20.rész - soha nem engedlek el

4.5K 233 13
                                    

- Tudom, hogy egy idióta voltam és nem is várom, hogy megbocsásson. Viszont hadd maradjak ön mellett. Nem bírnám már ki ön nélkül. – mondta a fiú és közelebb hajolt a lányhoz, de az elfordult. Teljesen zavarban van.

- N..Ne mondj ilyet. Engedj el... Hadd, menjek.

- mondta a lány és fel akart állni, de a fiú kétségbeesetten belékapaszkodott.

- Kérlek Lizi. Én, szeretlek. És soha nem akarlak elhagyni.

Lassan a lány elmosolyodott. Megsimította a fiú arcát és magához húzta őt. Thomas először meglepődött, de utána visszaölelte a hőn szeretett lányt, akiért az életét is oda adná. Hiszen szerelmes. Mindent bevetne azért, hogy a lány az övé legyen a lány. Hiszen háborúban és szerelemben mindent szabad.

A két zakatoló szív a másikra várt. Amikor elérik, egymást soha nem fogják elengedni egymást. Gyerekkorukban lettek szerelmesek, de míg nem voltak együtt a lány érzései elhalványultak. De amikor újra fellángoltak a következő találkozásukkor, erősseb, mint valaha.

A fiú apró csókot lehelt a lány szájára. Most pedig a boldogan éltek, míg meg nem haltak befejezés lenne, de nem lehet senkinek se nyugalma. Főleg nekik nem. A maffiába tartoznak. Abba ahol van szív és lélek nem oda ahol eszetlenek és kőszívűek. Így végig gondolva a dolgokat ez egy igazán Veszélyes szerelem

The end

Veszélyes szerelem /Befejezett\Where stories live. Discover now