Karakter Tanıtımı

315 7 0
                                    

Min yoongi
Küçüklüğünden beri yaşadığı kötü ve kelimenin tam anlamıyla lanet hayatını yansıtan bi ruh haline sahip.23 yaşında.Ailesi yok ve yanlız yaşamayı tercih ediyor.En yakın arkadaşları ise Jin ve Jimin.Bi barda barmenlik yaparak geçimini sağlıyor.

Jeon Jungkook
Hayattan zevk alarak yaşamaya çalışan ve gittiği her yere pozitif enerji  yayan bi gençtir.21 yaşındadır Annesini o 7 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonucu kaybetmiştir.En yakın arkadaşları Taehyung ve Hoseok.Babasının açtığı ufak bi kafede çalışıyor.

Kim Taehyung
Zengin bi ailenin tek çocuğudur.22 yaşındadır.Hayatı dolu dolaşamak için babasının ona 18 yaşında devrettiği şirketi reddetmiştir.Jungkook ile 10 senedir arkadaştırlar.Jungkook'a arada bir  kafede yardım ediyor.

Park Jimin
Zengin bi ailenin en büyük çocuğudur.24 yaşındadır.2 Kardeşi vardır.En küçük kız kardeşleri (siz),Ortanca olan ise 23 yaşında ismi jackson'dur.18 yaşından beri babasının ona devrettiği holdingte deli gibi çalışır işkoliktir.Namjoon ve Hoseok'la arkadaştır.

Kim Namjoon
Yaşadığı yoksulluktan ölen dedesinin mırası ile kurtulmuştur.Kendine 3 tane bar ve 2 tane büyük 5 yıldızlı otel açmıştır.Jimin onun 4 senelik arkadaşıdır.Kardeşi gibi görür.26 yaşındadır.Ailesini hiç tanımamıştır.

Kim Seokjin
Min Yoongi'nin çalıştığı bardaki bir diğer barmendir.25 yasındadır.Çok sevecen ve sıcakkanlı olmasının yanında sevmediği insanlara karşı agresif ve tehlikeli biridir.Min yoongi ile bi apartmanda altlı üstlü otururlar.Maddi durumu çok iyi olmasada hayatı gayet iyidir.

Jung Hoseok
Hayatı iyi gitmektedir.24 yaşındadır,Kendine ait bir spor salonu vardır.
Ailesi amerikada yaşamaktadır.Hoseok kendi spor salonunda spor koçluğu yapıyordur.Jungkook ve jimin ile arkadaştır.Ayrıca Jimin'in kız kardeşine(size) aşıktır.

BETTER TOGETHER // Yoonkook // TaeMin // Namjin //Where stories live. Discover now