Yeni Hikaye "PERVANE"

60.4K 3.2K 592
                                    

İnstagram: gk_guney

Merhaba ☺️
Çok güzel haberlerim var hepinize 😄
Öncelikle Deli Kız birkaç hafta içinde kitap olarak ellerinizde olacak. Deli Kız'a Yeni bölüm haftaya son kez gelecek ve gerisi (yaklaşık 250 sayfa daha) yalnızca kitapta olacak. Deli Kız ortalama 500 sayfa ve devamı olmayacak. Yani Deli Kız ile Deli serisi tamamen bitmiş oluyor.

Reset adlı kitabımın adı, Mühür olarak değişti sadece. Kitabı silmedim, sadece şu an içeriği düzenlediğim için kitap askıda. Haftaya ona da Yeni bölüm gelecek. Hatta onun için de buraya bir tanıtım yazacağım.

Şimdi gelelim son hikayem Pervane'ye...
Bir romantik kurgu ve diğer hikayelerimden bağımsız. Yani lütfen başka bir hikayenin devamı gibi okumayın. İşte yeni hikayemiz;

İnstagram: gk_guneyAyşe, hemen onu saran korkuyla kapıya koştu ama açıp açmamak da tereddüt ediyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İnstagram: gk_guney

Ayşe, hemen onu saran korkuyla kapıya koştu ama açıp açmamak da tereddüt ediyordu. Bir cenderede ezilir gibi atan kalbi açmamak, çaresizliğini ona hatırlatmayı görev edinen aklı ise açmak taraftarıydı. Bu ikilemde eli, kapı koluna gidip gidip geliyordu. Artık daha yüksek sesle çalınmaya başlayan kapının ardındaki adam sabırsızlanmaya başlamıştı. En sonunda, menteşelerinden sarsılmasına neden olan bir yumruk kapıya inince Ayşe, komşularının duymasından korkup "Allah'ım affet," diyerek kapıyı açtı.

Diğer taraftaki Kenan, kapıya yaslandığı için kapının açılmasıyla sendeleyip Ayşe'nin üstüne doğru düştü. Ayşe, dengesini yitirip yere düşmeden bu ağırlıktan kurtulmak için çırpınırken, Kenan kapıyı kapatıp onu duvara yasladı. Başındaki yazmayı çekip yere attı ve büyük bir açıkla önce boynunu ardından dudaklarını öpmeye başladı.

Kenan'ın alkol kokan nefesi yaşadığı durumla birleşince Ayşe'nin midesini bulandırıyordu ama hiçbir tepki vermedi. Ne kendisini deli gibi öpen dudaklara ne de vücudunda dolaşan bir çift yabancı ele hiç tepki vermedi. Ne durdurmak için ne de karşılık vermek için...

Ta ki Kenan uzun basma etiğini kalçalarının üstüne kadar sıyırıp bacaklarını okşamaya başlayana kadar. Daha yukarı çıkmadan Kenan'ın bileğini yakalayıp "Odaya geçelim," diye mırıldandı zar zor. Yüreğini kötü bir sıkıntı, korkuyla karışık bir vicdan azabı kaplamıştı, gözyaşlarını salıvermemek için kendini zor tutuyordu.

Kenan "Olur, deyip onu bırakınca kaçar gibi antreden çıkıp salonu geçti ve odanın kapısını açtı. Kenan da kara bir gölge gibi soyunarak peşinden geldi. Yatağın yanında durduklarında üzerinde sadece kot pantolonu kalmıştı. Zifiri karanlık odada, hiç beklemeden onun kıyafetlerini de çıkarmaya başladı ve tüm bunlar olurken put gibi dikilen Ayşe'yi yatağa itip üzerine eğildi...

***

Ayşe, sabah ezanı okunmadan yataktan kalktı. Zaten hiç uyumamış, daha doğrusu uyuyamamıştı. Yüreğindeki ağırlık tüm vücuduna yayılmış onu ağırlığıyla eziyordu. Yanında uyuyan genç adama bakınca tüm derdini unutturan bir telaşa kapıldı. Bir an önce uyandırıp onu evden yollamalıydı yoksa evden çıkarken konu komşu görebilirdi. O zaman rezil olur "Daha beşikte bebeği varken eve adam alıyor," diye adı çıkardı.

DELİ KIZ (RAFTA)Where stories live. Discover now