Idioat-o,nu il iubi!

1.3K 62 16
                                    

Ma trezesc si ma uit langa mine.
Acolo era Justin care dormea ca un îngeraş.Ma ridic usor din pat si merg spre dulap. Imi iau de acolo o pereche de pantaloni scurti gri, un maieu pana sub sâni negru si un set de lenjerie intima format dintr-o pereche de boxeri feminini din dantela neagra si un sutie negru cu dantelă. Merg spre baie si fac un dus relaxant
Dupa ce termin duşul ma imbrac cu hainele alese si la machiaj folosesc doar rimel si un luciu de buze mat. Parul mil prind într-o coada de cal si apoi ies din baie, mergand spre bucătărie. Pentru micul de jun m-am gandit sa fac doua ouă prăjite,bacon(nu stiu daca am scris corect) cu un pahar de suc de portocale natural, natural. Ma apuc de gatit iar apoi aud pasi îndreptându-se spre bucătărie. Stiu sigur ca e Justin asa ca ii pun o cana de cafea cu lapte pe masă.
,,Neaţa"
,,Neața, vezi ca ai pe masă cafea!"
,,Cu lapte? "
,,Da! "
,,Multumesc! "
Vine langa mine si imi da un pupic pe obraz.
Nu spun nimic si continui ceea ce faceam. Termin de gatit si ii pun in fata lui Justin farfuria cu ouăle prăjite si baconul, iar apoi ii pun întrun pahar suc de portocale.
Dupa ce mâncăm, spal vasele si merg in camera mea luandu-mi telefonul, castile si sacosa cu echipamentul meu pentru sală deoarece am chef sa merg la sală.
Ies din camera si ma indrept spre iesire dar ma intrerupe Justin
,,Unde mergi? "
,,La sală, de ce? "
,,Pentru ca acolo vreau sa merg si eu"
,,Vi cu mine dar cand ajungem stai departe de mine si ma ignori complet!"
,,De ce? "
,,Pentru ca nu am chef de tine si acolo! " Spun asta si ies pe uşa de la casa mergand spre masina mea. Intru,pornesc maşina si dusa am fost! Cand am ajuns la sala imi suna telefonul, era Justin!
,,Ce vrei? "
,,Unde esti? Eu am ajuns la sală si nu te vad!! "
,,Justin, eu sunt la sală. Pe mine nu ma intereseaza daca tu ma vezi sau nu! Hai pa ca eu ma pun pe treabă!! Pa! "
Si ii inchid. Merg in vestiar si ma schimb. Imi iau o pereche de colanţi roz, treisferturi o bustiera tip maieu tot roz si o pereche de adidaşi roz cu negru de la Nike.
Intru in sală si incep sa ma încălzesc.
******************************
Dupa ce intru in casă merg spre baie sa fac un dus. Dupa dus ma schimb intr-o pereche de pantaloni de trening gri si o bustiera gri, parul l-am prins intr-o coadă si apoi am mers spre bucătărie. Candtrece-am pe langa camera lui Justin l-am auzit vorbind la telefon
,,Frate nu stiu cum faci da maine la ora 10 esti aici!! "
,,Bine, dar Justin cum facem cu Allison? "
,,Cum adica? "
,,Pai Maine cand vin daca e treaza ma va vedea si se va duce tot de râpă!! "
,,Stai linistit ca va dormi pana la 10!"
,,Bine frate, eu te las, mai am niste treaba, pa bro! "
,,Pa"
Plec de acolo înainte sa ma vada si merg spre bucătărie. Cine naiba era la telefon si de ce nu trebuie sa il văd??!
Hmmm! Lasa voi vedea eu mâine...
După ce imi fac nişte floricele merg in sufragerie si incep sa ma uit la un film..
La un momnet dat vine Justin si imi spune:
,,De ce esti aşa rece? Ai inceput sa fi asa de cand mai vazut cu fata aceea! Stai aşa tu eşti geloasă!! "
,,Esti prost! De ce naiba sa fiu eu geloasa le o curvă! "
,,Mda, eşti geloasă!! "
,,Idiot!! "
Ma uit in continuare la film si dupa ceva timp simt doua maini pe talia mea, era Justin! Ma trage mai aproape de el si incepe sa ma sarute pe gat si sa imi spuna cuvinte dulci. Se opreste cateva secunde si incepe sa ma sarute apasat pe buze,iar eu ca o proasta ii răspund..
Nu stiu de ce dar cred ca incep sa il plac pe Justin!!  Dupa ce ne despartim din sarut el începe sa zâmbească.  Ma ridic de pe canapea si ma indrept spre bucatarie sa mananc ceva. Imi iau din dulap un bol si imi pun niste cereale iat apoi torn peste lapte. Manac si apoi imi spal farfuria. Merg la mine in camera si acolo il gasesc pe Justin la bistul gol si cu o pereche de pantaloni de trening cu tur. Ma pun in pat, langa el,si incep sa ma joc pe telefon. Nici bine nu incep jocul si Justin incepe sa ma sarute.  Se pune peste mine si incearca sa imi de-a jos bluza. Dupa ce reuşeşte incepe sa ma sarute pe gat, pe umeri si apoi pe sani(nu aveam sutien)
,,Gata!! "
,,Ce s-a întâmplat? "
,,Nu pot sa o fac.."
,,De ce? "
,,E prima oara pentru mine ok!?"
Dupa ce ii spun asta ma imbarc si ma pun la somn...

Heiii, ma scuzati ca nu am mai postat dar am avut de invatat foarte mult pentru examene si si acum mi-am facut puţin timp sa postez ca apoi ma voi apuca din nou de invatat!!! 
Va pup dulce!💋💋💞😘
(Treceţi peste greselile gramaticale, inca nu am editat capitolul dar o voi face!!)

TocilaraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin