Κεφάλαιο 1: Η γνωριμία

561 28 3
                                    


Άμα βλέπετε power of love θα σας πρότεινα να δείτε την ιστορία του andrefannatic
Power of love Panorama.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Γειά σας με λένε Μαρια είμαι
17χρόνο κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια, ζω σε ένα μεγάλο χωριό μαζί με τους γονείς μου και τον αδελφό μου.
Πηγαίνω δευτέρα Λυκείου, μεσεα προς το καλή μαθήτρια και είμαι απο τα δημοφιλή παιδιά του σχολείου πςςς ;)
Ας φύγουμε όμως απο τις λεπτομέρειες και πάμε κατευθείαν στο ψητό.........

Τέλος το καλοκαίρι, τέλος οι διακοπές ώρα για σχολείο ...πάλιιιιιι ααααα γιατί να περνάνε τοσο γρήγορα οι διακοπές? :(

Ημέρα Δευτέρα 1η μέρα σχολείου (ναιιι πήγα στη δευτέρα Λυκείου ένα χειροκρότημα παρακαλώ .....οχι? Καλά forever alone face palm ) ξύπνησα με πολύ ενέργεια αφού είχα βάλει για τραγούδι στο ξυπνητήρι μου το 'Not Today'
των BTS ναιππ γουστάρω τρέλα<3
Τεσπα χωρίς λοιπον να αργω πετάγομαι από το κρεβάτι μου, το στρονω, φοραω μια μακριά ψηλοκαβαλη μαυρη φούστα εως τις γάμπες και ενα άσπρο μπλουζάκι με μαύρες ρίγες και τα κάτασπρα παπούτσια μου, πως είναι τα vans καμία σχέση. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά αντίκρισα τον αδελφό μου στην κουζίνα να τρώει το πρωινό του, καθώς κατέβηκα έκατσα διπλα του και πηρα τα κορν φλεικς και τα έβαλα στο πιάτο μου.
'Καλημέρα αδελφουλη μου!'του είπα καθώς τον φίλησα στο μάγουλο.
'Καλημέρα'μου είπε χαμογελώντας
Οταν τελείωσα το πρωινό μου πήρα το πιάτο μου και το πιάτο του αδελφού μου εφόσον είχε τελειώσει και αυτος και τα Πήγα στον νεροχύτη και αφού τα επλεινα πήρα τη τσάντα μου εδωσα ενα αποχαιρετιστήριο φιλί στον αδελφο μου και βγήκα έξω απ'το σπίτι εκεί όπου με περίμεναν οι κολλητες μου :η Μαριλένα, η Άννα και η Νίκη.
(Παρακαλώ ο παρακάτω διάλογος που θα ακολουθήσει να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλεια, ευχαριστώ)

'Καλημέρα γεωχαζες ;)))'

Α: 'αα για δες κάποια ξύπνησε με κέφια σήμερα'

Αφού τις αγκάλιασα πήραμε το δρόμο μας προς το σχολείο

'Για πείτε Νέα'

Μ:'Θα έρθει καινούργιος μαθητής και μάλιστα θα είναι και στο τμήμα μας.'

'Τέλεια θα τον υποδεχτούμε με ανοιχτες αγκάλες χαχα'

Ν: άστο καλύτερα, γιατί το προηγούμενο παιδί πηγες να το πνιξεις, τόσο σφιχτά που το εσφιξες ακομα πονάνε τα πλευρά μου'

'Οο έλα τώρα δε σε εσφιξα τοσο δυνατά αλλά και πάλι συγγνώμη νικουλα μου'

Α:'καλύτερο θα ήταν να μην πάει κανένας μας να του μιλήσει'

Μ, Ν, Μ:'Γιατί???'

A:'γιατί μου είπανε κάποιες φιλες μου οτι αυτος πήγαινε στο ιδιο σχολείο με αυτες και πως δεν είχε καλή φήμη και κανείς δεν τον πλησίαζε ούτε του μιλούσε. Λένε πώς είχε μαχαιρωσει ενα παιδί επειδή τον χτηπησε και πως ζει στο δάσος μόνος του κυνηγώντας ζώα και σκοτώνοντας όποιον του στεκόταν εμπόδιο ενοχλοντας τον.'

'Και Μετά ξύπνησες, Καλημέρα φτάσαμε στο σχολείο Άννα μου, πολύ ωρεο όνειρο, να μας λες πιο συχνα τέτοια'της είπα ειρωνεύοντας την γελώντας.

Α:'σκάσε γεωβλαμενη'μου είπε και κατευθυνθήκαμε ολες προς το προαύλιο γελώντας.

Καθώς γελαγα με τις βλακείες που έλεγε η κάθε μια τους ένιωσα σαν κάποιος να με κοιτάζει πολύ έντονα, γύρισα το κεφάλι μου προς εκηνει τη μεριά και είδα ένα αγόρι ντυμένος στα μαύρα φορώντας κουκούλα που καληψε τα μάτια του και τη μιτη του γρηγορα οταν με είδε να τον κοιτάζω .

Καθώς γελαγα με τις βλακείες που έλεγε η κάθε μια τους ένιωσα σαν κάποιος να με κοιτάζει πολύ έντονα, γύρισα το κεφάλι μου προς εκηνει τη μεριά και είδα ένα αγόρι ντυμένος στα μαύρα φορώντας κουκούλα που καληψε τα μάτια του και τη μιτη του γρηγορα...

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Μάλλον θα ήταν το καινούριο παιδί που μου ειπαν τα κορίτσια. Δεν έδωσα σημασία και κατευθυνθήκα μαζί με τα κορίτσια στην τάξη μας αφού τελειώσε ο αγιαζμος.

Μόλις ήρθε ο καθηγητής όλοι καθίσαμε στις θέσεις μας .

Κ:'λοιπόν παιδιά έχουμε έναν καινούργιο συμμαθητή ...
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο...
Διευθυντής! ! ! Πφφφ ψαροσατε?

Και μπενει μέσα το αγόρι με την κουκούλα, χα του βρήκα παρατσούκλι απο τώρα φανταστείτε τη θα γίνει στη συνέχεια :])
Έκανε λίγα βήματα προς την έδρα και αφου έφτασε γύρισε προς την τάξη και τους σκαναρε όλους έναν προς εναν όταν όμως φτάνει σε εμένα ενα πλάγιο μικρό χαμογελακι σκάει στα χείλη του και τότε ξαναεπηστρεφη το βλέμμα του στη ταξη και αρχίζει να μιλάει.

'Γεια σας ονομάζομαι Στέφανος Δαλιανιδης και κατάγομαι απο τη Σπαρτη . 'Είπε και πηγε και έκατσε στο πρώτο καινο θρανίο που βρήκε μπροστά του που τυχαίνει να είναι ακριβώς απο πίσω μου τραγικό?

Η Άννα με κοιτούσε με ανησυχία και της έκανα νόημα πως όλα καλα είναι, που να ήξερα όμως τη με περιμένει ......

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ .ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ . ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΡΙΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΒ!

Εγκλωβισμένη στα χέρια σουOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz