24. Baletka v Targetu

265 5 4
                                    

Shawn
Vzbudil jsem se,stále jsem objímal Alex. Ta naštěstí spala. Nad její spící tváří jsem se usmál. Opatrně jsem si sedl,tak abych ji nevzbudil. Najednou mě z ranní ospalosti vytrhla jedna myšlenka. Rychle jsem vstal z postele a šel se podívat kolik je. ,,Fuck" řekl jsem si pro sebe. Byla jedna odpoledne,což znamená,že show za chvíli začíná.

Hlavou se mi začali honit všemožné mýšlenky. ,,What am i gonna do with Alex?". ,,Should i leave and leave her note?". ,,No,i can't leave her after what she said to me yesterday,i can't leave her". Všiml jsem si papírku na nočním stolku. Vzal jsem ho do ruky a začal číst.

,,Hi,looks like Alex needs some rest,and i think you need some too. Unfortunately we're going on show,you two stay on a hotel and get some rest. We won't tell anything to fans,until Alex will decide to. P.S. Hope you won't be mad,if you'll see some picks in twitter,you were just too cute last night. I honestly hope you will be together 😜
Cameron

Nad posledními řádky jsem se usmál. ,,I hope too" řekl jsem a vzaz si schoval do kufru. Podíval jsem se zpátky na postel. Pohled na ni ve mě vyvolával tolik pocitů. Jak ji popsat. Popsat city,které k ní cítím. Vzal jsen svůj blok a kytaru. Sedl jsem si k oknu.

Začal jsem psát slova,která mě napadaly. Bylo to tak snadné. Všechny city,co jsem cítil, byly vepsané na papíře a zněly na strunách kytary. Byla tak inspirativní,jiná. Byla výjimečná. Dokázal bych o ní napsat 1000 písní. City,které díky ní cítím,je to tak nepopsatelné. Jednoduše crazy. Tak jsem pojmenoval tu píseň.

Crazy. Napadalo mě ješte tolik písní,tak jsem se ponořil do myšlenek a psaní slov.
........................................................................
Stále jsem seděl u okna a stále přemýšlel nad tou jednou písní. ,,Good morning,or better say afternoon" slyšel jsem ten sladký hlas. Vypadala o mnoho lépe. Vyspaná a lehce se usmívala. ,,Good morning Sleeping Beaty?" řekl jsem a oba jsme se lehce zasmáli. ,,Have you slept well?". ,,Yeah,ehm,thank you so much,about yesterday. Thank you so much,when you were here,when i needed that most". ,,How I've said before,i'll be here for you,no matter what" řekl jsem a klekl si k ní,k posteli.

Lehce jsem ji chytil za ruku,on ji však se své sevřela a začalo ji být zase do breku. ,,I'm so sorry,i should've say it before,you were so worrying about me,and i've had to Ruin that great time you could have here " řekla,sklonila hlavu a z očí se jí začaly kutálet slzy. Prstem jsem ji nadzvedl bradu,abych ji mohl vidět do jejích nádherných očí.

Chytil jsem ji za obě ruce. ,,You don't have to apologize for anything, you didn't ruined anything, every minute i could be with you was the best". ,,I'm enjoyng every moment with you,cause your the most wonderful person on the entire world". ,,I'm so glad,that you told me about everythig,God knows how would you ended up,you don't deserve to be treated like that".

Days With Crazy Boys✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat