😈😈

919 44 3
                                    

#Dupa 2 luni

De cand am aflat ca fratele meu trăieşte s-au intamplat multe!  Justin are o iubită,eu sunt mai mereu preocupată cu mafia, fratele meu ma ajuta iar de şcoala m-am lăsat.
Nu prea stiu ce sa mai fac!  Inca nu am aflat ce vrea Erik de la mine si de ce ma cauta disperat si lucrul ăsta ma cam enervează, dar ce e si cel mai ciudat, e ca intr-o zi ne-am întâlnit iar el mi-a arătat o poza cu mine cand eram o tocilară. Eu i-am spus ca nu stiu cine e, dar exista si o parte buna in chestia asta!  El nu stie cum arăt acum si asta e in avantajul meu! 

K:Allison!!!!
A:Daaa
K:Avem probleme!!
A:Ce s-a mai întâmplat acum??!
K:Cred ca Justin lucreaza pentru Erik!
A:Ehh, imi e mai usor sa il omor!
K:Nu te mai preface ca nu iti pasa!! Stiu, cu toţii stim ca îţi place de el si ca atunci cand ai aflat ca are iubită te-ai dus in camera ta si ai plans!!
A:Fi serios Klaus, eu nu am mai plans de la moartea părinţilor noştri! Nu am sa plang niciodată pentru el!!  Si daca mi-ar fi placut de el in momentul asta mi-as lua telefonul sa il sun si sa il injur si sa ii zic sa vina aici in minim 5 minute ca altfel moare!!  Chestie pe care nu am sa o fac!!  Pentru ca eu nu il plac!!
Urlu nervoasă si ies din biroul meu indreptandu-ma spre garaj! Intru in maşina si pornesc spre casă!  Cand ajung acasa il vad pe Justin cu un pistol indreptat spre mine.
A:Ce crezi ca faci?  Il intreb eu razand
J:Am primit ordine clare de la Erik sa te omor asa ca asta fac!
A:,,Doar râd"Crede ca daca el nu isi poate termina treaba o sa o faci tu!?Ma faci sa râd!  Poate incerca de mii de ori sa ma omoare!  Mereu ma voi întoarce si o sa ma razbhn crunt pentru ca mi-a omorat familia!!  Stiu foarte bine ca el a planuit acel accident si stiu si cum sa ma razbun!!  ,,Scot pistolul de la spate si il indrep spre Justin, apas pe tragaci si il nimeresc in umar" Ai noroc ca nu a fost inima! 
Plec sus si incep sa imi fac bagajul!  Ies din camera sj ma indrept spre garaj, intru in lamborghini-ul meu si dusă am fost!  Am de gând sa ma mut in casa de vacanţă de langa lac. Nu vreau sa mai stau cu tradatorul ăla!  Il urasc!!  Ba nu!  Il iubesti! Tu cine dracu mai esti? Subconstientul tau! Desteapt-o!! Fa bine si dispari!! Cand ajung la nouă mea casă, intru si merg la mine in camera sa despachetez!  Dupa ce termin cobor in bucatarie!  Cand intru dau de Klaus!
A:Ce dracu mai vrei si tu?!?!
K:Sti ca nu e bine sa te izolezi in tine! Nu?
A:Nu ma izolez Klaus! Pur si simplu am nevoie de linişte!
K:Bine surioară!  Eu te las!  Sa ai grija de tine!
A:O sa am!  Stai liniştit!
Dupa ce pleacă, merg la mine in cameră si ma pun la somn!
Cand ma trezesc imi dau seama ca nu mai sunt la mine in camera sunt intr-o cameră total neagră!  Mobila e neagra, patul e negru, pereţii sunt negrii, totul e negru!! 
X:Ahh te-ai trezit!
A:Trădătorule!! Si scot pistolul indreptandul spre el!!
J:Calmeazate!!!  Asta a fost planul fratelui tau!!  A vrut sa vada daca tu chiat m-ai omorâ pentru ca te-am ,,trădat"! Nu am sa tradez niciodată!!  Eu nu as face lucrul asta niciodată!.
A:Ok, dar cum dracu am ajuns aici?
J:Paii, te-am adus eu aici!  Pentru ca fratele tau mi-a zis sa o fac!  Te-am adus la mine acasa pentru ca l-am văzut pe Erik punând o bombă la tine in casa si in casa de vacanţă!
A:Ok!  Si acum ce voi face!? Nu pot sa stau la tine de acum încolo! 
J:Ba poţi!  Si fratele tau sta aici!
A:Ok

Heei!!  Gataaa!  Am pus continuarea povestii!!  Va pup si va urez o seară bună!! 😙

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum