O nouã eu!!!!

1.2K 61 0
                                    

Ma trezesc de dimineata cu o durere groaznica de cap. Cobor jos in bucatarie si il vad pe Justin alaturi de fata aceea. Nu ii bag in seama si merg la frigder
Imi scot de acolo un iaurt si apoi  imi iau din dulap cerealele. Imi pun niste cereale in iaurt si incep sa mănânc. Dupa ce termin, arunc recipientul in care a fost iaurtul si spal lingura, apoi merg la mine in camera sa ma schimb.Imi iau o pereche de blugi negri mulați, un tricou pana deasupra buricului negru cu scris alb pe el, o geaca de piele neagra, o pereche de tenisi negri si la machiaj folosesc un fard negru de pleoape, un ruj negru, rimel si putin fond de ten.
Imi iau ghizdanul si cobor jos directia fiind spre garaj. Nici bine nu cobor scarile ca Justin ma întreabă:
,, Unde pleci?"
,, Nu e treaba ta unde plec eu! Veziti de curva ta si lasa-ma in pace!!"
Plec fara sa il mai bag in seama si merg spre motorul meu. Imi pun ghiozdanul negru cu tinte mai bine pe umeri si urc pe motor. Imi pun casca, manusile si pornesc spre liceu. Cand intru in parcarea liceului toti se uita la mine ca la masini straine. Imi dau jos casca si manusile, iar apoi ma dau jos de pe motor. Cand imi vad fata,  toti copii se holbeaza la mine. Nu ii bag in seama si pornesc spre clasa. Intru in clasa si ma pun in ultima banca uitanduma cum intra ceilalti colegi in clasa.
Intra ptofa si toti o salutam si apoi fac  prezenta.
,,Tocilara?"
,,Profa' tocilara nu mai exista!!"
Toti se uita la mine de zici ca sunt fantoma. Nu ii bag in seama si ii zic profei ca eu trebuie sa plec la toaleta si ies din clasa cu tot cu ghiozdan.
Merg pe holurile liceului si apoi o iau spre banca din spatele liceului.
Ajung acolo si ma asez pe banca aprinzandumi o tigara.
O fumez pe toata si la un moment dat il vad pe Justin ca vine spre mine.
,,Ce s-a ingamplat cu tine?"
,,M-am saturat sa fiu luata drept proasta asa ca pleaca si lasa-ma in pace si fi fericit alaturi de curva ta!"
Imi iau ghiozdanul si incep sa fug spre strada. Ultimul lucru pe care il aud e Justin strigandu-ma,iar apoi negru........

Hei!! Am revenit cu un alt capitol! Eu vreau sa va rog sa incercati sa lasati comentarii mai lungi si sa imi spuneti parerea voastra despre cartea mea! Iar daca va place sa puneti cate un vot la capitol. A da si sa treceti peste greselile gramaticale!
Va pup Deiutilor!!😘😘

TocilaraWhere stories live. Discover now