10.Bölüm

1.4K 100 10
                                    



İnsan kaşınırsa kötü sonuçlar doğar . Kaşındım hemde deli gibi . Çığlıklarım arasına karışan hıçkırıklarım hızını daha da arttıryordu. Durmalıydı ben bu kadar korkarken durmalıydı.

Hayatımda ilk defa bir erkeğe ihtiyaç duymuştum. Arkama baksaydım orda olur muydu? . Gözlerim görse onu korkumun dibe vuran acısı diner miydi?. Tek isteğim sıcak bedeninde bulmaktı kendimi . Ellerimi bıraksam tam şurda tutar mıydı beni ?. Yada öper miydi hepsi bir rüyaydı diye? .

Terliyordum. Bedenime çarpan rüzgar beni terletiyordu . "Jimin "dedim duymasada "Kurtar beni ."dedim hissetmese de . Bu jiminin sürdüğü gibi sürmüyordu . Bir ormanda uçurumun kenarlarından sıyırıyordu motorun tekerleklerini . Korkuyordum.

Motorun hızı yavaşladığında tuttuğum nefesi bıraktım. "Lütfen dur artık ."deyip tırnaklarımı geçirdim kaslı göbeğine . "Yeni başlamıştık ama ."deyip beni daha da korkuttuktan sonra"Ara verelim istersen ."deyip motoru durdurmuştu.

Motordan inmek için adımı attım ama ayaklarım tutmayarak yerle öpüşmemi sağlamıştı . Direnmedim yüzüstü dönüp gökyüzüne çevirdim başımı. "Dayanıksızsın esmer ."deyip yanıma uzandı V. Ne saçmalıyorsun ismi tek harfli ."Neden geldin buraya ?"deyip sohbeti başlatmıştı."Bilmiyorum fikir cazip geldi sanırım."deyip homurdanarak konuşmuştum.

"Jiminin kızları pek dayanamaz buralara vazgeçmek için geç değil ."diyerek kıskançlık içgüdülerimi alevlendirmişti. Bu çocuğun kaç kızı vardı ."Ben onun kızı değilim, o benim oğlum."diyerek saçma bir cümle kurmuştum."Cidden gıcıksın"deyip kıkırdamaya başlamıştı. "Neden ?"deyip sorumu yönelttikten sonra "Fazlasın buralara , git ."diyerek kovmuştu beni ."Yaşamak zorundayım."deyip diklendim oturduğum yerden . Oda aynısını yaparak karşıma geçti .

"Neden içtin suyumdan ?"

"Çünkü susamıştım."

"Ölüme mi?"

"Hayır suya susamıştım ."

"Kimse cesaret edemez yeni gelenler bile ."

"Bende cesaret edilemeyen bir insanım ."

"Kızamıyorum sana ."

"Kızacağın bir şey yapmadım aksine sen yaptın."

"Şuan jimin ne yapıyor biliyor musun?"

"Endişeli olmalı ."

"Yanılıyorsun . Hera Jimin şu anda motorunun üstünde kızlarıyla yiyişiyor."

"Saçmalıyorsun."

"O canavar Hera . Tanımıyorsun onu ilk senin güvenini kazanır elde ettikten sonra atar çöplüğe."

"Kötü biri ama dediğin kadar değil."

"Tanıyorum onu ."

"Kız kardeşim de tanıyordu Hera ."

"Anlamadım açık konuş ."

"Kız kardeşimle oynayıp attı bir kenara ona sunduğu vaatler cezbetti kız kardeşimin kalbini senin gibi . Sonra onun için öldü."

"V ben-"

"Üzgünsün biliyorum ama kız kardeşim gibi olmanı istemem . Onun gibi onun aşkına düşme Hera."

"V, ya çoktan düştüysem."

"O zaman şimdiden toprakla bütünleş Hera . Çünkü bir canavar asla durmaz . Durursa ölür ."

"Jimin... o nasıl biri V ?"

"Öğreneceksin Hera . Sana onu anlatmam daha çok bağlar seni ona bu yüzden yaşayarak öğren . Hadi gidelim benim kızlar tutuşmuştur."

"V yavaş sürsen .."

"Jiminin motoruna bindin mi hiç ?"

"Evet ."

"O zaman benimki hiç kalır ."

"Ama korkmadım."

"Asıl hızını göstermedi demek ki . Gel yavaş süreceğim."

Aynı yerimi aldıktan sonra V yavaş hızda ilerledi alana doğru "Teşekkür ederim bay tek harfli ."deyip minnettarlığımı sundum.duymuştu beni "Kız kardeşime benzemesen uçururdum seni ."deyip gülmemi sağladı."Kardeşin mutlu olmalı V gibi bir abisi olduğu için ."deyip biraz duygu kattım ortaya . "Sende mutlu ol Hera ."deyip abilik taslamıştı .

Alana geldiğimizde motordan inip kaskımı çıkardım. V ye kocaman sarılıp teşekkür ettim . Oda karşılık verip saçlarımı karştırdı. Vedalaştıktan sonra gözüm Jimini aradı . Ama yoktu V haklıydı . Nasıl bir oyuna düşmüştüm ben böyle . Sertçe kolumdan çekilip sürüklenmemle açtım ağzımı"Ne yapıyorsun canım acıyor!"deyip alev saçan bedenine kükredim. Ne beni duyuyordu ne de takıyordu."Jimin dedim canım acıyorrr!"diyerek tekrar beni fark etmesini sağladım.

Direnmedim yani direnemedim. Karanlık klübe gibi gözüken bir yere soktu beni ve kapıyı üstüme vurdu. Yerle bütünleşen bedenim yeni yeni kendine gelirken ayağa kalkıp kapıyı yumrukladım.

"Jimin !"

"Park Jimin!"

"Çıkar beni bu lanet kokulu yerden !"

"Psikopat !"

"Serseri !"

"Lanet olsun jimin çıkar burdan !"

Dışardan kahkaha sesleri duymamla kulağımı dayadım kapıya .

"Jimin inanılmaz birisin orada altına işeyecek ."

"Jimin adamım sen müthişsin."

"Jimin oppa o kıza haddini bildir ."

"Jimin yapma."

Bu ses , bu ses V nindi. Hemen bağırdım.

"V ! Çıkarın beni !"

"Kes sesini Hera ! Sana buranın nasıl bir yer olduğunu anlatmıştım . Pes mi edeceksin!"

Anlamıyorum Jimin buraya kapatılıp ardımda soru işaretleri bıraktın korkuyorum sadece korkuyorum.

"Hisset küçük bayan ." Arkamda hissettiğim nefesle bedenim kaskatı kesilip gözlerim fırlarcasına tek bir yöne sabit kalmıştı.

"N n neyi?"diyebildim sadece . Kimdi neydi bilmiyorum ama altıma işeyecektim.

"Korkuyu hisset küçük bayan , korkuyu ."

Hissedemediğim tekşey beynimdi . Korkunun en derin mağaralarında koştururken , arkamdaki herneyse ağzımdan çıkan tek isim Jimin 'di....

monster.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin