63.

555 33 3
                                    

Luke

In de gevangenis was het lang niet zo erg als iedereen denkt. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en ik mag iedere dag telefoneren. Maya en ik bellen iedere dag 10 minuutjes om verhalen uit te wisselen. Ik miste haar. Volgende week komt ze op bezoek. Ik kreeg tintelende gevoelens in mijn buik. Ik en Niels praten ook iedere dag met elkaar. 

"Luke?" Vroeg Niels. Ik keek zijn kant op. "Hoe heb je zulke goede band gekregen met Maya?" Vroeg hij. "Weet ik niet, het is gewoon opgebouwd" zei ik. Niels grijnsde. "Hoe is ze?" Vroeg hij. "Ze is amazing, in alles wat ze doet" zei ik. Niels glimlachte. "Luke Hemmings, melden bij receptie" werd er omgeroepen.

Ik meldde me en twee bewakers deden de deur open. Een huilende Maya stond daar. Ik liet mijn brood dat ik in mijn handen had, vallen en rende naar haar toe. Ik hield haar in mijn armen. "Oh Luke, ik mis je zo" zei ze snikkend. Ik wreef over haar rug toen zij haar hoofd in mijn nek duwde. Ik voelde hoe klein ze was, in mijn armen. "Ik kom zo snel ik kan" zei ik. Ze knikte zachtjes.

"Ik heb je tenminste even gezien" zei ze zacht.

✔Loverboy ~ lh✔Where stories live. Discover now