Bölüm 29 : Ödüm Kopuyor!

81.3K 3.6K 375
                                    

Cesur, güzel bir kadınla birlikteyken hangi erkeğin ödü kopmaz? 

Cesur, güzel bir kadınla birlikteyken hangi erkeğin ödü kopmaz? 

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

(Multimedyadaki müziği dinlemenizi tavsiye ederim. 

Gelecek arzu dolu bölümlerin müziği bu olacak. 

Ve bölümün sonundaki açıklama kısmını mutlaka okuyunuz.)


Kırmızı, yoğun, parlak ruju dudaklarıma dikkatlice sürdükten sonra aynadan yüzümü uzaklaştırıp ortaya çıkan sonuca baktım. Bir davet gecesi için acaba fazla mı abartılı olmuştu? Askılı kırmızı elbisemin, hatırı sayılır bir göğüs dekoltesi vardı. Elbisenin göğüslerimin altındaki kısmı kemer kesimli olarak dar bir şekilde dikilmişti. Belimi saran bu dar kesimden sonra kalçalarıma inen etekleri gittikçe bollaşıyordu.

Elbise dizlerimin tam hizasında bitiyordu. Sırtı da en az öndeki dekolte kadardı.

Saçlarımı açık bırakmıştım. Biraz kenardan ortasını ayırarak saçımın büyük bir kısmını yüzümün bir tarafına, diğer az kısmını da yüzümün diğer tarafına bırakmıştım. Dalgalı, gür saçlarım olduğu için elbiseme de tam oturan bir saç modeli olmuştu.

Dudaklarımı birbirine sürtüp, ruju yedirirken kiripiklerimi de kırpıştırarak maskaramı kontrol ettim. Her zamanki makyaj tercihim olan likidi bu sefer oldukça ince bir çizgiyle çekmiştim. Ellerimle saçlarımı bir kez daha tarayıp aynada kendimi süzdüm. Güzel görünüyordum. Etkileyici...hatta biraz da kışkırtıcı. Kırmızı bir elbisenin alevlendiremeyeceği bir kadın yok gibiydi.

"Feride hazır mısın?" Bera'nın kapıya vurması ile yerimde sıçradım. Hemen çıplak ayak odanın içinde koşarak ayakkabılarımı bıraktığım yere geldim ve siyah parlak stilettolarımı giydiğimde on santim daha yükseldim.

Bera ile yemekten sonra bulaşıkları yıkamış ve hazırlanmaya koyulmuştuk. Bu kadar kısa sürede benden çabuk hazırlanması sinir bozucuydu.

Ayakkabılarımı giydikten sonra eşyalarımı bıraktığım dolabın önüne tekrar geldim ve onları toplayıp Bera'nın yatağının üzerine bıraktım. Sonra beyaz kaşe kabanımı da elime aldım. Topuklarımın üzerinde dönerek koşar adım kapıya yürüdüm.

 Topuklarımın üzerinde dönerek koşar adım kapıya yürüdüm

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Sanaldan Gerçeğe | TAMAMLANDI!Onde histórias criam vida. Descubra agora