Bed

492 33 3
                                    

Bling...bling...

Chanyeol: Haló?

D.O: Chanyeol-ah, Omoni mondta, hogy Byeol beteg és te nem mehetsz be hozzá...viszont engem nem engednek el próbáról. Mondjuk gondolom mostanra már gondoskodtál Lin-ről és rám már nincs szükség ugye?

Chanyeol: Oh, de nem megy le a láza, pedig már vagy egy egész doboz lázcsillapítót bevett. Mit tegyek?

D.O: Meg kell nézned, hogy a homloka meleg e vagy hideg. Mérd meg a lázát...hogyha magas akkor hideg vizes zuhanyt kell vennie. Viszont ha hideg, akkor nagyobb a baj. Akkor mindent meg kell tenned, hogy felmelegítsd különben csak még betegebb lesz. Érted?

Chanyeol: Igen.

D.O: Hívnod kell mindenképp, hogy mi van oké?

Chanyeol: Rendben. Szia.

~

Yeol óriás léptekkel szaladt Byeol szobájának irányába. Benyitott, s néhány pillanatig eluralkodott rajta a félelem. A félelem attól, hogy újra fájdalmat okozzon a lánynak...még ha önszántán kívül is. Mikor meglátta a saját verejtékében fekvő lányt a szíve szakadt meg. Elhatározta, hogy mindenképpen gondoskodni fog róla.

Elkezdte levetkőztetni. Balszerencséjére Byeol erre felébredt. Byeollin először azt hitte Kyungsoo-t látja maga előtt...de tévedett.

Lin: Opp...hja! -ordítani akartam, de a torokfájásom miatt szinte semmilyen hang sem jött ki a torkomon.

Lin: Whe....mi, miért...vagy itt... -semmire sem tudtam gondolni, rosszul voltam...de miért nincsenek rajtam a ruháim, és miért fázom ennyire?

Chanyeol: Át kell öltöznöd, különben csak még jobban meg fogsz fázni. A ruháid tiszta vizesek. Mindent át kell venned. Tessék, váltsd át azokat is. Fel tudsz állni? Segítsek?

Lin: Menj innen! Khm...Khm. -a legjobban ezt a folytonos köhögést utálom.

Chanyeol: Látod? Nem vagy jól. Csak fogd be és engedd, hogy segítsek.

Chanyeol felemelte Lint és két kezében vitte őt egészen a fürdőszobáig. A csupán alsóneműben lévő Byeol még mindig remegett.

Chanyeol: Cseréld át és vedd fel ezeket.

Ezzel Byeollin bekecmergett a wc-be és bezárta maga mögött az ajtót.

Lin: Aissh...miért kellett nekem pont most megfáznom? Miért fázom ennyire? Ezt....az összes ruhát fel kéne vennem? -Ez, ezek a pulcsik nem is az enyémek. Kinyitottam az ajtót résnyire és összeszedtem a maradék erőmet. Megfogtam a pulóvereket, s kidobtam Chanyeol kezébe. Gyorsan felvettem a pólóm, majd elkezdtem az ágy felé menni.

Chanyeol: Nézz már magadra!

Chanyeol: Nézz már magadra!

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
UNEXPECTED SITUATIONSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora