64.

392 22 3
                                    

Luke
Maya en ik zaten te praten aan een tafeltje. "Arzaylea moet de cel in" zei Maya. Ik keek haar aan. "Meen je dat?" Vroeg ik. Ze knikte. "Dat is geweldig nieuws" zei ik. "En ik moet je toestemming hebben, ik ken iemand die je kan vrijkopen" zei ze. "Wat moet je ervoor doen?" Vroeg ik. "Ik ga contact zoeken met meisjes die ook zoiets meegemaakt hebben" zei ik.

"Bye sweetie" zei ze toen ze wegging. Ik zou haar snel weer zien. Ik liep terug naar mijn afdeling. Niels kwam meteen naar me toe. "Wat zei je meissie?" Vroeg hij. "Ze kan me vrijkopen" zei ik. "Dat is toch super goed nieuws" zei hij. "Ja, maar dat gaat haar veel tijd en geld kosten" zei ik. "Hoezo?" Vroeg hij. "Ze gaat contact zoeken met meisjes die ook door loverboys gevangen waren, maar het zal ook geld kosten, om een website te laten bouwen en om me vrij te krijgen" zei ik.

"Jij hebt ook geld, heel veel geld" zei Niels. Ik knikte. "Het is niet dat ik niet wil dat ze contact zoekt maar daar gaat tijd in zitten, en des te minder tijd heb ik met haar" zei ik.

"Komt goed" zei Niels.

✔Loverboy ~ lh✔Where stories live. Discover now