21.

685 24 5
                                    

Maya
Ik was weer thuis en stond onder de douche. Mijn arm brandde verschrikkelijk. Ik pakte mijn telefoon en zag dat Luke gebeld had. Ik belde snel terug.

"Maya, waar was je?" Vroeg hij bezorgd. "Ik zat in de douche, wat is er?" Vroeg ik. "Moet je morgen spreken" zei hij. "Is goed, maar dump me niet please" zei ik. "Beloofd" zei hij en gaf me een virtueel kusje en hing op. Ik was zo verliefd. Ik ging op mijn bed liggen.

De volgende ochtend moest ik een outfit kiezen.

@maya_hx: omw boyfriend 💘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@maya_hx: omw boyfriend 💘

@lukeh_: ass 😍

Ik begon te lopen naar Luke's huis. Hij stond te praten met een jongen met zwart haar. "Schatje, wat doe je hier? Het is veel te gevaarlijk. Je mag hier niet komen" zei hij. "Maar ik wilde bij je zijn" zei ik zachtjes. Hij kuste me zacht. "Deze buurt is te gevaarlijk voor zo'n mooie meisjes als jij" zei hij. Ik glimlachte. 

Hij trok me mee naar binnen. "Wie was dat, Luke?" Vroeg ik. "Een vriend van me" zei hij nerveus en wreef achter zijn oor. "Gaat het wel?" Vroeg ik zachtjes en sloeg een arm om hem heen.

"Ik heb enorme schulden bij die jongen" zei hij zacht. 

✔Loverboy ~ lh✔Where stories live. Discover now