Epilógus

2K 128 15
                                    

*3 évvel később*

Tudom, már rég volt, tudom már elköszöntem és tudom, hogy már senki nincs itt, de mégis, ha valaki, bárki, rátalál erre a blogra, vagy esetleg visszatalál, az legalább látja.

"Mi történt az elmúlt két és fél évben?" Teheti fel az első kérdést az, aki idáig eljutott. Hát, röviden elmesélem.

Ugye, mint már anno is mondtam, ez a való élet, nem egy tündérmese. Így voltak kisebb nagyobb akadályok, mint Dylan-nel kapcsolatban, mint mással. De még az akadályok ellenére is, együtt vagyunk és van egy kislányunk. Bár, még nem vagyunk házasok (pár nap múlva lesz az esküvő), gondoltam ez előtt a nagy nap előtt válaszolok a fel nem tett kérdésekre.

"Mi történt Daniel-el?"
Még akkor, pár nap múlva kiengedték a kórházból és természetesen kibékültünk. Nem sokkal utána talált is egy csodálatos lányt. Mostanában pedig, házas ember, van egy kisfia aki másfél éves. Boldog, ez a legfontosabb és sokkal közelebb állunk egymáshoz, mint valaha, nem mellesleg, imádom az unokaöcsémet.

"Mi van Ben-nel? Túl kedvesnek tűnt, nem kavart bele a kapcsolatotokba?" Igazából, de. Sajnos bekavart, így keletkeztek bonyodalmak, de szerencsére mindent megoldottunk és már rég nem része az életünknek.

"Na, és mi van veled meg Dylan-nel?" Boldog vagyok vele. Mint már mondtam, van egy kislányunk, Lena O'Brien. Egy éves, mivel miután leérettségiztem, utána szerettünk volna családot. Az esküvőn pedig Daniel lesz a tanúm. Amúgy, készülnöm kéne, de igazából már teljesen elfáradtam, így most lazítok.

"A csapattal mi a helyzet? Összejártok még?"
Igazából igen. Mindenkivel tartjuk a kapcsolatot és szoktunk találkozni, de tekintettel arra, hogy jóformán mindenki családos ember lett, már csak nyugis összejöveteleink vannak, ahol összehozzuk a gyerekeinket egy közös játékra.

"Matt hogy van? Együtt vannak még Eric-el?"
Nagyon jól van. Igen, együtt vannak és hihetetlenül boldogok. Miután Eric is leérettségizett, összeházasodtak és hamarosan szeretnének örökbefogadni egy gyereket.

"Te hogy vagy?"
Ha arra gondolsz amit nem szívesen emlegetek, akkor már jobban, most már teljes vagyok lelkileg. Anyunak lett egy élettársa aki nagyon aranyos. Még fáj visszagondolni rá, de a nehezén már túl vagyok.

Úgyhogy, most már minden stimmel. A dolgok kezdenek jóra fordulni. Tudom, hogy az eddigi életem még csak a kezdet volt. A java még csak most jön, de sokkal pozitívabban tekintek a jövőre, mint valaha ezidáig.

A Bátyám Barátja - {Dylan O'Brien} [Befejezett]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن