos barna bőröm lenne. - nézett rám Jinyoung.

- Ezt most hagyjátok abba! Nem szeretem ha dícsérnek! Szóval nagyon szépen megkérlek titeket, hogy ne csináljátok inkabb élvezzük a vizet! -mondtam csukott szemmel. - Ne csak álljatok ott! Gyertek már be a vízbe. - intette kifele.

-I'm out! - ugrott a vízbe Raymond bácsi.

- I'm two out!- repült Bamie.

- I'm three out! - Mark egy szaltót tolt le, hogy tudjuk ; Ő profi!

- I'm four out! - ment Yugyeom is. - I'm five out! - dőlt a vízbe Jinyoung.

- I'm six out! - Jackson is szaltózott csak ő Markkal ellentétben HÁTRA szaltózott.

- I'm seven out! - ugrott párjára Jaebum.

- I'm eight out! - ugrott utoljára életem egyetlen szerelme.

- Eomma gyere te is! - szólt oda Mark Tuan Mamának.

- Na jólvan, de én csak bemászok, nem fogok akrobatizálni három gyerek után! - nevetett már a vízben.

Nagyon jól éreztük magunkat, de a végére kicsit meguntuk, hogy csak vagyunk. Szerencsére Raymond bácsi kitalálta, hogy Felelsz vagy Merszezzünk.

- Legyen páros és a Meli legyen a bíró! Ő úgyse akar játszani! - tette keresztbe maga előtt kezeit Meli tiltakozón.

- Jól van, akkor alkossunk párokat! Hiyori te velem leszel! - ölelte át hátulról derekam, majd közelebb hajolva fülemhez, beszélni kezdett. - Drágám, akármit is mondasz, rohadt dögös vagy ebben a fürdőruhában! Bár én azt se bánnám, ha nem lenne rajtad... - markolta meg fenekem mire kicsit megugrottam. - Szeretlek! - csókolt nyakamba, majd inkább csak tovább simogatta hasamat.

Annyira boldog vagyok, hogy a többiek épp szakmai megbeszélést tartanak, mivel így nyugodtan el pirulhatok. Gondolkodtam magamban. Mivel még mindig ölel,így kezére rakva kezemet viszonzom simogatását.

- Na mindenki kész? ((Igenis kapitány! HANGOSABBBAN! IGENIS KAPITÁNY! HOOOOOOO))- Nézett körbe Meli mire mindenki igenlően bólogatott. - Oké, akkor elkezdem az ABC-t és amelyik betűnél megállok az ahhoz legközelebb lévő embertől kérdez az ember, aki megállított. - Mivel Yugyeom a legfiatalabb, ezért ő kezdte a megállítást.

- A, B, C.... - csendesedett el.

- Állj! - kiáltott Gyeom.

- J...Jackson! Kérdezz tőle Gyeommie! - mondta, bíztatva a legkisebbbet.
Jacks, Felelsz vagy Mersz? - Yugyeom mar most vigyorog, pedig még nem is trollkodott.

- Lazán kezdek, felelek.

- Mikor elégítetted ki magad először Mark miatt? - Ohh az a levakarhatatlan mosoly, ami miatt Bambam beleszeretett a mi kis maknaenkba.

- Hmmm... Nem tudom ki mondhatom e.... Najó! Tizennégy évesen, amikor nálunk aludt én meg kicsit elképzeltem magunkat más helyzetben is... - már csak a feje látszódott ki a vízből, az is olyan vörös volt, hogy össze lehetett volna téveszteni egy paradicsommal. A maknaenk kissé lefagyott, de tudtam hogy hamarosan visszatér az életereje. A többiek pedig...hat ők sincsenek más állapotban mint Yugyeom. Tuan Papa és Mama csak mosolyognak Mark pedig szintén ki van akadva. Youngjae meg...Hát olyan megértő fejjel néz.

- Na Jackson te állítasz meg! Kezdem ! A, B.... - halkult el újra.

- Állj... - még ezt is szégyenlősen mondta, pedig szerintem semmi baj nincs azzal amit mondott.

- M... Hát Markie ezt beszoptad! - vigyorgott Melani, nagyon hasonlóan mint a maknae.

- Na drágám, Felelsz vagy Mersz? - ohh hogy itt mindenki utál mindenkit! Pedig olyan kedvesek egymással csak ugye a versenyszellem...az a kis rohadék.

- Merek! - ahogy vártam!

- Milyen kis bevállalós vagy! Na rendben. Szóval az a feladatod, hogy 5 percig ölelgesd Youngjaet, majd ha lejárt az idő puszild meg és súgd oda neki: " Jackson az enyém" .

- Jackson Wang, annyira tudtam, hogy valami ilyesmit fogsz kérni! - nézett rá mérgesen JaeJae....

// Na szóval gyerekek... Hallgassátok meg az új MV-t és haljatok meg ti is!! @~@ Ha tetszett a rész kommentelj, ha meg nem akkor minek olvasod? Most komolyan, ha nem lesznek kommentek nem fogom folytatni ezt az egészet, tudom,hogy nem a legjobb amit írok, de ha már olvassátok legalább annyival tiszteljetek meg, hogy hagytok valami nyomot magatok után, mert akkor boldogan fogok írni és nem úgy hogy jajj mar megint írni kell...//

Az élet egy őrült "családdal"Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz