15. Little Michael Jordan

368 8 0
                                    

Alex
,,Alex,wake up" . ,,Ugh,i want to sleep" řekla jsem a zahrabala se pod deku. ,,You have to wake up,it's half past ten". Vystrčila jsem hlavu zpod polštáře. ,,What?". ,,You have to wake up,we're going to jumppark,because we have free day". ,,Why we can't make sleep day from free day". ,,Don't ask me,but we have to be downstairs in 35 minutes,so better hurry up". Protočila jsem nad tím očima a vylezla z postele. Shawn šel mezitím do koupelny. Na recepci jsme došli přesně na čas.

Jelikož bylo venku hezky,rozhodli jsme se,že půjdem pěšky. Dorazili jsme k velké budově. Uvnitř bylo nezpočet trampolín a podobných atrakcí. Celá hala byla lazená do zelena. Zaplatili jsme a vešli do arény. Všichni se rozeběhli do všech stran.

Zaujala mě trampolína ze které se skákalo do bazénku naplněném polystyrenem. Rozběhla jsem se skočila. ,,Wooo" křikla jsem a pak přistála v hromádce polystyrenu. Doskočila jsem ale dál než jsem čekala. Upřímně,dalo mi práci dohrabat se k okraji. No,ještě větší práci dalo zkusit vyhrabat se ven. Různě jsem se odrážela,ale moc to nepomáhalo. Pár metrů od sebe jsem zahlédla Shawna, Taylora a Cama. ,,Hey! Guys!". Otočili se a šli ke mě. ,,I can't get out,can you help me". Cam si mě přeměřil pohledem. ,,Maybe". ,,Don't be so mean". ,,I'll help you " řekl Shawn a usmál se. Podal mi ruku a zatáhl,potom mě rychle chytil za pas a vytáhl celou.

,,Thank you,thank god there's someone kind here". ,,For my lady everything" zasmál se. ,,I bet 5 bucks,that you won't do a backflip  " . ,,5 bucks,deal" řekl a podali sme si ruce. Shawn vyšel na malou vyvýšeninu a otočil se zády. Vytáhla jsem mobila a začala točit. Skočil. ,,Fuck,he really did it". Shawn se vynořil z polystyrenu a vyšvihl ruce do vzduchu. ,,Tadaaa". ,,Ok,i thought you won't do it". Dobrodil se k okraji. Natáhl ke mně ruku.

Chytila jsem ho a začala jsem táhnout. Pak mě ale chytil za celou paži a ztáhl . ,,Wait whaaaat?". Vynořila jsem hlavu. Začali jsme se smát. ,,How you want to get out of this". Přešel ke kraji a vylezl ven. ,,Like this". ,,Are you a fucking spider-man or what,how did you climbed that". Přešla jsem ke kraji a vyšvihla jednu nohu přes okraj,potom se přitáhla rukama. Shawn mě zase chytil za pas ,vytáhl a postavil na nohy. ,,So where you wanna go?" zeptal se. Pohledem jsem projížděla halu. Pohled se mi zastavil na malém basketbalovém hřišti.

,,There!". ,,But we don't have a team" řekl. ,,We will play 1 vs. 1,what are you scared you're gonna lose?". ,,No i'm not,you're gonna lose,you're a girl". ,,What? It doesn't mean,when i'm girl i'm gonna lose,you're gonna lose kid". ,,Why are you still calling me kid? I'm older" řekl se smíchem. ,,Yeah,but i'm smarter and better in basketball. ,,5 bucks you're gonna lose". ,,Deal" řekla jsem a podali jsme si ruce. Vzala jsme jeden míč co ležel v košíku. Začínala jsem se střelbou. ,,Get ready to give me 10 bucks". ,,Never" řekla jsem a udělala s míčem rychlou kličku a dala koš. ,,Your turn kid" řekla jsem se smíchem. Shawn si vzal míč a byl na řadě on. Na obličeji mu hrál úšklebek. Udělal pár kroků ke mně. Skočila jsem proti němu a míč mu vypinkla. Podíval se nechápavým pohledem. Po nějakých deseti minutách hry přišli i kluci.

To jsme se se Shawnem rozhodli pro konec hry. ,,Ha! I told you're gonna lose " řekla jsem. ,,Ok,you're pretty good at it". ,,Wait what,she defeated you in basketball" řekl šokle Hayes. Shawn nad tím protočil očima. Pak jsme se všichni vydali na další trampolíny. ,,You played basketball before right?'' You were really good,like lil Michael Jordan" řekl se smíchem. ,,Thank you,yeah i've played basketball for 4 years". ,,Have you played any sports?". ,,Yes,when i was 13,i tried to play hockey" I rememeber my first training,i was falling a lot,only think i learned there is how to  ice skate"řekl se smíchem.

,,Wathout!" křikl Shawn,obmotal mě rukama a uskočil. Spadl se mnou na vedlejší trampolínu,stále mě držíc v rukách. Zvedli jsme se. ,,Are you serious?" křikl na Jacky Shawn. Shodili na nás žíněnku. ,,Don't be so mad,we had to distract you somehow". ,,You could just say something?". ,,This was funnier" řekl Jack(J). V Shawnově obličeji bylo vidět,jak mírně zuří.

,,It's okay,they're bit stupid" But thank you for saving me my superhero" řekla jsem s úsměvem a položila mu ruku na rameno. Zhluboka vydechl. ,,Thank god i got you here,or i would kick their ass" řekl a na tváři se mu vykouzlil úsměv.

Ta věta kterou řekl ,,Thank god i got you herezahřálo to u srdce a ve mě to probudilo takový divný pocit. Štěstí uvnitř mě přímo tančilo. Nechápala jsem ,jak se tohle všechno ve mě vyvolalo. Úsměv jsem mu vrátila. Ale ani zdaleka nebyl tak zářivý jako jeho,jeho totiž dokázal rozzářit celou místnost,kdyby vám bylo nejhůř,jeho úsměv by vám ukázal,že je ještě pro něco se usmívat. Prostě magický. Zadíval se mi hluboko do očí,aniž by jeho úsměv zmizel z jeho tváře. Pohlcoval mě jeho pohled. Nevím jak dlouho jsme tam stáli,asi to muselo vypadat divně.

,,Guys,stop looking at each other like this,and come here". Oba jsme se probrali z transu. Oba jsme šli za nimi. What the hell was that?! Když jsme přišli mezi ně,všichni na nás upírali pohledy. ,,What's wrong with you? We're not animals in zoo,you don't have to stare at us like that".

,,Why you guys called us?" zeptal se Shawn. ,,We got an idea,that we could do a race, " couple" who lost paying everybody's coffee after this". ,,Deal" řekla jsem. Rozdělili jsme se do dvojic. Cam byl s Nashem,Taylor s Mattem,Jackové spolu a já se Shawnem. Hayes měl celý  závod odtartovat. Mělo se ve dvojici běžet tak,že jeden bude na zádech,potom ten co byl na zádech musí dát koš,běžet zpátky do cíle zase na zádechh druhého(sry za moje vyvětlovací schopnosti). Vysedla jsme na Shawna (to fakt zní dobře😂😂). Čekali jsme na Hayesův pokyn.

,Goo!" zakřičel. Shawn vyběhl. V půlce cesty Taylor s Mattem spadli protože zakopli. Rychle jsme slezla ze Shawna a běžela si pro míč. Zatím jsme byli první. Rozběhla jsem se a odrazila se z trampolíny. Zavěsila jsem se na koš a míč prohodila. Zeskočila jsem a byla v šoku. I've never did that. OMG!. Běžela jsem zpátky za Shawnem a naskočila na něj. Těsně za námi se řitili Jackové. ,,Faster Shawn,you're almost there". Byli jsem těsně u cílové rovinky,ale Jackové bylo na naší úrovni. Shawn se odrazil a cílem proskočil. Doskočil a dopadl na mě.

Během toho co na mě ležel těžce oddechoval. Potom se nadzvedl rukama a koukal mi přímo do očí. ,,Are you okay? "zeptal se vylekaně. ,,Yeah,but what about you,you jumped like a freakin superhero". ,,Maybe i am?" řekl a zasmál se. Potom ze mě slezl a pomohl mi vstát. ,,We are the best team ever!" řekla jsem a dali jsme high five. ,,But how you hung on a basket,that was incredible!". ,,Thank you,but don't complimet me,i will star blush". Zase mi daroval jeden z jeho magických úsměvů. Přišli Cam a ostatní. ,,Let's get that coffee right?". Cam si jen povzdychl,ale pak jsme nakonec šli do kavárny.
........................................................................
Seděli jsme v malé kavárničce vedle jumpparku. Číšnice už nesla tácek s kávama,jenom mně jediné se nesla čokoláda se šlehačkou. Všichni se vše rozebrali. Ubrala jsem si kousek šlehačky. ,,Can i try it?" ozaval se Shawn vedle mě. ,,Why you got yours". ,,But i want this". ,,You had to order it" řekla jsem a vyplázla na něj jazyk. Shawn se natáhl k brčku. Já sklenici rychle oddělala. Shawn mě spálil pohledem. Furt se po čokoládě sápal. ,,I said no"řekla jsme a oba jsme se smáli. Nabrala jsem šlehačku na prst a otřela mu ji o nos. Rozesmáli jsme se ještě víc. ,,Pleeeasee". ,,Alright" řekla jsem a podala mu sklenici. Napil se ale čokoláda mu zůstala na tváři. ,,Wait,don't move" řekla jsem a  prstem mu čokoládu setřela. Až teď jsem si všimla těch pohledů které na nás všichni upírali. Všimla jsem si i "nenápadného" Hayese jak točí. ,,What?" řekla jsem. Všichni jen zakroutili halvou a věnovali se svému. Všechno jsme dopili a vydali  se zpátky na hotel.

Days With Crazy Boys✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat