YENİ KİTAP: SOĞUK SAVAŞ

2.2K 55 4
                                    

Merhaba; yeni kitabımdan bahsetmeden önce bir duyurum olacak sizlere.

10 Kasım 2019, Pazar Günü

Saat:14:00'te İstanbul TÜYAP'ta İMZA GÜNÜM var.

Sizlerle tanışıp konuşmak, sarılıp fotoğraf çekilmek için 2. SALON, 2312 nolu NEMESİS KİTAP standında bekliyor olacağım :)

INSTAGRAM: gk_guney

INSTAGRAM: gk_guney

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.






                          SOĞUK SAVAŞ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


SOĞUK SAVAŞ


"Üniversitede, hayatım aşkıyla karşılaştım ve onunla aynı eve çıktım. Yetmedi çoraplarını yıkayıp donlarını ütüledim, onun yerine ödevlerini yaptım, sabah çayını, akşam kahvesini ayağına getirdim. Peki sonuç? Okul biter bitmez terk etti beni! Aradan geçen yıllar boyunca kendimi kariyerime verdim ve bir bankanın iş kulesinde müdür oldum. Terfi aldığınızda ve yeterinde önemli işler yapmaya başladığınızda, ayak işlerini yapacak bir asistanınız olur muhakkak. Bilin bakalım benim yeni asistanım kim?"


Ansızın ve haksız   yere terk edilen tüm kadınların adına kılıçlarımı kuşandım; zafer yakındır!

             


BÖLÜM 1: OTUZ YAŞ

Her kadın için bu hayatta belli mihenk taşları vardır. Benimkiler sırasıyla şöyleydi; ilk okula başlamam, ergenliğe girişim, lisede bir kız arkadaş grubu edinmem -ve gerçek dostlarımı bulmuş olmam-, üniversitede ilk kez âşık olup biriyle birlikte olmam, mezuniyetim, terkedilmem, iş hayatına başlamam, kariyerimde hızla tırmandığım her bir basamak -ki o basamakları saymam benim için onur verici olsa da size sıkıcı gelecektir-. Son olarak da otuzuncu yaş günü...

Aslında araya sıkıcı iş terfilerinin yanında; evlilik teklifi almam, nişanlanmam, evlenmem, balayım, ilk hamileliğim, oğlumu doğurmam, ikinci hamileliğim ve kızımı doğurmam diye eklemiş olmayı da çok isterdim ama maalesef mümkün değil. Mezuniyet ile otuz yaş arası tüm bunları yapmak için kısa olduğu için de değil. Facebook arkadaş listem, tüm bunları sırasıyla ve fazlasıyla yapan arkadaşlarımla dolu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DELİ KIZ (RAFTA)Where stories live. Discover now