Brev till rektorn

8 0 0
                                    

Hej alla det här är andra brevet som jag sa att jag skulle göra!! Låt oss börja!!
Jag älskar denna bild

Hej alla det här är andra brevet som jag sa att jag skulle göra!! Låt oss börja!!Jag älskar denna bild

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


15/2-17 Skogås

Hej Reaktorn!

Jag skulle vilja ge ett förslag till dig om att sätta in programmeringskurser i kursplanen för oss i nian. Det skulle kunna göra det enklare för oss att välja vad vi vill jobba med hela livet utan att ångra oss.

Det jag menar är att då vet vi hur roligt det kan vara att programmera och det kan göra det bättre för den som är osäker på om de ska ta ett program med programmering eller inte.

Det är då fler som kan vilja bli programmerare när de blir äldre eftersom att vi redan har lärt oss lite i högstadiet.

Det betyder också att vi vet vad det är och det hjälper oss välja vilket program och inrikting vi skulle vilja gå så att vi inte ångrar oss när vi redan har valt ett gymnasium.

Vi har redan lärt oss lite om de andra gymnasieprogrammen, men vi har faktiskt inte alls lärt oss om programmering.

Det kan hända att vi inte väljer ett program med programmering eftersom vi är osäkra på om det verkligen är ett bra val pågrund av att det inte fanns i högstadiet.

Många kan tro att det är tråkigt eftersom man inte lärde sig det i skolan.

Om vi har kursen programmering så kan vi ha en liten grund om programmering sen när vi blir äldre även om vi inte fortsätter med att programmera på gymnasiet.

Den grunden kommer hjälpa oss i framtiden eftersom att programmering finns över allt.

Det gör det lite enklare för oss att göra en bättre insats i gymnasiet och till och med veta lite mer än de som inte hade kursen när de gick i högstadiet.

Det kan också hjälpa oss i framtiden när vi verkligen behöver det.

När vi går på programmerings kursen så kan man bli intresserad av andra ämnen eftersom att programmering har massa olika delar i sig till exempel skapa ett spel eller göra musik och så klart kan vi inte glömma att programmera maskinerna eller en dator.

Det gör att vi får lära oss mer än andra som inte kommer ha detta på högstadiet. Detta hjälper oss att få mer självförtroende och säkert lyckas mer i livet.

Med vänliga hälsningar

Nina

~~~~~~~~~~~~~~~~~<3~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej alla! Ok vi måste ge något att kalla er istället för "alla" det låter konstigt. Skulle ni kunna hjälpa mig välja ett.

Engelska kommer nog imorgon eller den 7/4

The English might come tomorrow or on the 7/4

See you!!

2 Brev/letterWhere stories live. Discover now